ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ Η ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Δανίας και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη για τον τίτλο τον οποίο διεκδικούν η Μπρόντμπι και η Μίντιλαντ οι οποίες έχουν από 58 και 57 βαθμούς αντίστοιχα.

Είναι προφανές ότι αν η Μπροντμπι κερδίσει την αδιάφορη συμπολίτισσα, τότε θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου ότι και αν κάνει η Μίντιλαντ. Θα μου επιτρέψετε να πω πως εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν διανοούμαι να χάσει αυτήν την μεγάλη ευκαιρία η ομάδα της Μπρόντμπι ώστε να επιστρέψει μετά από καιρό στην κορυφή. Η Μίντιλαντ προφανώς θα κάνει το καθήκον της απέναντι στην αδιάφορη Άαρχους, αλλά δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι.

Θα μπορούσαμε πάντως ως… fun bet να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – άσσο τελικό της Μίντιλαντ με τη λογική ότι ίσως επιδιώξουν να… κοιμίσουν την Μπρόντμπι. Να χάνουν δηλαδή ακόμα και ως π.χ. το 80ο λεπτό και η Μπρόντμπι να πιστέψει ότι πήρε το πρωτάθλημα ακόμα και με Χ. Και στο τέλος να αρχίσουν τα… κανόνια να βαράνε. Μήπως άλλωστε να είναι η πρώτη φορά; Έχουμε δει τέτοια άπειρες φορές…

Άλλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στη Δανία δεν υπάρχει, αλλά επειδή η φορμαρισμένη  Κοπεγχάγη διατηρεί ακόμα κάποιες αμυδρές ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέση, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε σε αυτήν την τριάδα από τη Δανία που αποδίδουν 3.00 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Πάμε τώρα στην προτελευταία αγωνιστική της Β Ισπανίας. Η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα play off. Την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολο ματς με την Αλμερία, οπότε είναι αναγκασμένη να ψάξει για τη νίκη κόντρα στην βαθμολογικά αδιάφορη Φουενλαμπράδα η οποία μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 20 παιχνίδια στην έδρα της. Λογικά θα την βρει…

Η Λεγκανές διεκδικεί την 3η θέση και σήμερα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την ντεφορμέ και αδιάφορη Μάλαγα η οποία δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές. Θα πάω με το φαβορί και εδώ…

Πάμε τώρα στην μάχη για την παραμονή. Η Σαμπαντέλ παίζει απόψε το τελευταίο της χαρτί απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Πονφεραντίνα. Αν δεν υπήρχε το τεράστιο κίνητρο των γηπεδούχων δεν θα είχα στρέψει την προσοχή μου σε αυτή την αναμέτρηση. Φαίνεται όμως ότι το ίδιο έπραξαν χιλιάδες παίκτες του στοιχήματος αν κρίνω από τη σημαντική πτώση του άσσου…

Η Λούγκο τέλος, την επόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με τη Βαγιεκάνο που διεκδικεί είσοδο στα Play off. Αν λοιπόν επιθυμεί να διατηρήσει τις ελπίδες της για την παραμονή τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη Καρταγένα η οποία σώθηκε οριστικά την προηγούμενη αγωνιστική.

Σε αυτό το σημείο πάντως θα πρέπει να τονίσω πως το πρωτάθλημα της Β Ισπανίας είναι ένα από τα πιο δύσκολα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν συμφωνώ λοιπόν με τις αποδόσεις που συνοδεύουν όλες τις ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο, χωρίς όμως να είναι τίποτα το ιδιαίτερο αγωνιστικά. Από… ανάγκη όμως και από τη στιγμή που δεν έχουμε το περιθώριο των… εκατοντάδων επιλογών, αναγκαστικά θα ασχοληθούμε και με αυτά τα παιχνίδια.

Φίλες και φίλοι, αυτά προς το παρόν και επιφυλάσσομαι για το Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ