ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα στη Νάσιοναλ Λιγκ, αλλά έστω και αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχουμε τουλάχιστο κάποια δείγματα γραφής τα οποία προσθέτουμε σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Η Ντάγκεναμ για παράδειγμα έχει πολύ καλή επίθεση και ήδη έχει σημειώσει επτά γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια. Η Μπαρνέτ ακόμα ψάχνεται και δεν… ξεχνάμε την πεντάρα της πρώτης αγωνιστικής μέσα στην έδρα της από τη Νοτς Κάουντι, όπου και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο!

Η Μπόρεχαμ θεωρείται από τις υποψήφιες για την άνοδο και ήδη έχει κάνει το 2 επί 2 χωρίς να δεχθεί τέρμα. Η Ντόβερ είναι από τις μετριότερες ομάδες της κατηγορίας και από τη στιγμή που το διπλό πληρώνει πάνω από 2.00 θα μπορούσε να μπει στο… στόχαστρό μας.

Την άνοδο θα διεκδικήσει και η Τσέστερφιλντ που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έχει και αυτή δύο νίκες χωρίς να δεχθεί τέρμα και είναι το φαβορί απέναντι στην Κινγκς Λιν την οποία κέρδισε και πέρσι εύκολα δύο φορές.

Η Σάουθεντ έχει καλύτερο υλικό από τη Γουέλντστοουν που δεν μας έχει δείξει τίποτα έως τώρα. Αν σταθεί τυχερή μπορεί να κερδίσει εκεί μέσα και να έχει έτσι δύο διπλά σε ισάριθμα παιχνίδια. Επειδή και τα τέσσερα παραπάνω διπλά προσφέρονται σε ικανοποιητικές αποδόσεις στο στοίχημα, θεωρώ ότι θα μπορούσαν να παιχτούν σε σύστημα με τριάδες. Ένα καθαρό και… ατόφιο σύστημα από βρετανικά παιχνίδια.

Αν θέλετε θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τον άσσο της Χβιντόβρε από τη Β Δανίας, καθώς αφενός η ομάδα έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και αφετέρου η Χόμπρο δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη από την αρχή της σεζόν. Και αυτό το σημείο προσφέρεται σε αποδόσεις πέριξ του 2.00.

Θα κλείσουμε με τον πιθανό άσσο της Μέπεν στην Γ Γερμανίας, καθώς η ουραγός Χαβέλσε μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 2-12. Δεν θα τελειώσει βέβαια τη σεζόν με 38 ήττες σε 38 παιχνίδια, αλλά επειδή η Μέπεν είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στην έδρα της, θα τη στηρίξω όπως και η πλειονότητα άλλωστε των παικτών.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ