ΔΙΠΛΟ ΛΟΓΩ… ΠΕΙΡΑΣ!

Καλημέρα. Οι χαμηλές αποδόσεις, ουσιαστικά έχουν θέσει εκτός, τα πέντε από τα επτά παιχνίδια των προκριματικών για το Euro 2020. Αν πάλι θέλετε να αρχίσουμε τις… μαντεψιές, τότε θα σας πω ότι βλέπω ως πιθανό σκορ το 2-0 στο Αγγλία – Βουλγαρία και στο Γαλλία – Αλβανία. Επειδή όμως με μαντεψιές δεν γίνεται… δουλειά, πάμε να δούμε τις δύο υπόλοιπες αναμετρήσεις των προκριματικών…

Το Κόσοβο που πραγματοποιεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, έχει δείξει στοιχεία αξιόμαχης ομάδας, αλλά η Τσεχία υπερέχει τόσο ποιοτικά, όσο και εμπειρικά.

Σίγουρα δεν θα περάσει «αέρας» από εκεί μέσα, αλλά πιστεύω ότι έστω και δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει να φύγει με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα απουσιών… Αν η απόδοση του διπλού ήταν υψηλότερη, θα πήγαινα στην ασφάλεια του Draw No Bet, αλλά και πάλι το σκέφτομαι. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω στην περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο… (1.70 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Σερβία – Πορτογαλία αποτελεί το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, καθώς την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, έρχεται να ισοσκελίσει η ισχυρή έδρα των σέρβων. Σκέφτομαι λοιπόν, να ρισκάρω στο Χ. Στο φινάλε, με τον έναν πόντο ενδέχεται να ικανοποιηθούν και οι δύο, αφού θα παραμείνει ανοιχτή η πρόκριση στα τελικά…

Δυστυχώς το μέτριο πρόγραμμα και οι ακόμα πιο μέτριες αποδόσεις των ματς των εθνικών ομάδων, δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί τους. Παρακάτω όμως θα βρείτε τις επιγραμματικές προτάσεις μου για τα υπόλοιπα λιγοστά παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα. Εννοείται ότι όπως κάθε Σάββατο, έτσι και τώρα, θα επικεντρωθούμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΛΙΓΚ 1

ΜΙΛΤΟΝ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ 1

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΡΟΔΕΡΑΜ 2(Χ)

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ Χ

ΛΙΓΚ 2

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΚΡΟΥ 2(Χ)

ΚΑΡΛΑΪΛ – ΕΞΕΤΕΡ 2(Χ)

ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ 2

ΜΟΡΚΑΜ – ΣΑΛΦΟΡΝΤ 2

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΟΛΝΤΑΜ 1

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

ΕΜΠΣΦΛΙΤ – ΙΣΤΛΙΧ 2(Χ)

ΜΠΟΡΕΧΑΜ – ΝΤΟΒΕΡ 2

ΤΣΟΡΛΙ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ 2(Χ)

ΧΑΛΙΦΑΞ – ΓΕΟΒΙΛ 1

Β ΙΣΠΑΝΙΑΣ

17.00 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

17.00 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΕΑΡΑ 1

Β ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

17.00 ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ 2(Χ)

ΗΠΑ

02.30 ΟΡΛΑΝΤΟ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 2

02.30 ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ 2

04.00 ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΙΑΤΛ 2(Χ)

05.30 ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΚΑΝΣΑΣ 1

Υ.Γ. Έχοντας παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και των δύο ομάδων, το μόνο βέβαιο στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ της εθνικής μας ομάδας του μπάσκετ και των ΗΠΑ είναι ότι θα σημειωθούν πολλοί εκατέρωθεν πόντοι. Λογικά το σκορ θα ξεπεράσει τους 180 πόντους και ευχή και ελπίδα όλων μας είναι τους περισσότερους να τους βάλουμε εμείς. Είμαι… συγκρατημένα αισιόδοξος αλλά η αλήθεια είναι ότι με τρομάζει το γεγονός ότι σε αυτό το παγκόσμιο υπάρχουν χρονική περίοδοι στα παιχνίδια μας όπου πέφτει καθέτως η αποδοτικότητα των παικτών. Αν συμβεί το ίδιο και με τις ΗΠΑ τότε πιστεύω ότι δεν έχουμε ελπίδα. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρουμε να τους αποκλείσουμε είναι να έχουμε σταθερά καλή απόδοση καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα τα καταφέρουμε; Θα δείξει….

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΗΠΑ  – ΕΛΛΑΔΑ  (1.31 – 4.20)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει 343 στοιχήματα και μηδενική γκανιότα για τον νικητή, στο κρίσιμο σημερινό ματς της εθνικής μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ