ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ!

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες, αυτή την περίοδο λόγω έλλειψης αναμετρήσεων, αναγκαστικά θα στραφούμε και στις εθνικές ομάδες. Τα φαβορί είναι πολύ πιθανό να επικρατήσουν διότι οι προπονητές χρησιμοποιούν κυρίως βασικούς, οπότε σήμερα έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για επικράτηση η Αγγλία, η Ολλανδία και η Γαλλία πρωτίστως και η Βοσνία με τη Νορβηγία ακολούθως.

Από εκεί και πέρα, είδα ότι τελειώνει το πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής. Ο τίτλος έχει… καπαρωθεί από τη Μαμελόντι Σάντοους ενώ η Γκόλντεν Άροους θέλει να παραμείνει 3η έχοντας κρυφές βλέψεις και για τη 2η θέση που κατέχει η Αμαζούλου.

Σήμερα η Γκόλντεν Άροους φιλοξενείται από την ουσιαστικά αδιάφορη Κάιζερ Τσιφς η οποία τις τελευταίες 9 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Τσίπα Γιουνάιτεντ που είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Κάιζερ θεωρητικά είναι μεγαλύτερο όνομα από την Γκόλντεν, αλλά κάτι το κίνητρο και κάτι το γεγονός ότι εντός έχει μόνο δύο νίκες σε 14 αγωνιστικές, με οδήγησαν στο 2 DNB που πληρώνει πάρα πολύ καλά (2.05) στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η ομάδα που ισοβαθμεί στους 46 με την Γκόλντεν Άροους είναι οι…. Πειρατές του Ορλάντο. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Μπαρόκα που μας έχει… πεθάνει στα under. Έφτασε τα 9 συνεχόμενα και εδώ και καιρό έχει πάψει να ασχολείται σοβαρά με το πρωτάθλημα. Η Ορλάντο αντιθέτως, καίγεται για τη νίκη και από ότι διαπίστωσα ποντάρεται από την πλειονότητα των παικτών. Εδώ να πούμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, η Ορλάντο παρέμεινε αήττητη και στις 10 αναμετρήσεις τους. Το διπλό και το under θεωρώ ότι θα παιχτούν αρκετά σε αυτή την αναμέτρηση και αν ρισκάρουμε συνδυαστικά τότε θα εισπράξουμε 3.30 απόδοση από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Αναφορικά με την παραμονή, η Στέλενμπος που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή, οφείλει τουλάχιστο να μην χάσει από την βαθμολογικά αδιάφορη Γκάλαξι. Θα ρισκάρω στο 1Χ, ενημερώνοντάς σας πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο μία ισοπαλία στα τελευταία 13 παιχνίδια τους.

Η ουραγός Μπλακ Λέοπαρντς θυμήθηκε ότι υπάρχει σαν… ποδοσφαιρική οντότητα τις τελευταίες αγωνιστικές. Για να σωθεί θα πρέπει να κάνει νίκες ως το φινάλε και να γκελάρουν οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, πιστεύω όμως ότι θα το προσπαθήσει. Σήμερα φιλοξενείται από μια ομάδα που έχει ξεμείνει από στόχους και που δεν κερδίζει τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Αυτή είναι η Κέιπ Τάουν Σίτι η οποία παρεμπιπτόντως διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Πάμε λοιπόν για ένα fun bet της τάξεως του 4.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]  ο οποίος συνηθίζει να προσφέρει καλές αποδόσεις σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα με τα οποία δεν ασχολείται ιδιαίτερα το ευρύ κοινό.

Εγώ πάντως… ασχολούμαι και αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι με παρακολουθούν στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Εύχομαι καλή τύχη και… χρωστάω ένα «καλό μήνα και καλό καλοκαίρι» από χθες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ