ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Και να ήθελε να ασχοληθεί κανείς με τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, ουσιαστικά δεν το επιτρέπουν οι χαμηλές αποδόσεις. Προσπάθησα μετά… κόπων να βρω κάποιο αξιοπρεπές έστω σημείο και κατέληξα στον άσσο της Τάλιν Ίνφονετ και στο over του Γιουρόπα – Νιου Σεντς (στο 1.75 και τα δύο).

Η Ίνφονετ από την Εσθονία φιλοξενεί την Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα στη ρεβάνς του 2-0. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όμως, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς η Ίνφονετ έχασε αρκετές ευκαιρίες (μεταξύ των άλλων και πέναλτι) για να σημειώσει ένα γκολ. Απόψε θα αναγκαστεί να παίξει επιθετικά και ίσως την βοηθήσει η έλευση του νέου της προπονητή, καθώς εδώ και λίγες μέρες την ανέλαβε ο Σεργκέι Μπραγκίν.

Η Νιου Σεντς από την Ουαλία θα κληθεί απόψε να καλύψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τουλάχιστο δύο γκολ. Αναμένω λοιπόν ένα ιδιαίτερα επιθετικό ποδόσφαιρο και γι΄αυτό το λόγο αποφάσισα να επιλέξω το over. Ούτως ή άλλως και οι δύο αυτές ομάδες έχουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές. Σας θυμίζω ότι η πρωταθλήτρια Ουαλίας τελείωσε τη σεζόν με 101 (!) γκολ στο ενεργητικό της και η πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ, η Γιουρόπα με 93! Μέσο όρο δηλαδή και οι δύο πετύχαιναν πάνω από τρία τέρματα ανά αναμέτρηση!

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Στη Β Νορβηγίας η ουραγός Άρενταλ δεν δείχνει ικανή να ανταπεξέλθει στις αναγκαιότητες του πρωταθλήματος. Μετρά μόλις δύο νίκες από την αρχή της σεζόν, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα με πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται την ανώτερη και εμπειρότερη Σάντνες που έχει φιλοδοξίες ανόδου…

Στη Β Βραζιλίας βρίσκω λανθασμένο το σετ των αποδόσεων στον αγώνα της Α Μπε Σε Νατάλ με την Ναούτικο. Το ξέρω βέβαια ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τα… χάλια τους, αλλά και οι γηπεδούχοι δεν πάνε πίσω. Έρχονται και αυτοί από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια και όταν κοντράρονται ο προτελευταίος με τον τελευταίο, δεν θα πρέπει να βλέπουμε αποδόσεις της τάξης του 1.65.

Η Παϊσαντού ενδέχεται να επιστρέψει απόψε στις νίκες απέναντι στην μέτρια Λοντρίνα, αλλά επειδή πρόκειται για μια ομάδα που δυσκολεύεται πολύ στην επίτευξη του γκολ, θα προτιμήσω το under και το Χ του ημιχρόνου. Σας θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 9 στα 11 under με 6 στα 6 στην έδρα τους.

Στο Περού η Ρεάλ Γκαρσιλάσο είναι ανώτερη της Ουνιόν Κομέρσιο και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλο αβαντάζ λόγω του μεγάλου υψομέτρου που πλησιάζει τα 3.500 μέτρα! Βρίσκονται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, μέσα στην έδρα τους έχουν 3 στα 3 και από το 2012 που οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία διατηρεί ευνοϊκότατη παράδοση με 7 νίκες σε 8 παιχνίδια.

Μπορούμε όμως να διεκδικήσουμε κάτι σαφώς υψηλότερο, αν απόψε εμπιστευτούμε την Ουνιβερσιτάριο. Ο αγώνας με την Σαν Μαρτίν αποτελεί τοπικό ντέρμπι, αλλά στις εξέδρες θα βρεθούν περισσότεροι οπαδοί των φιλοξενούμενων, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και αρκετά φανατικοί… Η παράδοση είναι σαφώς με το μέρος της Ουνιβερσιτάριο καθώς έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες στις 18 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της αντιπάλου της. Θεωρώ λοιπόν ότι κακώς προβάλλονται οι γηπεδούχοι ως το φαβορί του αποψινού ματς. Εκτός από το πιθανό διπλό πάντως, εξετάζουμε και το ενδεχόμενο του under. Στα 15 από τα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σημειώθηκαν από μηδέν έως δυο τέρματα…

Καλή τύχη.

VISTABET.GR: Προκριματικά με προσφορά ημέρας*

Οι ρεβάνς του πρώτου προκριματικού σε Champions League και Europa έρχονται! Προσφορά ημέρας στις μεγαλύτερες διοργανώσεις από τη VISTABET.GR!

Δεν πήρε σκορ πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι και η ρεβάνς κρύβει παγίδες για τους Σκωτσέζους. Πρόγκρες – Ρέιντζερς με προσφορά ημέρας*, 110+ ειδικά στοιχήματα, cashout και ατέλειωτο live streaming! Όλα παίζονται Εδώ!

Οι Ουαλοί ηττήθηκαν εντός έδρας και ταξιδεύουν στο Αλγκάρβε αναζητώντας την ανατροπή! Γιουρόπα – Νιου Σεντς κι εσύ δεν χάνεις*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση.

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ