ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Θα ξεκινήσουμε με ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που προκύπτει από την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Λάρισα. Από την αρχή της σεζόν η Λάρισα δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου! Ο δε Παναιτωλικός έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ σε 10 παιχνίδια σε πρώτο ημίχρονο και αυτό είχε μπει στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από τη στιγμή που οι δύο αυτές ομάδες κοντράρονται απόψε μεταξύ τους, το εύλογο είναι να ποντάρουμε στο Χ και πιο συγκεκριμένα στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου. (2.25 το βρίσκουμε στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Πρέμιερ η Σαουθάμπτον εξακολουθεί να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές. Η Μπράιτον από την άλλη μεριά, δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη στην έδρα της. Τα δύο τελευταία χρόνια η Σαουθάμπτον πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα και προσωπικά τουλάχιστο διαφωνώ με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων…

Το ίδιο ισχύει και στη Γερμανία με την αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με την Άουγκσμπουργκ. Η Χοφενχάιμ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και καιρό δίνει δύο ματς την εβδομάδα σε Γερμανία και Europa League. Η Άουγκσμπουργκ είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα και δεν την έχω χαμένη από… χέρι για να δικαιολογηθεί αυτό το 1.70 του άσου. Σας υπενθυμίζω άλλωστε ότι η Χοφενχάιμ πέτυχε δύο νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξανακέρδισε στο πρωτάθλημα.

Στην Κύπρο διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια και προσωπικά θα δώσω πρώτη τύχη στους γηπεδούχους για τρεις λόγους. Α) O ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. B) Oι παίκτες της Ομόνοιας είναι κουρασμένοι από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Γ) H πρόσφατη παράδοση θέλει τον ΑΠΟΕΛ αήττητο για 29 σερί παιχνίδια με 20 νίκες και 9 ισοπαλίες!

Στη Β Ιταλίας σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ της αναμέτρησης Πορντενόνε – Έμπολι. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, με 4 στα 4 μέχρι στιγμής φέρνουν μόνο Χ στην έδρα τους! Η δε Έμπολι έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες.

Στη Β Ισπανίας η Μαγιόρκα είναι σαφώς καλύτερη και πιο φορμαρισμένη από την Καστεγιόν και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στη Β Ολλανδίας αρχικά επιλέγουμε το… κλασικό πλέον οver του Γιόνγκ Άγιαξ ο οποίος συμπλήρωσε 13 στα 14 over.

Από εκεί και πέρα θα ποντάρω στο 2Χ της Φόλενταμ η οποία δεν έχει χάσει ακόμα μακριά από την έδρα της. Φιλοξενείται από την ασταθή Εξέλσιορ, η οποία έχει ήδη υποστεί τρεις ήττες σε έξι ματς μέσα στο γήπεδό της.

Στο Βέλγιο φοβάμαι για την έκπληξη τον αγώνα της Σαρλερουά με την Κορτράικ διότι τις τελευταίες 8 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την αδύναμη Σερκλ Μπριζ. Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της Κορτράικ και δεν νομίζω ότι το 1.60 του άσσου είναι μια… δίκαιη απόδοση.

Στη Δανία η Μπρόντμπι ξαναβρήκε τη φόρμα της καθώς έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 9-2. Η Άαρχους αντιθέτως είναι πεσμένη αγωνιστικά και έτσι θα ποντάρω στο 2 DNB που πληρώνει 2.04 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Τουρκία η Τράμζονσπορ πέτυχε δύο σερί νίκες μετά από την αλλαγή προπονητή. Σήμερα είναι έτοιμη για μια ακόμα επιτυχία απέναντι στη ντεφορμέ Σίβασπορ που συμπλήρωσε 5 σερί ματς χωρίς τρίποντο. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, οπότε ενισχύεται ο άσσος του 1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στη Β Νορβηγίας τέλος, η Ράουφος που διεκδικεί είσοδο στα play off ανόδου θα ψάξει για το διπλό μέσα στην έδρα της νεοφώτιστης και ντεφορμέ Στζορντάλς που τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όχι μόνο δεν πέτυχε νίκη αλλά δέχθηκε συνολικά 12 γκολ. Γενικότερα πρόκειται για την ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (29) εντός έδρας γκολ στην κατηγορία και η Ράουφος διαθέτει την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση με 27 τέρματα σε 14 αγωνιστικές. Το διπλό της το βρίσκουμε στο 2.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ