ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΝ…

Καλημέρα. Η πρώτη παρατήρηση που έχω να κάνω για τις 10 αποψινές αναμετρήσεις του Champions League είναι ότι όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί (μικρά – μεγάλα) συνοδεύονται από ανεξήγητα χαμηλές αποδόσεις στο στοίχημα.  Αναφέρομαι κυρίως σε πέντε ομάδες που είναι οι Σλάβια Πράγας, Γιούνγκ Μπόις, Μονακό, Μπενφίκα και Ρέιντζερς. Σίγουρα πρόκειται για πέντε πολύ καλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αλλά αν κοιτάξουμε τους αντιπάλους τους, θα διαπιστώσουμε ότι δεν πρόκειται για… αμελητέες ποσότητες.

Η Σλάβια υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος από την οποία ηττήθηκε σχετικά εύκολα στο πρώτο ματς με 2-0. Αφού είναι τόσο καλύτερη λοιπόν για να αξίζει το 1.40 γιατί έφαγε δύο στο πρώτο παιχνίδι; Η απόδοση του άσσου ίσως να πέσει και άλλο, οπότε πάω στα 2-3 γκολ χωρίς δεύτερη κουβέντα…

Η Γιούνγκ Μπόις φιλοξενεί την Κλουζ από τη Ρουμανία η οποία έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και δεν νομίζω ότι οι Ελβετοί θα έχουν τόσο εύκολο έργο όσο θεωρούν οι μπουκ. Αφήνω λοιπόν και εδώ τον άσσο του 1.45 και πάω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Μονακό έχει παιχτεί πολύ και γι΄αυτό άλλωστε πλέον βλέπουμε τιμές ακόμα και στο 1.30. Οι Μονεγάσκοι όμως ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστοι σαν ομάδα, τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ευρώπη. Εξάλλου το 2-0 του πρώτου αγώνα τους χαρίζει την πολυτέλεια να περάσουν στην επόμενη φάση με ισοπαλία ή ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Επειδή οι Τσέχοι λοιπόν είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τουλάχιστο δύο τέρματα, θα προτιμήσω το over σε αυτή την αναμέτρηση.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Σπαρτάκ Μόσχας αφού στο πρώτο παιχνίδι οι Πορτογάλοι επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-0. Οι μοσχοβίτες βέβαια δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη – πρόκριση μέσα στη Λισαβώνα. Το έργο τους βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα παίξουν επιθετικά και έτσι θα πάω στο g-g. Ούτε και εδώ όμως αξίζει ο άσσος του 1.40 από τη στιγμή που η Μπενφίκα προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία…

Η Ρέιντζερς τέλος, μοιάζει πολύ με τη Μάλμε στην ποδοσφαιρική… συμπεριφορά, διότι πρόκειται για μια ομάδα που επιτίθεται συνεχώς, χωρίς να την απασχολεί και τόσο πολύ η άμυνα. Στο πρώτο ματς έχασε με 2-1, ενώ το γκολ το σημείωσε στο πέντε λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό είναι ουσιαστικά που την κράτησε ζωντανή για την πρόκριση. Για μένα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό το ματς να πάει στην παράταση και ίσως και με το ίδιο σκορ. Το πρώτο… φαν μπετ της ημέρας λοιπόν θα είναι το 2-1 της Ρέιντζερς. (8.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Πάμε τώρα να δούμε και τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της βραδιάς. Μετά από την Ρέιντζερς, έχω… προετοιμαστεί για παράταση και για την αναμέτρηση της Σερίφ Τίρασπολ με τον Ερυθρό Αστέρα. Για μένα πρόκειται για δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες και θα διαφωνήσω με τον φαβοριτισμό των Σέρβων. Θα γίνει ένα κλειστό ματς το οποίο δεν αποκλείω να λήξει χωρίς νικητή όπως και το πρώτο παιχνίδι. Θα ρισκάρω στο Χ λοιπόν…

Η Γκενκ έχασε στο πρώτο παιχνίδι από την Σαχτάρ μέσα στο Βέλγιο παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ. Σίγουρα οι Ουκρανοί έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά επειδή η Γκενκ δεν είναι μικρή ομάδα, δεν θα την κοντράρω στο 1.80. Δίνω πιθανότητες να προηγηθεί γιατί συνηθίζει να παίζει καλά στην αρχή και μετά η Σαχτάρ να φέρει στα ίσα την αναμέτρηση. Αν θέλετε να πάμε και για ένα δεύτερο φαν μπετ λοιπόν ίσως αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό ημίχρονο – άσσο τελικό, όπως συνέβη και πριν μια εβδομάδα άλλωστε…

Η Αϊντόχφεν κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-0 τη Μίντιλαντ και το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτά τα τρία τέρματα σημειώθηκαν μέσα σε ένα διάστημα 12 λεπτών μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Οι Ολλανδοί στην επίθεση πετάνε… φωτιές και πλέον η Μίντιλαντ είναι υποχρεωμένη να ψάξει για τρία γκολ τουλάχιστο. Δεν πρόκειται να τα βρει, αλλά όπως και να έχει η αναμέτρηση αυτή φαίνεται… κομμένη και ραμμένη για over και g-g. 2-1, 1-2, 2-2, κάτι τέτοιο…

Ένα ακόμα ματς στο οποίο η παράταση… καραδοκεί θεωρώ ότι είναι το Λέγκια – Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες θεωρητικά είναι λίγο καλύτεροι, αλλά η Λέγκια που παραμένει αήττητη στην Ευρώπη είναι ένα αρκετά «σκληρό» καρύδι. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και ίσως έχουμε μια επανάληψη του φαινομένου…

Για το τέλος άφησα τον Ολυμπιακό, ο οποίος απογοήτευσε την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τη Λουντογκόρετς. Το 1-1 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και ως… κολακευτικό για την ελληνική ομάδα, καθώς αφενός ισοφάρισε στο φινάλε, και αφετέρου νωρίτερα οι Βούλγαροι είχαν χάσει καλή ευκαιρία και για το 2-0.

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά έχω την εντύπωση ότι η φετινή σεζόν δεν θα είναι τόσο καλή για τον Ολυμπιακό. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά δεν μου αρέσει η μπάλα που παίζει έως τώρα η ομάδα. Πιστεύω δηλαδή ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι κατώτερος συγκριτικά με τα τελευταία πέντε χρόνια. Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες… μουρμούρες τόσο εκτός όσο και εντός του συλλόγου και αν ώ μη γένοιτο αποκλειστεί από τη Λουντογκόρετς είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσες εξελίξεις.

Στους Βούλγαρους μου άρεσε πάρα πολύ το στήσιμο που είχαν στο γήπεδο και η αποφασιστικότητά τους, καθώς δεν φοβήθηκαν στιγμή τους ερυθρόλευκους. Δεν θα πάρω θέση για την αποψινή αναμέτρηση, όχι γιατί… φοβάμαι να εκτεθώ, αλλά γιατί πραγματικά θεωρώ ότι είναι ανοικτά και πιθανά όλα τα ενδεχόμενα. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός είτε εύκολα είτε δύσκολα θα προκριθεί, διότι τώρα πλέον το άγχος θα περάσει στους Βούλγαρους. Προσανατολίζομαι στο Χ του ημιχρόνου διότι δεν βλέπω πολλές ευκαιρίες και από εκεί και πέρα θα τα ξαναπούμε στο Live, όπου θα έχουμε και την εικόνα του παιχνιδιού. (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Αυτά λοιπόν αναφορικά με τις δέκα αποψινές αναμετρήσεις του Champions League.

Στο Europa League από τη στιγμή που το πρώτο ματς έληξε με σκορ 1-3, θα ποντάρω στον συνδυασμό του άσσου με το over στην αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν μου λέει κάτι στοιχηματικά, αλλά αν και εφόσον δοθούν αποδόσεις, τότε βλέπω δύο πιθανά βολικά Χ σε Σουδάν και Αίγυπτο!

Στο Σουδάν η αναμέτρηση είναι ανάμεσα στην Αλ Αχλί και την Τούτι και στην Αίγυπτο ο αγώνας της Μισρ Λελ Μακασά με την Κεράμικα. Απομένουν λίγες αγωνιστικές για το φινάλε των δύο αυτών πρωταθλημάτων και ο μοναδικός στόχος που έχουν οι τέσσερις αυτοί σύλλογοι είναι η αποφυγή των… περιπετειών. Με τον ένα βαθμό θα κάνουν σημαντικό βήμα ως προς την επίτευξη των στόχων τους…( o [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει το αιγυπτιακό Χ στο 2.85)

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ