ΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΕΡΑ… ΠΡΩΤΗ

Καλημέρα. Οι ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί του χρόνου στη Ρωσία. Αυτό το τριήμερο διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Έχω τονίσει επανειλημμένως στο παρελθόν, ότι ποτέ δεν με συγκίνησαν – από στοιχηματικής απόψεως – οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων διότι συνήθως αντικρίζουμε πολύ χαμηλές αποδόσεις των μικρών και μεγάλων φαβορί. Σήμερα για παράδειγμα, οι τιμές των πρώτων σημείων κυμαίνονται από το 1.05 (Ισπανία) έως το 1.60 (Σερβία). Μόνο στο Ιρλανδία – Ουαλία βρίσκουμε κάποιες υψηλότερες τιμές σε όλα τα σημεία, αλλά σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχει φαβορί…

Οι Σέρβοι πάντως, μπορούν να φύγουν νικηφόρα από την Τιφλίδα, καθώς η Γεωργία αποδίδει κακό ποδόσφαιρο και δεν διατηρεί καμία ελπίδα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, δεν έχουν υποστεί ακόμα ήττα και θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους κρατήσουν σε τροχιά πρόκρισης. (1.75 στην INTERWETTEN.GR)

Οι αναγεννημένοι τα τελευταία χρόνια αυστριακοί, λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από την ουραγό Μολδαβία. Το 1.12 του άσσου όμως αποτελεί μια πραγματικά… αστεία τιμή. Επειδή όμως από τη μια πλευρά η Αυστρία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και από την άλλη η Μολδαβία βγάζει προβλήματα στην άμυνα δεχόμενη τρία γκολ ανά αναμέτρηση, θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο να επιλέξουμε το over 2.5 γκολ. (1.73 στην GOALBET)

Οι ιταλοί έχουν δημιουργήσει ένα ασύλληπτο ρεκόρ, καθώς έχουν να γνωρίσουν ήττα σε προκριματική φάση Euro ή Μουντιάλ μέσα στην έδρα τους, από το Σεπτέμβρη του 2006! Τότε είχαν χάσει από τους Γάλλους με 3-1 και μετά ακολούθησαν 54 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. (40 άσσοι – 14 Χ). Δεν νομίζω λοιπόν ότι τίθεται θέμα να σπάσει αυτό το αήττητο με αντίπαλο την υποδεέστερη Αλβανία. Επειδή όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν ιταλό προπονητή τον Τζιάνι Ντε Μπιάσι, αναμένεται να εμφανιστούν αρκετά διαβασμένοι στο Παλέρμο. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι η Ιταλία δεν θα μπορέσει να φτάσει στο σημείο να… διασύρει την αντίπαλό της. Βλέπω ένα σκορ της τάξεως του 2-0 το οποίο πληρώνει 4.75 στον STOIXIMAN.GR.

Οι Τούρκοι δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά από τέσσερα παιχνίδια κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το αδύναμο Κόσοβο. Ο Τερίμ προσπαθεί να… συμμαζέψει την ομάδα του και τους μεγάλους αστέρες που έχουν πάρει… αέρα τα μυαλά τους. Η Φινλανδία δεν μας έχει δείξει τίποτα θετικό έως τώρα, αλλά θεωρώ ότι το σετ των αποδόσεων δεν αποδίδει πλήρως τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Το 1.30 είναι πολύ χαμηλό και θα προτιμήσω το under διότι αναμένω ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι. (1.75 στην SPORTINGBET.GR)

Η Κροατία τέλος, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και λογικά θα επικρατήσει της μέτριας Ουκρανίας. Οι κροάτες προπορεύονται με δέκα βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10-1. Δημιουργούν πάρα πολλές ευκαιρίες σε όλα τα παιχνίδια τους και από τους ουκρανούς δεν έχουν χάσει ποτέ μέσα στο γήπεδό τους. Άσσο και no-goal βλέπω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

Σήμερα όμως, συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες των under 19. Η Τσεχία παίζει στην έδρα της (Ζλιν) με τη Σκωτία και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει, καθώς πρόκειται για μια καλή ομάδα που σκοράρει εύκολα.

Το Νορβηγία – Λευκορωσία διεξάγεται στην Αγγλία και πιστεύω ότι οι τυπικά γηπεδούχοι είναι πιο κοντά στην επικράτηση, διότι οι Λευκορώσοι ενίοτε βγάζουν πολλά προβλήματα στην άμυνά τους. Σας θυμίζω τις δύο πρόσφατες πεντάρες από Δανία και Ισπανία.

Στο Ισπανία – Αγγλία μην… παρασυρθείτε, καθώς ο αγώνας διεξάγεται στο Μπέρτον, οπότε οι γηπεδούχοι είναι οι Άγγλοι και όχι οι Ισπανοί. Όπου να γινόταν πάντως το συγκεκριμένο ματς, θα επέλεγα το over, διότι και οι δύο αυτές ομάδες είναι εξαιρετικές από τη μέση και μπροστά.

Από το πρωτάθλημα της Παραγουάης τέλος, βλέπω με καλό… μάτι τον άσσο της Σολ Ντε Αμέρικα και το διπλό της Σπορτίβο Λουκένιο. Η πρώτη υποδέχεται την ουραγό Τρινιντένσε, η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Η Σολ είναι ανώτερη και παρά τις απουσίες που έχει στην άμυνα μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Η Ρούμπιο Νου δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Σπορτίβο Λουκένιο είναι αρκετά καλή ομάδα και διατηρεί εξαιρετική παράδοση μέσα στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου. Για την ακρίβεια, διατηρεί ένα αήττητο 10 παιχνιδιών! Για ακόμα μεγαλύτερη… ασφάλεια, θα μπορούσαμε να παίξουμε και την διπλή ευκαιρία του Χ2.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ