ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Καλημέρα. Το Europa League δεν αποτελεί αγαπημένος… θεσμός για στοίχημα διότι όπως έχουμε ξαναπεί, οι μεγαλύτερες ομάδες δεν δίνουν και τόσο μεγάλη βάση και προσοχή στον θεσμό. Αρκετές εξ αυτών μάλιστα, συνηθίζουν να κάνουν ροτέισον σε αυτά τα παιχνίδια. Υπό αυτές τις συνθήκες ουσιαστικά μας στερείται η δυνατότητα να επιλέξουμε τα μεγάλα φαβορί σε όποια απόδοση και αν προσφέρονται. Εγώ απόψε θα δώσω πρώτη τύχη σε κάποιες ομάδες που οι αποδόσεις τους είναι αρκετά καλές.

Η Ντιναμό Κιέβου για παράδειγμα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Ευρώπη. Απόψε παίζει με τη Λουγκάνο στο ουδέτερο γήπεδο της Σεν Γκάλεν διότι η φυσική έδρα της Λουγκάνο δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Ουέφα. Θεωρώ λοιπόν ότι οι Ουκρανοί μπορούν να πετύχουν μια δεύτερη νίκη μετά από αυτή της πρώτης αγωνιστικής με τη Μάλμε. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας άλλαξε προπονητή καθώς πλέον την ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Μπελενένσες ο Σίλας. Πιστεύω ότι αυτή η αλλαγή θα ευνοήσει την ομάδα που σήμερα χρειάζεται μόνο νίκη για να εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση. Η Λίντσερ είναι σίγουρα στα μέτρα της…

Η ενισχυμένη μεταγραφικά ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπιασε κορυφή στο πρωτάθλημα Ρωσίας και απόψε υποδέχεται τη μέτρια Εσπανιόλ που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά εως τώρα. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ υπερέχει και στον τομέα της εμπειρίας οπότε αυτό μπορεί να την βοηθήσει να φτάσει στη νίκη.

Η Ρόμα έχει την πολυτέλεια απόψε να κατέβει με βασικούς διότι την Κυριακή ακολουθεί ένα φαινομενικά εύκολο ματς με την Κάλιαρι στην έδρα της. Πρόκειται για ένα σύλλογο που ενδιαφέρεται για τον θεσμό και που λογικά θα επικρατήσει της αυστριακής Βόλφσμπεργκερ που ούτε αυτή θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα (ο αγώνας θα γίνει στο Γκρατς).

Τέλος, θεωρώ ότι υπάρχει δυσαναλογία αποδόσεων στην αναμέτρηση της Αστάνα με την Παρτιζάν. Οι Σέρβοι είναι πολύ σκληρά «καρύδια» και στα 16 φετινά παιχνίδια που έδωσε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, υπέστησαν μόνο μία ήττα. Δεν νομίζω λοιπόν ότι έχουν να φοβηθούν κάτι από την Αστάνα που προέρχεται από ένα τόσο μέτριο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό του Καζακστάν. Εδώ θεωρώ λοιπόν ότι θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε στο διπλό Draw no bet. (2.35 το προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Από εκεί και πέρα οι επιδόσεις και ο τρόπος που αγωνίζονται κάποιες ομάδες, με οδηγούν σε πιθανά over στις εξής αναμετρήσεις: Τράμπζονσπορ – Βασιλεία, Ρόζενμποργκ – Αϊντχόφεν, Άρσεναλ – Σταντάρ Λιέγης και Γιουνγκ Μπόις – Ρέιντζερς (στην τελευταία αναμέτρηση θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε και την έκπληξη καθώς προσωπικά βλέπω πολύ μικρό το 1.85 για να μπω στην διαδικασία να κοντράρω την ισχυρή φέτος Ρέιντζερς).

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας τα παιχνίδια είναι λίγα και θα έλεγα και αδιάφορα…

Στη Β Δανίας η πρωτοπόρος Φρεντερίτσια παίζει με την Κόλντινγκ σε ένα ντέρμπι κορυφής. Θα προτιμήσω το over για δύο λόγους… Πρώτον, οι δυό τους διαθέτουν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία και δεύτερον η Φρεντερίτσια συμπλήρωσε 10 over σε 11 αγωνιστικές!

Στη Β Ισπανίας δεν μπορώ να μην σχολιάσω τις επιδόσεις της Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία μετρά 8 over σε 8 παιχνίδια. Το εντυπωσιακότερο όμως είναι ότι παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο! Σήμερα κοντράρεται με την Αλμερία που και αυτή έχει παρόμοιες επιδόσεις αφού έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της. Κρατάμε λοιπόν το under και το Χ του ημιχρόνου και ακριβώς το ίδιο θα πράξω και στην αναμέτρηση της Σαραγόσα με τη Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι όπως η Σπόρτινγκ Χιχόν έτσι και εκείνοι έχουν 8 στα 8 under έως τώρα. Η Σαραγόσα που έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στην έδρα της, από την αρχή της σεζόν δέχθηκε μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Η Μάλαγα εδώ και 4 αγωνιστικές κρατάει απαραβίαστη την εστία της στα πρώτα 45 λεπτά.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Υ.Γ. Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε και απόψε ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα, Αναζητώντας ειδικά στοιχήματα, εντόπισα το 1.92 της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] στο να δώσει κάτω από 9 ασίστ ο Καλάθης. Για μένα πρόκειται για μια υψηλή απόδοση που έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και να πληρώσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ