ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ…

Καλημέρα. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν αφήνουν τεράστια περιθώρια αισιοδοξίας στους δύο ηττηθέντες του Champions League. Θυμίζω ότι η Μπαρτσελόνα υπέστη βαριά ήττα με σκορ 1-4 από την Παρί μέσα στο Καμπ Νόου.

Η Λειψία ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Λίβερπουλ. Βέβαια επειδή η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία (πεθαίνει όμως), ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Καταλανοί έχουν να χάσουν τίποτα με το να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό στις σημερινές αναμετρήσεις. Αυτός ασφαλώς είναι και ο λόγος που στα αποψινά ματς βλέπω πολλά εκατέρωθεν γκολ.

G-G και over στο Λίβερπουλ – Λειψία, g-g και over και στο Παρί – Μπαρτσελόνα. Εδώ μάλιστα θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και το over 3.5 γκολ καθώς οι Ισπανοί θα κληθούν να πετύχουν τουλάχιστο τέσσερα τέρματα. (1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το Λίβερπουλ – Λειψία πάντως, θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (Puskás Aréna φωτο) όπως άλλωστε συνέβη στο πρώτο ματς. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τη Λίβερπουλ καθώς η αγγλική ομάδα συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες ήττες μέσα στο Άνφιλντ! Πρόκειται για ένα αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη Λίβερπουλ.

Πάμε τώρα να δούμε 5-6 παιχνίδια και από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεκινώντας από την δικιά μας Β κατηγορία όπου η Ξάνθη αναμένεται να επικρατήσει εύκολα της Δόξα Δράμας που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε έξι γκολ από τον Εργοτέλη! Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της με τέρματα 1-9!

Στην Ισπανία η Ατλέτικο έχασε αρκετούς βαθμούς τελευταία και πλέον δεν αισθάνεται και τόσο… άνετα έχοντας από πίσω της την καυτή ανάσα της Μπαρτσελόνα. Σήμερα υποδέχεται τη Μπιλμπάο η οποία αποδυναμώνεται όταν φεύγει από την έδρα της. Εδώ πάντως υπάρχει και μια εξαιρετική παράδοση για τους μαδριλένους καθώς η πρόσφατη είναι 10-1-0 υπέρ τους! (1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Μιας και αναφερθήκαμε σε παραδόσεις, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ αν δεν χάσει σήμερα στο κύπελλο από την Ομόνοια, θα έχει συμπληρώσει 30 σερί παιχνίδια αήττητος από τη συγκεκριμένη ομάδα! (εξαιρουμένων των φετινών αγώνων) Πρόκειται για τον επαναληπτικό των προημιτελικών, όπου το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Επειδή ο ΑΠΟΕΛ φέτος έχει ξεμείνει από στόχους, επιθυμεί όσο ποτέ άλλοτε την κατάκτηση του κυπέλλου προκειμένου να βγει και στην Ευρώπη. Δεν… ενστερνίζομαι λοιπόν την άποψη των μπουκ που αποτυπώνεται από τα σετ των αποδόσεων…

Στην Τσάμπιονσιπ η φόρμα της Μπάρνσλεϊ δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς η ομάδα συμπλήρωσε επτά διαδοχικές νίκες. Έχει πολύ καλή έδρα και η Ντέρμπι βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Θα κλείσουμε με τον πιθανό άσσο της Μοντερέι από το Μεξικό ο οποίος προκύπτει από τη φόρμα των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στα καλύτερά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Η πρόσφατη παράδοση είναι 6-3-1 υπέρ της Μοντερέι και σήμερα οι πιθανότητες είναι με το μέρος της.

Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου τις τελευταίες δύο μέρες έχουμε μοιράσει… μπόλικο χρήμα με πολλές ανατροπές και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΡΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (2.64 – 4.17 – 2.61)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και τα δύο σημερινά παιχνίδια του Champions League.

Με πάνω από 600 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ