ΕΒΑΛΕ… ΜΥΑΛΟ Ο ΦΑΝ ΣΙΠ!

Παρακολουθώντας το ματς του Σαββάτου με τους ιταλούς, διαπίστωσα ότι η εθνική μας γύρισε στην παλιά καλή και δοκιμασμένη συνταγή, που είναι το σύστημα… ταμπούρι στην άμυνα και 2-3 αντεπιθέσεις σε όλο το 90λεπτο μήπως γίνει κανένα θαύμα και βάλουμε γκολ… Είδε και αποείδε ο… φουκαράς ο Φαν Σιπ (φωτο) και σου κατάλαβε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για συγκομιδή βαθμών. Αντιποδόσφαιρο και όπου μας βγάλει!

Ο ολλανδός λοιπόν, έδωσε έμφαση στην αμυντική λειτουργία και εδώ που τα λέμε… καλά έκανε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως όλες οι επιτυχίες του παρελθόντος ήλθαν από την άμυνα και όχι από την επίθεση… Πάντως είναι εμφανές ότι ο Φαν Σιπ είχε βραχυκυκλώσει, αφού χρησιμοποίησε συνολικά 26 ποδοσφαιριστές σε τρία παιχνίδια!

Αυτό που αποδείχθηκε όμως για… εκατομμυριοστή φορά, είναι ότι η «γαλανόλευκη» αποδίδει πολύ καλύτερα κόντρα στους ισχυρούς γιατί έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να αμύνεται σωστά. Το μεγάλο – και διαχρονικό – πρόβλημα της ομάδας μας, έγκειται στη δημιουργία. Εκεί λύσεις δεν υπάρχουν και ουσιαστικά δεν υπήρξαν ποτέ. Το 2004 φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης επειδή ο Ρεχάγκελ είχε «χτίσει» μία ομάδα που είχε υποδειγματική αμυντική λειτουργία. Μπροστά είχαμε τον Βρύζα και τον Χαριστέα…

Όταν λοιπόν καλούμαστε να παίξουμε άμυνα για να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, τότε εκεί συνήθως τα πάμε καλά. Όταν όμως πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας επειδή επιβάλλεται να νικήσουμε, εκεί χάνουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά την μπάλα…

Το αποψινό ματς με τη Βοσνία είναι αδιάφορο για ματς, αλλά τελικός για τους βόσνιους, οι οποίοι μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να ελπίζουν. Η ομάδα τους έρχεται από σπουδαία νίκη και εμφάνιση, αφού συνέτριψε τη Φινλανδία με 4-1! Οι τρεις αυτοί βαθμοί αναπτέρωσαν τις ελπίδες της Βοσνίας, καθώς πλησίασε στους δύο πόντους τους φινλανδούς οι οποίοι βρίσκονται στη 2η θέση. Επειδή όμως η Φινλανδία έχει εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, οι βόσνιοι θα εξακολουθήσουν να ελπίζουν σε πρόκριση, μόνο εάν και εφόσον περάσουν νικηφόρα σήμερα από τη δική μας έδρα. Ακόμα και το Χ – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα αποδειχθεί ανεπαρκές για αυτούς…

Το μεγάλο ατού της Βοσνίας είναι η αποδοτική της επίθεση. Σκεφτείτε ότι μόνο στα τρία τελευταία παιχνίδια της, πέτυχε συνολικά έντεκα γκολ! Εμείς έχουμε βάλει μόλις επτά από την αρχή της φάσης των ομίλων! Έχω την αίσθηση λοιπόν, πως ούτε απόψε το βράδυ θα τα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε – επιτέλους – μία νίκη. Εδώ δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την Αρμενία και το Λιχτενστάιν, θα πάρουμε «τρίποντο» απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει μία από τις παραγωγικότερες επιθέσεις των προκριματικών;

Επειδή λοιπόν στοίχημα παίζουμε πάντα με τη λογική και ποτέ με το συναίσθημα, θα ποντάρω στο διπλό της Βοσνίας Ερζεγοβίνης η οποία απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση. Ως πιθανό σκορ μάλιστα, έχω το 1-2 το οποίο πληρώνει το… ωραιότατο 9.50 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Από εκεί και πέρα θα κρατήσω και τον άσσο της Φινλανδίας. Παίζει με την Αρμενία η οποία έμεινε στο Χ, με το Λιχτενστάιν το Σάββατο. Αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά δηλαδή, ότι οι αρμένιοι αποδίδουν καλά στην έδρα τους. Μακριά από εκεί, χάνουν πολύ από τη δυναμικότητά τους… Η Φινλανδία έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις…

Υπάρχουν όμως και τρία παιχνίδια στα οποία διαπίστωσα δυσανάλογες αποδόσεις…

Αξίζει να παιχτεί η Ελβετία στο 1.50; όχι βέβαια! Υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Ιρλανδία η οποία έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε έξι παιχνίδια! Διπλό DNB και αν έρθει… ήρθε! (4.45 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Νήσους Φερόες στο 1.70 ποιος θα παίξει; Βρείτε μου έστω και έναν παίκτη που θα ποντάρει πάνω σε μία ομάδα που μετρά επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 3-23! Διπλό DNB λοιπόν και η Μάλτα στο ικανοποιητικό 3.40 από το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]!

Το περασμένο Σάββατο είχαμε δώσει… «ξερό» Χ στο 4.50 τη Νορβηγία με την Ισπανία και το πληρωθήκαμε αδρά! Προσωπικά δεν αποκλείω να φέρει μία δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία η Ισπανία απέναντι σε μία ακόμη σκανδιναβική ομάδα που καίγεται για βαθμούς… Η Σουηδία είναι μία αρκετά δυνατή ομάδα που όπως αναφέραμε και πριν, έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς για να εξακολουθήσει να ελπίζει σε πρόκριση.

Οι ισπανοί τις δύο τελευταίες αγωνιστικές παίζουν στην έδρα τους με Μάλτα και Ρουμανία, οπότε ακόμα και να μην κερδίσουν σήμερα, δεν πρόσκειται να κινδυνεύσουν να χάσουν την πρωτιά στον όμιλο. (3.60 η απόδοση του Χ στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο.

Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

Η διαδικασία είναι απλή: διαλέγεις το γεγονός που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια επιλέγεις τη ρύθμιση «MatchCombo», για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες αγορές που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν το στοίχημά σου.

Μπορείς να επιλέξεις από 2 μέχρι και 7 αγορές, ενώ κάθε επιλογή σου προστίθεται στο δελτίο, δημιουργώντας ένα συνδυαστικό στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ