ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΙΜΕΟΝΕ…

Καλημέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα… χορτάσαμε μπάλα από τα τέσσερα παιχνίδια του Champions League. Οι ρεβάνς θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα, ενώ σήμερα και αύριο έχουμε τέσσερις νέες αναμετρήσεις. Απόψε, η Σίτι υποδέχεται στο Μάντσεστερ την Μονακό και η Λεβερκούζεν φιλοξενεί στην Βόρεια Ρηνανία την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκ πρώτης… όψεως, οι αποδόσεις στο δεύτερο ματς φαντάζουν λογικές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για αυτές του πρώτου ζευγαριού.

Η Μονακό βλέπετε, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Στο «Σαμπιονά» εδώ και 17 αγωνιστικές, ηττήθηκαν μόνο από την Λυών! Αυτό οφείλεται στις… απαράμιλλες δυνατότητες και ικανότητες των επιθετικών της, οι οποίοι έχουν πετύχει 26 γκολ περισσότερα από την Παρί που διατηρεί την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα!

Από την άλλη μεριά βέβαια, θα πρέπει να δεχτούμε ότι και η Σίτι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι παρουσιάζει και εκείνη, ευχέρεια στο σκοράρισμα. Όταν όμως κοντράρονται δύο από τις καλύτερες – αυτή τη στιγμή – ομάδες της Ευρώπης, δεν είναι… στοιχηματικώς ορθό, να δίνεις 1.50 στην μία και 5.00 στην άλλη… Προσωπικά πάντως, μόνο έκπληκτος δεν θα αισθανθώ, αν τελικά δεν περάσει αυτός ο μικρός σε απόδοση άσσος. Το over, καθώς και το goal goal φαντάζουν ως δύο πολύ πιθανές και προσιτές επιλογές, αλλά ούτε και εδώ θα βρούμε… εντυπωσιακές αποδόσεις. Πάντως εκεί γύρω προτίθεμαι να κινηθώ, διότι περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις και σκοράρισμα και από τις δύο πλευρές…

Η φετινή Ατλέτικο, μπορεί να μην παίζει το ίδιο εξαιρετικό ποδόσφαιρο του πρόσφατου παρελθόντος, δεν παύει όμως να παραμένει μία πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα. Στον πάγκο της έχει τον πανέξυπνο Σιμεόνε (φωτο), ο οποίος δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση και πιθανότητα να αποκλίνει της γνωστής τακτικής του που τον οδήγησε στην «αφρόκρεμα». Για μία ακόμα φορά λοιπόν, θα προσπαθήσει και θα επιδιώξει να μπλοκάρει την αντίπαλο ομάδα, ελέγχοντας το κέντρο με πολύ τρέξιμο, συνεχές πρέσινγκ και… ανελέητα μαρκαρίσματα. Όσον αφορά την επίτευξη του γκολ, εκεί έχει… ατελείωτη υπομονή. Καθόλου δεν θα τον πείραζε άλλωστε, αν έφευγε με ένα 0-0 απόψε από εκεί μέσα…

Αυτή που οφείλει να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα – που στη προκειμένη περίπτωση θα ήταν μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ – είναι η Λεβερκούζεν, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες ξαναβρήκε την φόρμα της. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι αποτελεί αξιόπιστος αντίπαλος. Όπως όλες οι… γνήσιες (Εκτός από την Μπάγερν Μονάχου) γερμανικές ομάδες, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η έδρα της, μόνο ως… απόρθητο κάστρο δεν θα μπορούσε να παρομοιαστεί, καθώς έχει ήδη υποστεί τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Ρότζερ Σμιντ – ο οποίος έχει και γενέθλια σε λίγες μέρες – είναι ικανός και εξελίξιμος τεχνικός, αλλά η εκτίμηση που τρέφω προς τις ικανότητες και την προσωπικότητα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πολύ μεγαλύτερη. Ο Αργεντινός προπονητής των μαρδιλένων έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Και η Μπάγερν Λεβερκούζεν, δεν ανήκει σε αυτές τις… εξαιρέσεις.

Η πρώτη μου επιλογή, θα είναι το Χ του ημιχρόνου (1.98 στην GOALBET), η δεύτερη το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, συγκριτικά με το πρώτο και η τρίτη θα εξαρτηθεί από την παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο… Με λίγα λόγια δηλαδή, θα την αφήσω για το live bet. Επειδή όπως προανέφερα, έχω την αίσθηση ότι οι ισπανοί θα τα καταφέρουν, αν διαπιστώσω ότι στέκονται και «πατάνε» καλά στον αγωνιστικό χώρο της «Μπάι Αρένα» τότε στο δεύτερο ημίχρονο, θα ποντάρω και στο διπλό. Οι γερμανοί θα είναι αναγκασμένοι να ανοιχτούν και να επιτεθούν και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Ατλέτικο που παραμένουν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι άλλωστε, δεν σημείωσαν, όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες;

Από εκεί και πέρα διεξάγονται και κάποια λιγοστά παιχνίδια από τις μικρότερες κατηγορίες των βρετανικών πρωταθλημάτων. Στην τσάμπιονσιπ η Ντέρμπι που ξεκίνησε ως ένα από τα 2-3 μεγάλα φαβορί για την άνοδο, έχει απομακρυνθεί πολύ από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και πλέον τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η παρουσία της στα play off. Το αποψινό παιχνίδι με τη Μπέρτον είναι κομβικής σημασίας, ειδικά από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Αν δεν νικήσει ούτε την αδύναμη αντίπαλό της, που έχει μόλις δύο νίκες σε 16 παιχνίδια μακριά από την έδρα της, τότε η χρονιά θα πάει χαμένη πριν καν βγει ο χειμώνας. Υπερέχει ποιοτικά και πιστεύω ότι οι παίκτες της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στο ΚΠΡ – Γουίγκαν θα προτιμήσω το over από τον άσσο, διότι η ΚΠΡ αποτελεί μια από τις πιο απρόβλεπτες και αψυχολόγητες ομάδες της κατηγορίας καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το τελευταίο διάστημα πάντως, πετυχαίνει και δέχεται εξίσου εύκολα το γκολ και γι’ αυτό οδηγήθηκα στη λύση των πολλών τερμάτων…

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας είναι η Σέφιλντ Γουεν. η οποία εδώ και 12 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πολύ δυνατή Μπράιτον που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Καρβαχάλ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και σήμερα οδεύει για την πέμπτη, καθώς απέναντί της θα βρεθεί η μέτρια και ντεφορμέ Μπρέντφορντ. Πέρσι η Σέφιλντ είχε κερδίσει με σκορ 4-0, αλλά φέτος μου… κάνει και μια μικρότερης έκτασης νίκη.

Στην πρώτη κατηγορία δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Βάσει των έως τώρα επιδόσεων είναι πιθανό το γκολ – γκολ στο Τζίλιγχαμ – Γουίμπλεντον.

Η Μίλγουολ, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην κάκιστη Τσέστερφιλντ, αλλά εδώ η απόδοση είναι πάρα πολύ χαμηλή. Μόνο αν τη συνδυάζαμε με το over θα μπορούσε να έχει μια στοιχηματική αξία.

Από τη δεύτερη κατηγορία θα κρατήσω μόνο το over στο Κόλτσεστερ – Γουίκομπ καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που είναι δυνατές μπροστά αλλά μέτριες πίσω. Τόσο η μία όσο και η άλλη δέχονται συνεχώς γκολ τον τελευταίο καιρό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κόλτσεστερ συμπλήρωσε 11 over σε 14 παιχνίδια στην έδρα της.

Από το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ τέλος, κρατάω το διπλό στο Γιορκ – Γκέιτσχεντ και το συνδυασμό του διπλού με το over στο Νορθ Φέριμπι – Λίνκολν. Η Γκέιτσχεντ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς εδώ και εννέα αγωνιστικές υπέστη μόνο μία ήττα. Συνήθως κερδίζει εύκολα τον όποιο αντίπαλό της, ενώ προέρχεται και από σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 επί της δυνατής Φόρεστ Γκριν. Απόψε φιλοξενείται από την προτελευταία Γιόρκ που μετρά μόλις πέντε νίκες σε 32 αγωνιστικές.

Για το Νορθ Φέριμπι – Λίνκολν δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς μιλούν από μόνοι τους οι αριθμοί και ο βαθμολογικός πίνακας. Η Λίνκολν είναι μακράν καλύτερη και η έκβαση της αποψινής αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την δική της ευστοχία. Επειδή οι παίκτες της είθισται να είναι εύστοχοι, θα τολμήσω να ρισκάρω στον συνδυασμό του διπλού με το over, μιας και η άμυνα της ουραγού Νορθ Φέριμπι είναι ιδιαίτερα ευάλωτη.

Συνδυασμό, αλλά με το under αυτή τη φορά, σκέφτομαι στην αναμέτρηση της Τρανμίρ με τη Μπόρεχαμ. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, εμπειρότεροι και μέσα στην δυνατή έδρα τους λογικά θα επικρατήσουν. Δεν βλέπω όμως ευρεία νίκη, διότι η Μπόρεχαμ διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που έχει τα περισσότερα under, καθώς συμπλήρωσε 26 σε 32 αγωνιστικές! Βρίσκεται μέσα στο top 5 ολόκληρης της Ευρώπης. Νίκη λοιπόν της Τρανμίρ, αλλά με 1-0, ή με 2-0…

Καλή τύχη.

SPORTINGBET.GR

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η SPORTINGBET.GR σου επιστρέφει τα λεφτά σου πίσω αν ο Γκριεζμάν σκοράρει το 1ο γκολ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ