ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Αυστρία περιμένω ένα θετικό ξεκίνημα από τη Στουρμ Γκρατς στην πρεμιέρα με τη Σεντ Πόλτεν, διότι οι φιλοξενούμενοι λόγω κακής οικονομικής κατάστασης δεν πραγματοποίησαν μεταγραφές. Η Στουρμ μπορεί να μην έχει την ίδια αίγλη με το παρελθόν, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη και υπολογίσιμη ομάδα…

Στην Ιρλανδία η παράδοση… εναντιώνεται στο διπλό του 1.60 της Σάμροκ διότι από το 2014 έως πέρσι όχι μόνο δεν έχει κερδίσει εκεί μέσα, αλλά σημείωσε μόλις ένα γκολ σε οκτώ παιχνίδια!

Στο Βέλγιο η Αντβέρπ η οποία πέρσι βγήκε στο Europa League, πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και φέτος αναμένεται ακόμα καλύτερη. Στην πρεμιέρα φιλοξενείται από τη συγκριτικά αδύναμη Έουπεν που παραμένει ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς μετρούν τρία σερί διπλά στην έδρα της αποψινής τους αντιπάλου. (2.00 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ελβετία η Γιουνγκ Μπόις θα επιδιώξει να ρεφάρει άμεσα την γκέλα της πρεμιέρας με τη Σερβέτ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Παίζει με τη μέτρια και γεμάτη απουσίες Ξαμάξ που έχει και τραυματίες και τιμωρημένους.

Στο Λουγκάνο – Τουν από το 2015 που παίζουν στην ίδια κατηγορία, όλα τους τα παιχνίδια λήγουν στο γκολ – γκολ. Τα περισσότερα από αυτά και στο over. Επειδή γενικότερα πρόκειται για δύο ομάδες που συνηθίζουν να παίζουν επιθετικά, για μία ακόμη χρονιά θα επιλέξω τα πολλά εκατέρωθεν τέρματα.

Η Ζυρίχη πιστεύω ότι αδικείται από τις αποδόσεις, καθώς δεν θεωρώ ότι το ρόστερ της υστερεί έναντι αυτού της Λουκέρνης. Οι γηπεδούχοι έχουν στο μυαλό τους και την Ευρώπη, οπότε τα πάντα πλέον είναι πιθανά. Η παράδοση ευνοεί τη Ζυρίχη και το 1.80 κρίνεται ως επίφοβο…

Στη Ρωσία η Ζενίτ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην υποδεέστερη Όρενμπορυγκ. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η ιδιοκτήτρια της Ζενίτ η Γκαζπρομ είναι και χορηγός της Όρενμπουργκ…

Στη Δανία βρίσκω δυσαναλογία αποδόσεων στο Νόρτζελαντ – Έσμπιεργκ, διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν καλό ρόστερ και δεν πρόκειται να φοβηθούν έναν μέτριο και ασταθή αντίπαλο που πολλές φορές χάνει εκεί που δεν το περιμένεις.

Στη Β Νορβηγίας απόψε… μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί και ένα από αυτά είναι η Σάντεφιορντ που παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία η οποία δεν έχει ακόμα υποστεί ήττα μακριά από την έδρα της! Φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Χαμ Καμ που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 14 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες και οι φιλοξενούμενοι από τέσσερις σερί νίκες. Το διπλό προσφέρεται στο 2.00 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Ισχυρότατη έδρα διαθέτει η Κονγκσβίγκερ καθώς δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μετά από επτά παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Σκέιντ η οποία αφενός δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της, και αφετέρου παραμένει χωρίς «τρίποντο» για εννέα σερί αγωνιστικές! Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η Κονγκσβίγκερ έβαλε και πέτυχε συνολικά 15 γκολ. Τα 14 από αυτά σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο!

Η Αάλεσουντ είναι η μοναδική ομάδα που μέσα στην έδρα της μετρά μόνο νίκες, αφού έχει 6 στα 6 με συντελεστή 17-4! Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά επειδή και η Νεστ Σότρα σκοράρει, προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση, προτίθεμαι να συνδυάσω τον άσσο με το over.

Πάμε τώρα και σε δύο λανθασμένες αποδόσεις…

Η Ράουφος  είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία, καθώς έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Σε αυτά τα πέντε ματς μάλιστα, έβαλε συνολικά 15 γκολ! Εκτός έδρας μετρά πέντε νίκες σε επτά αγωνιστικές και απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ ΚΦΟΥΜ Όσλο που στα τελευταία δύο ματς που έδωσε δέχθηκε ισάριθμες τεσσάρες. Το 1.75 λοιπόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακομα και παράλογο υπό τις παρούσες συνθήκες. Το διπλό το βρίσκουμε στο 4.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στο Γιερβ – Σόγκνταλ οι αποδόσεις θα μπορούσαν να είναι ακόμα και ανάποδες αφού τον τελευταίο καιρό οι γηπεδούχοι δεν βλέπονται. Από την αρχή της σεζόν μετρούν μόλις τρεις νίκες σε 14 παιχνίδια και η Σόγκνταλ διατηρεί μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία…

Στη Σουηδία η Γκέτεμποργκ που είναι σταθερή και σοβαρή φέτος, μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Νόρκεπινγκ η οποία έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Europa League. Σίγουρα πρόκειται για ένα σουηδικό ντέρμπι, αλλά αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν το προβάδισμα.

Στη Β Σουηδίας τόσο η φόρμα όσο και η παράδοση είναι υπέρ της Ντάλκουρντ που εξακολουθεί να διεκδικεί άνοδο. Η ομάδα έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Βαστέρας που εντός έδρας από την αρχή της σεζόν έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Φρέι. Η δε παράδοση δείχνει τέσσερα σερί διπλά για τους φιλοξενούμενους! Το διπλό προσφέρεται στο 2.35 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Κολομβία ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά αν κρίνουμε από αυτά που ήδη γνωρίζουμε, τότε τόσο η Ντεπορτίβο Κάλι όσο και η Ατλέτικο Νασιονάλ έχουν αρκετές πιθανότητες για το διπλό στις έδρες των Ατλέτικο Ουίλα και Τζαγκουάρες αντίστοιχα.

Στη Βραζιλία από τη Σάντος περιμένω το ίδιο αποτέλεσμα με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Άσσο, under, και Χ ημίχρονο δηλαδή. Είναι εντυπωσιακό ότι στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες νίκες της έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα. 0-0 ημίχρονο, 1-0 τελικό! Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Αβάι που αφενός δεν έχει νίκη και αφετέρου έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ σε 11 αγωνιστικές! Ας κερδίσει και πάλι με 1-0 η Σάντος να σπάσει όλα τα… κοντέρ.

Στο Μεξικό αν κρίνουμε βάσει των μεταγραφών και των διαμορφωμένων ρόστερ, τότε η Σάντος Λαγκούνα και η Τίγκρες έχουν προβάδισμα απέναντι στην Χουάρες και τη Γουαδαλαχάρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να προβώ σε περισσότερες αναλύσεις διότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα…

Την Παρασκευή ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα Αργεντινής και δεν έχω σκοπό να ποντάρω στην πρεμιέρα. Θα ήθελα όμως να υπενθυμίσω ότι η Μπόκα αυτή την περίοδο ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το Copa Libertadores και με τον αγώνα ρεβάνς με την Παραναένσε. Στόχος της είναι η κατάκτηση του Λιμπερταδόρες αφού πέρσι δεν τα κατάφερε αφού έχασε στον τελικό από τη Ρίβερ. Απόψε θα υπάρξει ροτέισον και μένει να δούμε αν η Ουρακάν θα μπορέσει να βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τις αλλαγές στη σύνθεση της Μπόκα Τζούνιορς…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ