ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

Καλημέρα. Η απόδοση του άσσου του Άρη Λεμεσού (φωτο) πέφτει κυριολεκτικά σε όλους τους μπουκ. Η φορμαρισμένη αυτή ομάδα υποδέχεται τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Ο Άρης είναι στα καλύτερά του και έρχεται από σπουδαίο διπλό (το οποίο είχαμε προβλέψει) με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Η ΠΑΕΕΚ έχει τη χειρότερη επίθεση και ο Άρης μια εξαιρετική άμυνα, που δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του.

Στην Β Γερμανίας η Σαν Πάουλι προελαύνει, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι σε φουλ φόρμα αφού τις τελευταίες 11 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Ντάρμσταντ που είναι εξίσου ισχυρή. Η Χολστάιν δεν μας έχει δείξει κάτι το σημαντικό έως τώρα και γενικώς δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Πρώτη τύχη στους φιλοξενούμενους λοιπόν…

Στην Ιταλία η Τζένοα έχει πάρει την κατιούσα και αν συνεχίσει έτσι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Παραμένει χωρίς τρίποντο για 14 συνεχόμενες αγωνιστικές και στην κατάσταση που βρίσκεται θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν καταφέρει να φύγει με βαθμό από τη Ρώμη και την έδρα της Λάτσιο.

Τη νίκη της Λάτσιο θα τη συνδυάσω με το διπλό της Ίντερ, αφού οι δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Η Σαλερνιτάνα όπως ανέβηκε έτσι θα πέσει και επειδή έχει πάψει να σκοράρει γενικότερα, πάμε και για no goal εδώ. Θα πάρω το ρίσκο μάλιστα να ποντάρω στο 0-3 τελικό σκορ για την ομάδα του Μιλάνου.

Στην Β Ολλανδίας η πρωτοπόρος Φόλενταμ έχει κυριολεκτικά ξεχάσει τι πάει να πει ήττα, αφού η πρώτη και τελευταία φέτος σημειώθηκε στις 13 Αυγούστου! Σήμερα φιλοξενείται από την Αλμίρε Σίτι  που μετρά 10 ήττες και τέσσερις μόνο νίκες σε 19 αγωνιστικές. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και η Φόλενταμ την καλύτερη επίθεση. Παρόλα αυτά το διπλό συνοδεύεται από καλές αποδόσεις, όπως είναι το 2.20 της SPORTINGBET.GR.

Η Έμεν έχει και αυτή ανεβάσει απόδοση αφού τις τελευταίες 9 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τον φορμαρισμένο Γιόνγκ Άγιαξ. Εκτός τα πηγαίνει καλύτερα από εντός και έχει δεχθεί και τα λιγότερα (9) τέρματα. Είναι σαφώς καλύτερη από τη Μάαστριχτ που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έτσι θα προσθέσω και αυτό το διπλό στις επιλογές μου.

Στην Πορτογαλία η Σάντα Κλάρα παραπαίει «πνιγμένη» στα αμυντικά της προβλήματα. Η Γκιμαράες από την άλλη μεριά είναι φορμαρισμένη, ερχόμενη από πέντε νίκες σε επτά παιχνίδια. Το διπλό έχει παιχτεί και είναι λογική η επιλογή των παικτών.

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπάρνσλεϊ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τις περισσότερες (13) ήττες. Έχει τη χειρότερη επίθεση και μια από τις χειρότερες άμυνες. Η Γουεστ Μπρομ φιλοδοξεί σε άνοδο και από τη στιγμή που ξαναβρήκε τη φόρμα της, είναι το φαβορί.

Στην Σλοβακία θεωρώ ότι κρύβει παγίδες η αναμέτρηση της Ντουνάισκα με την Ρουζόμπεροκ. Προσωπικά δεν κατανοώ το 1.45 του άσσου, γιατί δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κοντράρω σε τόσο χαμηλή απόδοση μια ομάδα που μετρά 8 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Σε αυτό το διάστημα η Ρουζόμπεροκ ηττήθηκε μόνο από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας με 1-0. Σίγουρα η Ντουνάισκα αποτελεί μεγαλύτερο όνομα στη Σλοβακία, αλλά τη μπάλα δεν τη βαράνε οι φανέλες, αλλά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ