ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους… ερωτοχτυπημένους! Το ότι επανέρχεται σήμερα το Champions League (με δύο ματσάρες) δεν είναι καλό βέβαια, διότι άντε να πειστούν οι… θηλυκοί σύντροφοί, να μην βγουν έξω μία τέτοια μέρα, αλλά να κάτσουν σπίτι και να αράξουν μπροστά στην τηλεόραση, παρέα με έναν… λιγδιασμένο από τις πίτσες και τα σουβλάκια… αρσενικό και να δουν Champions League! Κάτι μου λέει ότι δεν θα έχουμε ερωτικές, αλλά… ομηρικές μάχες απόψε. Από ερωτοχτυπημένοι, θα γίνουμε… σκέτοι χτυπημένοι!

Παρί VS Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα VS Ντόρτμουντ λοιπόν και θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ καθόλου από στοιχηματικής απόψεως με αυτά τα δύο τεράστια παιχνίδια. Θα ήθελα να καθίσω και να τα απολαύσω, χωρίς να έχω άγχος και χωρίς να με ενδιαφέρει η εξέλιξη των παιχνιδιών. Τόσο καιρό είχαμε να δούμε τους ευρωπαίους «πρωταθλητές» Ας μην χαλάσουμε την εξαιρετική αυτή στιγμή, με στοιχήματα και πονταρίσματα…

Για κάτι τέτοια όμως, προσφέρονται οι φίλοι μας οι βρετανοί, που για μία ακόμα φορά παίζουν μπάλα με εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρότερες κατηγορίες. Αν και με… φοβίζουν λίγο αυτά τα συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα παιχνίδια, παρακάτω θα προτείνουμε – έστω με συγκράτηση και επιφύλαξη – ορισμένα σημεία. Πάμε λοιπόν να δούμε, τι έχουμε ανά πρωτάθλημα…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Αυτή η… άτιμη η Άστον Βίλα με έχει εκθέσει τρεις συνεχόμενες φορές και τέταρτη φορά δεν την ξαναπατάω. Επηρεάστηκα βλέπετε, από τις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες της και πίστεψα ότι θα αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Ομολογώ ότι… πλανήθηκα και παύω να ασχολούμαι μαζί της. Σήμερα πάντως ποντάρεται ο άσσος της, αλλά προσωπικά δεν αλλάζω γνώμη… Γενικότερα το πρόγραμμα δεν είναι ικανοποιητικό καθώς τα περισσότερα παιχνίδια αποτελούν σπουδαία ντέρμπι.

Η Νόργουιτς και η Νιούκαστλ και η Μπράιτον με την Ίπσουιτς που θα μπορούσαν να προτιμηθούν, δυστυχώς παίζουν μεταξύ τους. Θα κρατήσω λοιπόν, μόνο το διπλό στο Ρόδεραμ – Χάντερσφιλντ και το over στο Φούλαμ – Νότιγχαμ.

Η Ρόδεραμ όσο και αν το… παλεύει, δεν πρόκειται να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί έτη φωτός από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι ότι με τέσσερις νίκες σε 31 αγωνιστικές, δεν πας πουθενά. Σήμερα υποδέχεται την δυνατή, φιλόδοξη, φορμαρισμένη και… ορεξάτη Χάντερσφιλντ, η οποία έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι σε σαφώς ισχυρότερους αντιπάλους από ότι αποτελεί η ΚΠΡ. Θεωρώ λοιπόν ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την ευστοχία των επιθετικών της φιλοξενούμενης ομάδας. Ελπίζω να αποδειχτούν ιδιαίτερα εύστοχοι, διότι προτίθεμαι να συνδυάσω το διπλό με το over 2.5 γκολ. (2.55 στον STOIXIMAN.GR)

Η Φούλαμ και η Νότιγχαμ συνεχίζουν να σκοράρουν και να δέχονται το γκολ με μεγάλη ευκολία. Αναμένω πλούσιο θέαμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση και λογικά μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πάνω από δύο τέρματα. Επειδή όμως η απόδοση δεν είναι ικανοποιητική, σκέφτομαι να ρισκάρω ακόμα και στο over 3.5. (2.45 στην SPORTINGBET.GR)

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην KING BET που κυκλοφόρησε σήμερα έχω αφιερώσει ολόκληρο το κείμενό μου στα παιχνίδια που διεξάγονται στην πρώτη κατηγορία. Το θεωρώ αντιδεοντολογικό λοιπόν να μεταφέρω ακριβώς τα ίδια γραφόμενα και σε αυτήν εδώ τη στήλη. Δεν θα προβώ λοιπόν σε καμία ανάλυση, αλλά θα παραθέσω τα σημεία που πρότεινα.

Από πλευράς γηπεδούχων τη Μϊλγουολ, τη Μπόλτον και τη Σκάνθορπ και από πλευράς φιλοξενούμενων τη Μίλτον.

Πιθανά over βλέπω στο Μπρίστολ Ρόβερς – Σέφιλντ Γιουν. και στο Νορθάμπτον Σουίντον, ενώ δεν θα απέκλεια την ισοπαλία στο Όξφορντ – Σάουθεντ και στο Φλίτγουντ – Μπράντφορντ. Για περισσότερες… λεπτομέρειες στην KING BET

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπάρχουν τρεις γηπεδούχοι που δικαιολογημένα προβάλλονται ως τα φαβορί. Αναφέρομαι στις Κόλτσεστερ, Λούτον και Μάνσφιλντ. Η Κόλτσεστερ που υποβιβάστηκε πέρσι, καταβάλει προσπάθεια να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολύ βελτιωμένη αγωνιστικά, συγκριτικά με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η έδρα της είναι από τις καλύτερες και η επίθεσή της από τις παραγωγικότερες της κατηγορίας. Σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Κρόουλι που έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα.

Η Λούτον η οποία συμπτωματικά το περασμένο Σάββατο κέρδισε την Κρόουλι, διαθέτει ένα αξιόμαχο και αξιόλογο ρόστερ και δικαίως βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε υποδέχεται την αποδυναμωμένη Χάρτλπουλ, η οποία διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα με 32 γκολ στο παθητικό της.

Η Μάνσφιλντ η οποία… συμπτωματικά και αυτή, την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη Χάρτλπουλ, αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-1. Η τελευταία της ήττα σημειώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου και από τότε διατηρεί ένα αήττητο 8 αγωνιστικών. Απόψε υποδέχεται την μέτρια Άκρινγκτον που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης και κάτι ακόμα. Η Μάνσφιλντ διατηρεί την καλύτερη εντός έδρας άμυνα και η Άκρινγκτον τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα. (1.95 στην VISTABET.GR)

Από πλευράς φιλοξενουμένων, συζητώ μόνο το διπλό της Έξετερ. Η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από την πολύ δυνατή Πλίμουθ, αλλά αυτή η ήττα ήταν εντός προγράμματος. Σας θυμίζω ότι έως τότε ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας καθώς ερχόταν από δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες! Είχε μάλιστα, επτά διαδοχικές νίκες με συντελεστή τερμάτων 24-3! Τέτοιες επιδόσεις σπανίως βλέπεις σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Η Νοτς Κάουντι μπορεί να βελτιώθηκε από τότε που την ανέλαβε ο Κέβιν Νόλαν, αλλά μέσα στην έδρα της έχει οκτώ ήττες και τρεις μόνο νίκες σε 16 παιχνίδια. (2.21 η απόδοση του διπλού στην GOALBET)

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν θα βρούμε κάτι σημαντικό… Στην Β Ιταλίας, πραγματοποιείται ο εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα στην Άσκολι και την Προ Βερτσέλι και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η μεν Άσκολι συμπλήρωσε επτά ισοπαλίες σε έντεκα παιχνίδια στην έδρα της και η δε Προ Βερτσέλι, πέντε σε έξι εκτός. Στον πρώτο γύρο, είχαν φέρει 1-1…

Στο κύπελλο Μεξικού, θα σας… παρακαλούσα να μην δώσετε ιδιαίτερη βάση, διότι όλες οι μεγάλες ομάδες συνηθίζουν να κατεβάζουν εναλλακτικές ενδεκάδες με πολλούς αναπληρωματικούς.

Όσο για το ολλανδικό που λέγαμε χθες, τελικά θα διεξαχθεί σήμερα λόγω κακής κατάστασης του γηπέδου. Σας παραθέτω λοιπόν, ότι έγραφα και χθες. «Για τον Γιονγκ Άγιαξ θα αφήσω να μιλήσουν οι αριθμοί… Διαθέτει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μέσα στην έδρα του έχει πετύχει 41 γκολ σε 13 παιχνίδια! Σήμερα υποδέχεται τη Μάαστριχτ η οποία δεν κλείνεται ποτέ όποιον και να έχει αντίπαλο. Αν λοιπόν οι δύο ομάδες αγωνιστούν όπως τις έχουμε μάθει και συνηθίσει, τότε λογικά θα σημειωθούν πολλά γκολ. (πιθανότατα over 3.5)»

Εάν και εφόσον προκύψει κάτι άλλο στην πορεία, ή κάτι… καλό στο live, τα ξαναλέμε στο twitter (fontastsounis)

Καλή τύχη…

STOIXIMAN.GR

Με αφορμή την επιστροφή του Champions League έχουμε ετοιμάσει το κορυφαίο προϊόν της αγοράς με 210+ ειδικά στοιχήματα για κάθε παιχνίδι. Eπιπλέον o  STOIXIMAN.GR προσφέρει 0% γκανιότα και τις κορυφαίες αποδόσεις παγκοσμίως στο 1Χ2 και για τα 4 παιχνίδια της εβδομάδας, Enhanced Odds αλλά και money back προσφορές για τα παιχνίδια PSG – Barcelona & Bayern – Arsenal.

Enhanced Odds στον STOIXIMAN.GR:

Nα σκοράρουν και οι 4 ομάδες (ΠΣΖ, Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα & Ντόρτμουντ)

Να σκοράρει ο Μessi

Να σκοράρει ο Μήτρογλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ