ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ…

Καλημέρα. Για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας η Νέμαν υποδέχεται στις 19.00 ώρα Ελλάδας τη Μπελσίνα η οποία είναι η μοναδική που μέχρι στιγμής μετρά μόνο ήττες. Πιθανολογώ ότι αυτός είναι και ο λόγος που υποχωρεί σε όλους τους μπουκ η απόδοση του άσσου. Προσωπικά πάντως βλέπω με καλό μάτι και το under διότι η γηπεδούχος Νέμαν έχει 3 στα 3 under και no – goal μαζί. Η δε Μπελσίνα έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ από την αρχή της σεζόν.

Σε ένα ακόμα ειδικό στοίχημα που έχει ενδιαφέρον, οφείλουμε να τονίσουμε ότι και τα πέντε γκολ που έχει δεχθεί έως τώρα η Μπελσίνα σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο, ενώ όλα τα τέρματα που έχει βάλει και δεχθεί η Νέμαν ήταν επίσης από την ανάπαυλα και μετά. Βάσει στατιστικής λοιπόν θα μπορούσαμε να δούμε είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέπτου. (2.17  προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου)

Για το πρωτάθλημα των νέων τώρα, η Ντιναμό Μινσκ U20 είναι σαφώς ανώτερη της ουραγού Γκοροντέγια U20 που έχει δεχθεί ήδη δύο τεσσάρες τις δύο πρώτες αγωνιστικές (φωτο). Επειδή όμως η απόδοση του διπλού όπως αναμενόταν είναι χαμηλή, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο το over 3,5 γκολ. Επίσης επειδή η Ντιναμό ανεβάζει απόδοση από ένα σημείο και μετά, μπορούμε και εδώ να ρισκάρουμε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Στα υπόψη και πιθανό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων καθώς οι παίκτες της Γκοροντέγια U20 υποπίπτουν σε πέναλτι και οι ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Μινσκ u20 κερδίζουν πέναλτι. (ώρα έναρξης 13.30μμ)

Η Βίτεμπσκ U20  έχει 3 στις 3 τεσσάρες μέχρι στιγμής! Μια υπέρ της και δύο κατά της. Και η Σλατσκ U20 όμως δεν πάει πίσω, καθώς έχει τρία στα τρία over με συντελεστή τερμάτων 7-6. Συνολικά δηλαδή αυτές οι δύο ομάδες τις πρώτες 3 αγωνιστικές έχουν πετύχει και δεχθεί 26 τέρματα! Νομίζω λοιπόν ότι και εδώ αυτές οι επιδόσεις μας οδηγούν στο over 3,5 γκολ.

Καλή τύχη και θα τα πούμε πάλι αύριο με μεγαλύτερο πρόγραμμα.

Η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων (fun bet) για όλα τα αθλήματα για όταν… κάποια στιγμή επιστρέψουν κοντά μας.

Κλικάρετε στο link της NOVIBET.GR.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ