ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ;

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνονται τα παιχνίδια στον πρώτο όμιλο από τον οποίο έχει ήδη περάσει η Ιταλία, αλλά και εκτός απροόπτου και η Ουαλία η οποία έως τώρα αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αν πάντως στο Ιταλία – Ουαλία εμφανιστεί η ισοπαλία, τότε οι Ιταλοί περνούν ως πρώτοι και οι Ουαλοί ως δεύτεροι ότι και αν συμβεί στην άλλη αναμέτρηση. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μαντσίνι θα προβεί σε αλλαγές προκειμένου να δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές για τη δύσκολη συνέχεια. Αυτό από μόνο του είναι ένα στοιχείο που λειτουργεί αποτρεπτικά στο να ποντάρει κανείς στο φαβορί του 1.45. Και να σας πω και κάτι; Από τη στιγμή που το Χ βολεύει, γιατί να κάτσουνε να… σκοτωθούνε και να μην πάνε το παιχνίδι στο ρελαντί προκειμένου να είναι και πιο ξεκούραστοι για τη συνέχεια;

Έτσι λοιπόν αρχικά σκέφτομαι να ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου και μετά έστω και ως φαν μπετ στο τελικό Χ που θα αφήσει και τις δύο ικανοποιημένες. (2.11 το Χ του ημιχρόνου στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο άλλο παιχνίδι, οι Τούρκοι ακόμα και να κερδίσουν είναι σχεδόν απίθανο να τερματίσουν στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι ομίλων προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Έχουν βλέπετε μηδέν βαθμούς και 0-5 τέρματα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν μόνο και μόνο διότι δεν θα ήθελαν με τίποτα να αποχωρήσουν από αυτό το ευρωπαϊκό παίρνοντας μηδέν εις το πηλίκο. Ίσα ίσα που τώρα που δεν θα έχουν άγχος ίσως φανούν πολύ πιο επικίνδυνοι από ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, αλλά θεωρώ ότι η Τουρκία φέτος αδίκησε τον εαυτό της διότι έχει μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς για τους γείτονές μας όμως, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, καθώς είχαν μεγάλο έλλειμα στον τομέα της δημιουργίας.

Οι Ελβετοί τώρα θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν. Μέχρι στιγμής ούτε αυτοί έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο και σίγουρα περίμενα πολύ περισσότερα τόσο από τον Σακίρι όσο και από τον Σεφέροβιτς που θεωρούνται οι δύο ποιοτικότεροι παίκτες από τη μέση και μπροστά.

Εν κατακλείδι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δεν δημιουργούν φάσεις και που οι δύο χρειάζονται αγωνιστικά και μόνο τη νίκη. Θα απορρίψω λοιπόν το Χ και θα ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι από ένα σημείο και μετά θα είναι αναγκασμένες να επιτίθενται και οι δύο. Το 1.60 του άσσου των Ελβετών είναι… αστεία υπόθεση και δεν νομίζω ότι θα ξαφνιαστεί ιδιαίτερα κανείς αν σπάσει αυτό το… τεράστιο φαβορί.

Κατά τα άλλα, σήμερα έχουμε και Κόπα Αμέρικα και προσωπικά δεν θα έπαιρνα… όρκο για αυτό το 1.60 του άσσου της Κολομβίας. Το Περού έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία έως τώρα και οι Κολομβιανοί ζορίζονται στην άμυνα.

Εύχομαι καλή τύχη και παρακάτω ακολουθούν κάποιες επιγραμματικές προτάσεις από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας. Εμείς θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

16.00 ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ: OVER

19.00 ΜΟΛΝΤΕ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ: 1 ΚΑΙ OVER

19.00 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ: 1 ΚΑΙ OVER

19.00 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ: 2Χ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

17.00 ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ: 1

00.15 ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ: UNDER

00.15 ΣΑΝΤΟΣ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Β

02.30 ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ: UNDER ΚΑΙ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΙΑΠΩΝΙΑ

11.00 ΚΑΣΙΜΑ – ΣΕΝΤΑΙ: 1

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Είσαι Master στις προβλέψεις; Διεκδίκησε κάθε μέρα 10.000€ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ