ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Πρέμιερ, προσωπικά δεν θα έπαιζα τη Σίτι στο 1.50 στο τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ, διότι η Γιουνάιτεντ έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Ούτως ή άλλως όμως διπλά του 1.50 δεν αξίζει να παίζεις ποτέ και πουθενά…

Στη Β Γερμανίας η Σαντχάουζεν και η Σαν Πάουλι κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και ίσως συμβιβαστούν με το Χ. Έτσι και αλλιώς η Σαντχάουζεν έχει ήδη 10 ισοπαλίες σε 24 παιχνίδια.

Στη Γ Γερμανίας η Χάλεσκερ παραμένει η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Η Ίνγκολσταντ είναι ανώτερη, ποιοτικότερη και διεκδικεί άνοδο. Το 2 DNB   μπορούμε να το βρούμε σε αρκετά καλές τιμές. (1.85 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Ιταλία χρειάζεται προσοχή καθώς όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού. Θα αποφύγω λοιπόν τα φαβορί και θα προτιμήσω να ποντάρω ρισκάροντας στο «ξερό» Χ του Ουντινέζε – Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρία σερί Χ και τα τρία από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Λεγκανές που δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της! Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν τεράστια επιθετικά προβλήματα αφού έχουν πετύχει μόνο έξι γκολ μακριά από το γήπεδό τους. Από το 2016 που ανέβηκαν κατηγορία, κάθε χρόνο χάνουν με το ίδιο σκορ (2-1) από τη Βιγιαρεάλ.

Η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Μπέτις η οποία μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Έχει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα και απόψε φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ρεάλ που διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Οι μαδριλένοι έρχονται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα και λογικά θα επεκτείνουν την θετική πρόσφατη παράδοση των τριών συνεχόμενων νικών. Αν παίξουμε συνδυαστικά τον άσσο της Βιγιαρεάλ με το διπλό της Ρεάλ θα διεκδικήσουμε μια απόδοση της τάξεως του 3.25 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Β Ισπανίας η Βαγιεκάνο έφτασε τις 16 ισοπαλίες σε 29 αγωνιστικές! Είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα και ίσως απόψε φέρει ένα ακόμα απέναντι σε μια Έλτσε που και εκείνη αρέσκεται στα Χ. Θυμίζω ότι στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Πιθανή ισοπαλία βλέπω και στην Πορτογαλία στον αγώνα της Μορεϊρένσε με τη Μαρίτιμο. Οι δύο ομάδες έχουν από 27 και 24 βαθμούς, τη στιγμή που η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 16. Μετρούν από εννέα ισοπαλίες, ενώ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μορεϊρένσε στο πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα 1-1…

Στη Β Πορτογαλίας η Νασιονάλ Μαδέιρα θα εκμεταλλευτεί για ακόμα μια φορά την ισχυρή και αήττητη έδρα της, απέναντι στη μετριότατη Μπενφίκα Β που έχει μόνο ένα διπλό στο ενεργητικό της…

Στο Τσάβες – Βαρζίμ θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους που έρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Η Βαρζίμ που έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 11 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, διαθέτει την παραγωγικότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Η Τσάβες από την άλλη μεριά, έχει υποστεί ήδη πέντε ήττες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της. Δεν νομίζω λοιπόν ότι προκύπτει από πουθενά αυτό το 1.75 του άσσου.

Ούτε και στο Κασίμπασα – Καϊσέρισπορ όμως συνάδουν οι αποδόσεις με τις επιδόσεις των ομάδων. Εδώ πρόκειται για ντέρμπι ουραγών και εννοείται ότι δεν πρόκειται να εμπιστευτώ στο 1,65 την ομάδα που διαθέτει τη χειρότερη έδρα στην Τουρκία (2-2-7). Η Καϊσέρισπορ με τον Προσινέτσκι στον πάγκο της, αποδίδει πολύ καλύτερα και επιτέλους άρχισε να συλλέγει βαθμούς. Για την ακρίβεια τις τελευταίες έξι αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Γαλατά. Από τη στιγμή που έχει και την προϊστορία με το μέρος της, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε… διπλά επιφυλακτικοί σε αυτή την αναμέτρηση.

Στη Ρωσία τόσο η Λοκομοτίβ όσο και η Ρούμπιν Καζάν έχουν μεγάλη παράδοση θετικών  αποτελεσμάτων απέναντι στην Τερέκ και την Κρίλια αντίστοιχα. Για την Τερέκ δεν θα αγωνιστούν και οι δύο καλύτεροί της επιθετικοί που έχουν πετύχει πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας. Όσο για την Ρούμπιν Καζάν, θυμίζω ότι εδώ και λίγες μέρες έχει νέο προπονητή τον Σλούτσκι. (3.53 η δυάδα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Αργεντινή τέλος, η Ταγιέρες λογικά θα επικρατήσει της Κολόν Σάντα Φε που έρχεται από επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Θυμίζω ότι είναι η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με εννέα ήττες και μια ισοπαλία σε δέκα αγωνιστικές!

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Ντέρμπι στο Μάντσεστερ με 500+ στοιχήματα

Σήμερα ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι (18:30). O [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”], μετά και την προσθήκη των νέων ειδικών (Σουτ, προσπάθειες προς την εστία, ασίστ, πάσες,τάκλιν), προσφέρει πάνω από 500 στοιχήματα για τη μεγάλη αναμέτρηση!

Παράλληλα, με το MatchCombo μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ντέρμπι σε ένα στοίχημα και μία απόδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ