ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε Champions League στο στοίχημα, καθώς διεξάγεται η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Συνολικά γίνονται 8 παιχνίδια, αλλά για τα δικά μου… γούστα, τα τέσσερα από αυτά είναι εκτός στοιχηματικού προγράμματος.

Λόγω αποδόσεων αφαιρούνται άμεσα η Τσέλσι και η Μπάγερν. Διπλό του 1.15 και άσσο του 1.18 δεν θα έβλεπαν Τσέλσι και Μπάγερν ούτε με τον τελευταίο των πρωταθλημάτων τους. Αυτά είναι αστεία πράγματα και μόνο να τα συζητάμε. Στο φινάλε ειδικά η Μπάγερν παίζει με τη Μπενφίκα, η οποία ψάχνει επειγόντως για βαθμούς επειδή είναι σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο μαζί με τη Μπαρτσελόνα.

Στα άλλα δύο, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει τόσο με τις αποδόσεις, όσο με τη φετινή αναξιοπιστία και αστάθεια των φαβορί. Αναφέρομαι βέβαια στη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα, που από ότι δείχνουν τα πράγματα, με το που αποχώρησαν ο Ρονάλντο και ο Μέσι αντίστοιχα, έχασαν μεγάλο μέρος από τη δυναμικότητα και την προσωπικότητά τους. Τώρα πλέον δεν τις φοβάται κανείς, οπότε καλύτερα ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Απέμειναν τέσσερα παιχνίδια, αλλά τα δύο από αυτά είναι ξεκάθαρες τριπλές…

Αναφέρομαι στο Βόλφσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ και στο Αταλάντα – Μάντσεστερ. Δεν ξέρω εσείς, εγώ πάντως αδυνατώ να βγάλω σημείο σε αυτά τα δύο ματς…

Έτσι λοιπόν απέμεινε η Βιγιαρεάλ και η Σεβίλλη που κέρδισαν «ψήφο εμπιστοσύνης» αν και η αλήθεια είναι ότι περίμενα λίγο υψηλότερες τις αποδόσεις. Από τη στιγμή όμως που στα υπόλοιπα έξι ματς δεν βγήκε άκρη, αναγκαστικά θα εμπιστευτώ τις δυο Ισπανίδες. Από ότι φαίνεται ακριβώς την ίδια άποψη με μένα έχει και η συντριπτική πλειονότητα των παικτών, αφού από τα 8 αποψινά ματς του Champions League, αυτά τα δύο είναι που ποντάρονται περισσότερο.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Β Σουηδίας αν η Σούντσβαλ κερδίσει την προτελευταία Φάλκενμπεργκ, ουσιαστικά «κλειδώνει» την άνοδο. Έχει ισχυρή έδρα και το δέλεαρ είναι τεράστιο. Η ομάδα είναι σε φόρμα καθώς έρχεται από 6 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η Φάλκενμπεργκ μετρά μόλις έξι νίκες από την αρχή της σεζόν. Η Σούντσβαλ σκοράρει πολύ εύκολα και η αντίπαλός της έχει δεχθεί τα περισσότερα (47) γκολ στην κατηγορία. Προσωπικά μένω ικανοποιημένος με το 1.85 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] η οποία παρεμπιπτόντως έχει βελτιώσει τις αποδόσεις της στο live. (κλικάρετε [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”εδώ”])

Στην Β Ελβετίας δεν θα έπαιρνα… όρκο για το 1.60 του άσσου της Λωζάννης Ούτσι απέναντι στην φορμαρισμένη Ιβερντόν η οποία έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια με τέρματα 8-1. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως τον τελευταίο καιρό δεν πάνε καλά διότι δέχονται εύκολα το γκολ. Στα υπόψη λοιπόν για έκπληξη εδώ.

Στη Λιγκ 1 της Αγγλίας η Γουίγκαν μετρά τις περισσότερες (10) νίκες στην κατηγορία. Η ομάδα πάει φουλ για άνοδο και τη δεδομένη χρονική περίοδο η ντεφορμέ Φλίτγουντ δεν δείχνει ικανή να την φρενάρει. Το διπλό το βρίσκουμε… στο 1.98 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Η Ρόδεραμ διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας, αφού το τελευταίο διάστημα κερδίζει εύκολα σημαντικούς αντιπάλους όπως είναι η Σάντερλαντ και η Πόρτσμουθ στις οποίες έβαλε συνολικά 9 γκολ! Η Τσάρλτον έχει υποστεί τις περισσότερες (4) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία, ενώ η Ρόδεραμ μετρά τέσσερα διπλά σε 6 ματς με τέρματα 9-2. Έχει δηλαδή την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στη Βρετανία.

Αυτά τα δύο σημεία θα είναι και τα μοναδικά που θα κρατήσω από τα σημερινά λιγοστά παιχνίδια που διεξάγονται στην Αγγλία.

Στη Β Βραζιλίας η Μπρουσκέ βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού και αναζητά βαθμούς σωτηρίας αφού απομένουν μόνο έξι αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν. Σήμερα υποδέχεται τη Ναούτικο η οποία έχει… ξεμπερδέψει από άγχη και φιλοδοξίες και απλά περιμένει να αρχίσουν οι διακοπές. Υπό… νορμάλ συνθήκες το ματς αυτό θα ήταν no – bet. Λόγω κινήτρου και υψηλής απόδοσης όμως, ίσως μπω στην διαδικασία της… χαράς του παιχνιδιού για να περάσει η ώρα.

Η Μπραζίλ Ντε Πελότας τέλος, δεν γίνεται να καλύψει 13 βαθμούς στις 6 αγωνιστικές που απομένουν. Η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν που θα την βρει στην Γ κατηγορία.

Απόψε φιλοξενεί την Αβάι η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα ανόδου. Επικρατεί έντονος ανταγωνισμός και κάθε βαθμός είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος. Το διπλό ποντάρεται και η αλήθεια είναι ότι όντως έχει την πρώτη τύχη.

Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ