ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…

Καλημέρα. Σήμερα και αύριο διεξάγεται η 34η αγωνιστική στη Βραζιλία που είναι η 5η από το τέλος. Στη Βραζιλία είναι δύσκολο να βρεις αδιάφορη ομάδα πλέον, καθώς υπάρχουν πολλές θέσεις που οδηγούν είτε στο Λιμπερταδόρες είτε στο Σουνταμερικάνα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 12 πρώτες θέσεις θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για αυτούς τους δύο θεσμούς. Αν προσθέσουμε και τις τέσσερις που υποβιβάζονται, τότε απομένουν μόλις τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν τη σεζόν χωρίς κέρδος ή ζημιά.

Η Κρουζέιρο πάντως είναι από τις ελάχιστες που είναι αδιάφορη βαθμολογικά, διότι έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Λιμπερταδόρες μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Απόψε φιλοξενεί την Κορίνθιανς που από τη μια διεκδικεί έξοδο στο Λιμπερταδόρες, αλλά από την άλλη κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό! Αυτό συμβαίνει διότι στη Βραζιλία οι διαφορές των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα είναι πάρα πολύ μικρές. Με τρεις σερί νίκες πας για Λιμπερταδόρες και με τρεις σερί ήττες κινδυνεύεις με υποβιβασμό! Όπως και να έχει πάντως, το κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι και γι’ αυτό το λόγο απορρίπτω αμέσως το 1.75 του άσσου της αδιάφορης Κρουζέιρο.

Μια ακόμα αδιάφορη ομάδα είναι η ουραγός Παρανά που έχει υποβιβαστεί και βαθμολογικά. Πλέον χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής και ελπίζω αυτό να το εκμεταλλευτεί η Ατλέτικο Μινέιρο που διεκδικεί έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αλλά αυτό το παιχνίδι πρέπει εύκολα ή δύσκολα να το πάρουν.

Η πρωτοπόρος Παλμέιρας που βρίσκεται μια ανάσα πριν από την κατάκτηση του τίτλου, λογικά θα επικρατήσει της Φλουμινένσε που παρουσιάζεται εξαιρετικά κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Σουνταμερικάνα. Εδώ όμως επειδή η απόδοση είναι χαμηλή, σκέφτομαι να ρισκάρω είτε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, είτε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Θυμίζω ότι η Παλμέιρας έχει πάψει να δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η δε «Φλου» συμπλήρωσε τέσσερα σερί 0-0 ημιχρόνου στο πρωτάθλημα.

Την Μπαΐα δεν την ποντάρω στο 1.60 διότι θεωρώ ότι δεν της αξίζει αυτή η απόδοση. Από την Σεαρά την χωρίζουν μόλις τρεις πόντοι και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν για βαθμούς για την παραμονή. Οι δύο αυτές ομάδες πάντως φέρνουν πάρα πολλά under. Για την ακρίβεια έχουν από 23 στο πρωτάθλημα. Η Σεαρά μάλιστα, συμπλήρωσε 12 στα 16 under μακριά από την έδρα της. Σε συνδυασμό με το ότι δεν σκοράρουν σε πρώτο ημίχρονο, σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου που πληρώνει σαφώς καλύτερα από τον άσσο της Μπαΐα.

Στο Βάσκο – Ατλέτικο Παραναένσε τέλος, θεωρώ ότι η ισοπαλία μπορεί να βολέψει και τους δύο αντιπάλους. Η Βάσκο βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και η Παραναένσε έναν κάτω από την πρώτη εξάδα. Πραγματοποιεί καλύτερη πορεία από τη Βάσκο, αλλά δεν… γίνεται να ποντάρω σε αυτήν, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει ούτε ένα διπλό στο ενεργητικό της! Αυτό που συμβαίνει φέτος με την Παραναένσε το βλέπουμε σπανιότατα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του πλανήτη. Έχει 13 νίκες έως τώρα και όλες σημειώθηκαν στην έδρα της. Μέσα στο γήπεδό της έχει πετύχει 41 γκολ που είναι μακράν η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία και μακριά από αυτό μόλις πέντε τέρματα! Αυτή είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά από την υποβιβασμένη Παρανά που έχει βάλει τέσσερα! Για διπλό λοιπόν δεν το… συζητάμε, οπότε ρισκάρουμε στο Χ.

Μιας και αναφέρθηκα σε ισοπαλίες, δεν μπορώ να μην επισημάνω το ρεκόρ της Βλαδιβοστόκ στα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς μετά από 9 αγωνιστικές μετρά 8 ισοπαλίες! Σήμερα φιλοξενείται από την Βάλτικα και πιστεύω ότι για μια ακόμη φορά θα πάει για το… αγαπημένο της Χ.

Όπως θα καταλάβατε έχουμε περάσει στο πρωτάθλημα της Β Ρωσίας όπου σήμερα έχουμε ολοκληρωμένη αγωνιστική. Ο άσσος της πρωτοπόρου Ταμπόφ θα συνδυαστεί με το over για δύο λόγους. Πρώτον οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και δεύτερον οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τη χειρότερη άμυνα…

Η Τομ Τομσκ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 21 αγωνιστικές και σήμερα φιλοξενείται από την ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της! Αυτή είναι η ουραγός Ζενίτ Β η οποία από την αρχή της σεζόν έχει μόνο μία νίκη σε 21 αγωνιστικές. Σημειώστε επίσης ότι η Τομ Τομσκ διατηρεί την καλύτερη άμυνα και η Ζενίτ τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Με τα ματς των πιτσιρικάδων των Under 19 δεν θα μπλέξω λόγω εξαιρετικά χαμηλών αποδόσεων. Ουσιαστικά δηλαδή κάπου εδώ τελειώνει και η σημερινή μας περιήγηση στο κουπόνι.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] για το Live bet.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ