ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΜΑΣ…

Καλημέρα. Το ντεφορμάρισμα της Λίβερπουλ τελείωσε οριστικά μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (1-3) επί της Τότεναμ και της Γουεστ Χαμ. Σήμερα αναμένω μια ανάλογη συνέχεια απέναντι στην μετριότατη Μπράιτον και προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσσο με τα πολλά γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική παρακολούθησα τόσο το Λέστερ – Λιντς όσο και το Έβερτον – Νιουκάστλ. Η Λιντς με εντυπωσίασε και η Έβερτον με απογοήτευσε. Έχοντας λοιπόν ακόμα νωπές τις μνήμες και τις παραστάσεις από αυτά τα δύο παιχνίδια, θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους…

Στη Γαλλία η Ναντ έχει βρεθεί σε αγωνιστικό αδιέξοδο καθώς συμπλήρωσε 13 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη! Παραμένει τρεις μήνες χωρίς τρίποντο και η Σεντ Ετιέν μπορεί να εκμεταλλευτεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και να φτάσει στην επικράτηση. Ο άσσος πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Μετς και η Μονπελιέ έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα, καθώς οι γηπεδούχοι τις τελευταίες 9 αγωνιστικές ηττήθηκαν μόνο εκτός έδρας από τη Ρεν με το ισχνό 1-0. Η Μονπελιέ από την άλλη μεριά έρχεται από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Η άμυνά τους είναι κάκιστη και το μοναδικό άλλοθι που έχουν είναι οι μαζεμένες απουσίες που τους ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Επειδή ο άσσος της Μετς κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις θα μπορούσαμε να μειώσουμε το ρίσκο ποντάροντας στο 1 DNB.

Τα… χάλια της έχει και η Ντιζόν που με δύο νίκες σε 22 αγωνιστικές δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία. Μέσα στην έδρα της ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (0-6-5) και η Λυών είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα (6-4-1). Δεν βλέπω έκπληξη εδώ λοιπόν…

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έχει περιέλθει η Μονακό που τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πέτυχε ισάριθμες νίκες σημειώνοντας 16 γκολ! Σήμερα φιλοξενεί τη Νις που κερδίζει… μια στις τόσες. Για την ακρίβεια μετρά μόλις δύο νίκες σε 12 παιχνίδια. Σίγουρα αυτά τα γειτονικά ντέρμπι κρύβουν παγίδες, αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται οι Μονεγάσκοι δεν περνούν αδιάφοροι…

Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ πέφτει παντού η απόδοση του άσσου της Μπρέντφορντ και αυτό ήταν αναμενόμενο, αφού οι Λονδρέζοι διατηρούν ένα αήττητο 18 αγωνιστικών! Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, συνέτριψαν με 7-2 (!) την… άμοιρη τη Γουίκομπ. Σήμερα υποδέχονται την ασταθέστατη Μπρίστολ Σίτι και η εύλογη επιλογή είναι ο συνδυασμός του άσσου με το over.

Στην Κροατία αξίζει να κυνηγήσει κανείς για μία ακόμη φορά τα δημοφιλή 2-3 γκολ της Ριέκα τα οποία έχει επιβεβαιώσει 12 φορές σε 15 παιχνίδια φέτος.

Στην Ουγγαρία η πρωτοπόρος Φερεντσβόρος δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την κακή φέτος Ουίπεστ, με την οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ανεξαρτήτως έδρας διατηρεί ένα αήττητο 15 παιχνιδιών. Το διπλό θα συνδυαστεί με το over καθώς η Ουίπεστ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Τόσο η Χόνβεντ όσο και η Πακς είναι ομάδες των over. Η Χόνβεντ έρχεται από 5 σερί over και g-g μαζί, ενώ η Πακς συμπλήρωσε 9 στα 10 over και g-g. Θα πάω λοιπόν προς αυτόν τον συνδυασμό.

Στη Ρουμανία η Χέρμανσταντ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος και τις τελευταίες 15 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Βολουντάρι με πέναλτι στο 90! Έχει λοιπόν μια αρκετά καλή ευκαιρία η Γκαζ Μετάν να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από μία αρνητική έδρα. Γνωρίζει τον τρόπο άλλωστε, αφού έχει τρία σερί διπλά εκεί μέσα. Το διπλό πληρώνει 2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Τουρκία δεν μπορώ να καταλάβω τον μεγάλο φαβοριτισμό της Κόνιασπορ, αφού τόσο αυτή όσο και η Γκεντζ/λιγκι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Επειδή όμως η ομάδα της Άγκυρας έχει νέο προπονητή τον Αλτιπαρμάκ, ίσως καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια μέτρια έδρα. Προσοχή για την έκπληξη λοιπόν…

Στη Βραζιλία τέλος, απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έχει φουντώσει. Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι μια από τις βασικές διεκδικήτριες και σήμερα παίζει εκτός έδρας με την ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (18) ήττες και που έχει και τη χειρότερη άμυνα με 57 γκολ παθητικό. Αυτή είναι η ντεφορμέ Γκοΐας και ήδη το διπλό ποντάρεται κατά κόρον έξω.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ