ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες, αυτές τις μέρες διεξάγονται ελάχιστα ματς λόγω των εθνικών ομάδων. Σήμερα κυριαρχούν αγώνες κυπέλλων στη Βρετανία, αλλά εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με τέτοιου είδους παιχνίδια εδώ και χρόνια. Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι πάρα πολύ μικρό, αλλά όλο και κάτι θα βρούμε…

Στη Γ Γαλλίας ποντάρω στο under και το Χ του ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Μπουργκ Περονάζ με τη Ρεντ Σταρ.  Οι γηπεδούχοι βλέπετε έρχονται από επτά σερί under και οι φιλοξενούμενοι από επτά στα 8 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. (φωτο από τη μοναδική εξέδρα της Μπουργκ)

Η πρωτοπόρος Μπαστιά η οποία έχει σταθερά καλή πορεία από την αρχή της σεζόν, λογικά θα επιβληθεί της μέτριας Σετέ η οποία έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με 4 ήττες και μία ισοπαλία σε σύνολο 5 αγωνιστικών. Από στατιστικής απόψεως εδώ, στα ματς της Μπαστιά κυριαρχούν τα 2-3 γκολ τα οποία επιβεβαιώνονται για 6 σερί παιχνίδια!

Στη Β Ολλανδίας δεν πρόκειται να σπεύσω να ποντάρω στον χαμηλό σε απόδοση άσσο (1.40) της Εξέλσιορ για δύο λόγους. Πρώτον η Ος παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο τελευταία και δεύτερον η Εξέλσιορ μετρά τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικότατες σχέσεις και η παράδοση των τελευταίων ετών είναι μοιρασμένη…

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Γουελντστόουν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε αρκετά ισχυρούς αντιπάλους. Διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή και σήμερα κοντράρεται με τη Χάλιφαξ η οποία διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Όσα γκολ έβαλε πρόσφατα η Γουέλντστοουν στη Ρέξαμ (4), έχει σημειώσει η Χάλιφαξ όλη τη σεζόν… Για μένα το σετ των αποδόσεων είναι λανθασμένο και θα ρισκάρω στο 2 DNB που πληρώνει 2.20 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Τη Σαπεκοένσε έτυχε να την παρακολουθήσω δύο φορές φέτος και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Στην επίθεση όμως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική, διότι οι παίκτες της «παιδεύουν» πολύ την μπάλα. Αυτός είναι και ο λόγος που αν ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματά της θα βρείτε… άπειρα under. Πιο συγκεκριμένα από την αρχή της σεζόν στη Β Βραζιλίας έχει φέρει 18 under και 17 no – goal σε 20 αγωνιστικές! Αυτό είναι ένα πραγματικά σπάνιο στατιστικό στοιχείο που δεν μπορούμε να το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο…

Φίλες και φίλοι δυστυχώς εγώ από τη μεριά μου δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο για τα σημερινά παιχνίδια, οπότε θα πάμε χαλαρά και θα «χτυπήσουμε» και πάλι στο live, όπως κάνουμε με μοναδική… συνέπεια τις τελευταίες μέρες όπου έχουμε πιάσει πάρα πολλά σημεία με εξαιρετικές αποδόσεις στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση. H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ