ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από κάποια βραδινά παιχνίδια…

Στη Βραζιλία η Ιντερνασιονάλ (φωτό) συνεχίζει ακάθεκτη προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου! Έχει μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Παλμέιρας. Η μάχη αναμένεται αμφίρροπη ως το τέλος, καθώς υπάρχουν τρεις ακόμα ομάδες που διατηρούν ελπίδες για να τερματίσουν πρώτες. (Σάο Πάολο, Γκρέμιο, Φλαμένγκο).

Απόψε η Ιντερνασιονάλ φιλοξενείται από την προτελευταία Σπορτ Ρεσίφε, που τις τελευταίες 17 αγωνιστικές, κέρδισε μόνο την ουραγό Παρανά, με το ισχνό 1-0! Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, έκανε 13 ήττες! Με αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι οι φιλοξενούμενοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν… (2.02 η απόδοση του διπλού στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Βραζιλίας πιθανολογώ ότι ο ένας βαθμός θα αφήσει ικανοποιημένη και τη Σάο Μπέντο αλλά και την Γκουαρανί στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους (παραμονή και άνοδο αντίστοιχα) και αν πάρουν από έναν πόντο θα παραμείνουν κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Σημειώστε ότι η Σάο Μπέντο έχει ήδη 12 ισοπαλίες μέχρι στιγμής, καθώς και ότι η Γκουαρανί μετρά έξι ισοπαλίες μακριά από την έδρα της. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) και δεν αποκλείεται να δούμε μία επανάληψη του… φαινομένου.

Στο Μεξικό η βαθμολογία δείχνει άσσο, αλλά η παράδοση Χ2. Στον αγώνα της Σάντος Λαγκούνα με την Άτλας αναφέρομαι, όπου η πρόσφατη παράδοση εντοπίζεται στο 0-2-4. Η Άτλας μπορεί να είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό, κερδίζοντας τη φορμαρισμένη Τολούκα. Προσωπικά πάντως, δεν θα… ξαφνιαστώ αν δεν περάσει αυτός ο χαμηλός σε απόδοση άσσος…

Στη Βουλγαρία, ο εύλογος άσσος της Τσέρνο Μόρε λογικά θα συνδυαστεί με το no goal, καθώς η ουραγός Βερέγια, μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 1-10! (2.35 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Κροατία η Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ ξαναβρήκε τη φόρμα της και πλέον πορεύεται έχοντας τρεις σερί νίκες, με συντελεστή 10-2. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την ντεφορμέ Ζάπρεσιτς, η οποία έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες με μεγάλα σκορ. Για αυτό άλλωστε, είναι η ομάδα που έχει δεχθεί και τα περισσότερα (24) γκολ έως τώρα στην κατηγορία. Εδώ πάντως βλέπω και goal goal. Με ένα σκορ της τάξεως του 1-2 δηλαδή, θα εξέφραζα την απόλυτη… ικανοποίησή μου. (9.50 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Γερμανία, όλα τα φετινά ματς της Βέρντερ, έχουν τελειώσει στο goal goal! Παρόμοιες επιδόσεις έχει και η Βόλφσμπουργκ με 5 στα 6 goal goal. Τα οκτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν και αυτά στο goal goal! Φέρνουν όμως και πολλά over. Πιο συγκεκριμένα στα 13 από τα 15 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν από τρία γκολ και πάνω…

Στη Β Γερμανίας, αν και το Αμβούργο έχει αποδειχθεί αναξιόπιστο έως τώρα, πιστεύω ότι αυτήν την Ντάρμσταντ… «την έχει». Οι γηπεδούχοι βλέπετε, έχουν πάρει την αγωνιστική κατηφόρα, με τρεις σερί ήττες. Οι δύο από αυτές… συνοδεύτηκαν από τεσσάρες. Απλά, όλα τα γερμανικά παιχνίδια ανεξαιρέτως ομάδων και κατηγοριών, θέλουν προσοχή και δεν προσφέρονται για υψηλά πονταρίσματα…

Στη Γ Γερμανίας η Χάνσα υποδέχεται στο Ρόστοκ την Καρλσρούη και η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες. Υποθέτω πως αυτή η εξέλιξη οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες ακολουθούν τελείως διαφορετική πορεία μέχρι στιγμής. Η Καρλσρούη με τις τέσσερις σερί νίκες της ανέβηκε πλέον στην κορυφή, ενώ η Χάνσα στα έξι τελευταία παιχνίδια της, κατάφερε να νικήσει μόνο την αδύναμη Μέπεν… Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αλλά θα επιμείνω ότι ειδικά με τους γερμανούς οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί και φειδωλοί. Φαβορί μεν η Καρλσρούη, αλλά με το… μαλακό τα πονταρίσματα.

Στη Β Ιταλίας, δεν ξέρω αν η Βερόνα θα μπορέσει να νικήσει τη σκληροτράχηλη Λέτσε, αλλά αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δεχθεί ακόμα ούτε ένα τέρμα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων των αγώνων τους! Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα της κατηγορίας που το έχει καταφέρει αυτό και προσωπικά δεν θα τους κοντράρω. Επειδή και η Βερόνα είναι μία ομάδα που συνηθίζει να ρολάρει στο δεύτερο ημίχρονο, προτιμώ να κρατήσω το Χ του ημιχρόνου… (2.45 το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Ολλανδίας, η Ρόντα που έχει ανέβει εσχάτως αγωνιστικά, υποδέχεται την Γιονγκ Αϊντχόφεν η οποία έχει δεχθεί τα περισσότερα (13) εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη…

Ανεβασμένη όμως είναι και η Τβέντε που συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες. Διαθέτει μία από τις παραγωγικότερες επιθετικές γραμμές και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ΦΚ Αϊντχόφεν που δεν μας έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο έως τώρα. Είμαι ανάμεσα στο διπλό και το over και μάλλον θα… πάω προς τον συνδυασμό.

Στην Ισπανία απόψε διεξάγεται η αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Σοδιεδάδ. Υπό… φυσιολογικές συνθήκες αυτό το ματς δεν αγγίζεται διότι πρόκειται για ένα αμφίρροπο μεγάλο ντέρμπι των Βάσκων. Σήμερα όμως η Σοσιεδάδ έχει να αντιμετωπίσει πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών. Η μισή βασική ενδεκάδα είναι εκτός καθώς για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν παίκτες όπως ο Θαλντούα, ο Μερίνο, ο Ερντάντες, ο Χουίνμι κ.α. Αυτός υποθέτω είναι και ο λόγος που από ότι διαπίστωσα δέχεται αρκετά στοιχήματα ο άσσος της Μπιλμπάο. Βέβαια πάντα ελλοχεύουν κίνδυνοι όταν έχουμε να κάνουμε με ντέρμπι γι΄αυτό και θα πρότεινα να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Αν πάντως κρίνουμε από τις απουσίες των ομάδων (η Μπιλμπάο είναι πλήρης) τότε εννοείται πως το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι…

Στην Πορτογαλία, η Φεϊρένσε με την Μπελενένσες στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, έχουν σημειώσει γκολ μόνο σε ένα ματς σε πρώτο ημίχρονο! Ήταν την πρώτη αγωνιστική στο παιχνίδι της Φεϊρένσε με τη Ρίο Άβε. Απόψε θα βρεθούν αντιμέτωπες και ελπίζω να διατηρήσουν την… αγαπημένη τους συνήθεια.

Στη Β Σουηδίας, συγκρούονται δύο ομάδες που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία το τελευταίο διάστημα. Αναφέρομαι στον αγώνα της Μπράγκε με την ΑΦΚ Γιουνάιτεντ. Η Μπράγκε η οποία είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, έκανε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δεχόμενη είτε τρία, είτε τέσσερα τέρματα! Η δε ΑΦΚ που παλεύει για την τρίτη θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, παραμένει αήττητη για δώδεκα αγωνιστικές! Για τελευταία φορά έχασε τον Ιούνιο εκτός έδρας από τη Χάλμσταντ, με σκορ 2-1. Διαθέτει μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις δώδεκα γκολ. Ένα περισσότερο δηλαδή από αυτά που έφαγε η Μπράγκε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές…

Στην Τουρκία, ο φαβοριτισμός της Κασίμπασα δεν προκύπτει ούτε από τη φόρμα αλλά ούτε και από το φετινό ρόστερ των δύο αντιπάλων… Η αγαπημένη ομάδα του προέδρου Ερντογάν, τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, δεν πήρε ούτε πόντο. Το ίδιο ακριβώς διάστημα η Γκεζτέπε, δεν έχασε πόντο! Εγώ λοιπόν αν ήμουν μπουκ, τουλάχιστον θα ισοσκέλιζα τις τιμές του άσσου με το διπλό…

Στη Β Γαλλίας τέλος, η φορμαρισμένη Χάβρη δείχνει να βρίσκεται κοντά στην επικράτηση απέναντι στη νεοφώτιστη Μπεζιέρ που έρχεται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Εδώ πάντως δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε, ότι η Χάβρη δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ στα πρώτα ημίχρονα των εννέα αγωνιστικών που έχουν διεξαχθεί έως τώρα! Επειδή και η Μπεζιέρ… αντέχει μέχρι ένα σημείο, ίσως αξίζει να ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό που πληρώνει υψηλότατα (4.10) στη  [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Καθαρά βάσει φόρμας, προκύπτει και το διπλό της Μπρεστ με τη Βαλενσιέν. Η ομάδα της Βρετάνης συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 14-3. Η Βαλενσιέν από την άλλη μεριά μετρά μόλις μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα. Η επιτυχία αυτή ήταν απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, την ουραγό Ρεντ Σταρ… Το διπλό κυκλοφορεί σε αρκετά καλές αποδόσεις και αν δεν επιθυμείτε να ρισκάρετε, υπάρχει και η επιλογή του χωρίς να μετρά η ισοπαλία, (Draw no bet) που προσφέρεται στο 1.62 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ