ΒΡΑΔΙΑ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ

Καλημέρα. Για μία ακόμη φορά βλέπουμε αποδόσεις στο Champions League που δεν… συνάδουν και τόσο με την πραγματικότητα.

Καταρχάς δεν γίνεται να βλέπω 1.60 στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί. Αυτές οι τιμές έχουν λογική στην Πρέμιερ όταν παίζει με Τότεναμ και Άρσεναλ. Η Παρί όμως θεωρείται ένα από τα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο) φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους Γάλλους και έτσι πολύ ευχαρίστως θα έπαιζα το 2 DNB που πληρώνει 3.70 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Τα ίδια ισχύουν και για το Ατλέτικο – Μίλαν όπου εδώ είναι ακόμα χαμηλότερα ο άσσος. Η Μίλαν μπορεί να μην είναι το ίδιο… θρυλική με τα… παλιά τα χρόνια, παραμένει όμως μια πολύ μεγάλη ομάδα υψηλών δυνατοτήτων. Η Ατλέτικο τα πηγαίνει μέτρια και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη…

Σε αυτόν τον όμιλο η Λίβερπουλ είναι και μαθηματικά πρώτη, οπότε ενδέχεται ο Κλοπ να φρεσκάρει την ενδεκάδα στο αποψινό ματς με την Πόρτο. Την τελευταία αγωνιστική η Πόρτο υποδέχεται την Ατλέτικο και επειδή έχουν μόνο έναν βαθμό διαφορά ακόμα και το Χ μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμο για τους Πορτογάλους.

Η Λειψία φέτος δεν είναι το ίδιο καλή με τα τελευταία δύο χρόνια, αφού στον όμιλο μετρά 3 ήττες και μία ισοπαλία και στην Μπουντεσλίγκα έχει μόνο πέντε νίκες σε 12 αγωνιστικές. Στο Champions League δέχεται τα γκολ το ένα πίσω από το άλλο και δεν θα την εμπιστευτώ σε τιμές φαβορί απέναντι στη Μπριζ που το… παλεύει ακόμα για την πρόκριση. Προτιμότερο εδώ το over και το g-g το οποίο το φέρνουν ανελλιπώς και οι δύο.

Επίσης δεν έχουμε κανένα λόγο να ποντάρουμε στο 1.40 του διπλού του Άγιαξ. Το ξέρω ότι η Μπεσίκτας έχει τα… χάλια της, αλλά το ματς είναι ουσιαστικά αδιάφορο. Προτιμότερο και εδώ το g-g με το over αφού περιμένω ένα επιθετικό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες.

1.20 σε διπλό της φετινής Ρεάλ δεν θα έπαιζε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της! Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοιες αποδόσεις σε ομίλους του Champions League και απλά το προσπερνάμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Η Ίντερ τέλος, θα κερδίσει τη Σαχτάρ Ντόνεσκ που είναι ο σάκος του μποξ του ομίλου, διότι αν δεν τα καταφέρει υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να αποκλειστεί. Έχει ένα βαθμό διαφορά από τη Σερίφ Τίρασπολ και την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ. Οι Μολδαβοί αντιθέτως, παίζουν με τη Σαχτάρ που λογικά θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά…

Αυτά αναφορικά με τα αποψινά παιχνίδια του Champions League.

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπάρνσλεϊ παραμένει μια από τις χειρότερες ομάδες όχι μόνο της κατηγορίας, αλλά σε ολόκληρη τη Βρετανία! Έρχεται από 9 ήττες σε 10 παιχνίδια και απόψε υποδέχεται την σαφώς ανώτερη Σουόνσι. Οι Ουαλοί έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον… απαγορεύονται οι γκέλες σε παιχνίδια σαν και το αποψινό. Να προσθέσουμε ότι η Σουόνσι έχει και την παράδοση με το μέρος της αφού ανεξαρτήτως έδρας δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα από τη Μπάρνσλεϊ όσες φορές έτυχε να βρεθούν αντιμέτωπες τα τελευταία 15 χρόνια. Το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά (2.40) στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] και θα το προτιμήσω.

Στις… προτιμήσεις μου έχει μπει και ο άσσος της Μπλάκμπερν, διότι υποδέχεται μια Πιτέρμπορο που συμπλήρωσε 8 ήττες σε 9 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Η φετινή πορεία της Μπλάκμπερν είναι ικανοποιητική και επειδή είναι ομάδα που σκοράρει, αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης. Η Στόουκ τις τελευταίες εβδομάδες ξαναβρήκε τη φόρμα της και πλέον έρχεται από τρεις σερί νίκες. Έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει την άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Μπρίστολ Σίτι που σε 9 παιχνίδια στην έδρα της έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τη Μπάρνσλεϊ στην οποία αναφερθήκαμε πριν λίγο. Το διπλό της Στόουκ πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Αργεντινή η Ντιφένσα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αφού πλέον συμπλήρωσε 7 νίκες και μια ισοπαλία στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Διαθέτει πολύ καλή επίθεση και απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Τουκουμάν που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα. Η Τουκουμάν τις τελευταίες 12 αγωνιστικές κέρδισε μόνο την Αρχεντίνος και στο αποψινό ματς το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις που είναι ανώτερες του αναμενόμενου. (στο 2.50 το βρήκα στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Καλή τύχη. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Με τα ματς της Σούπερ Λιγκ 2 είναι νωρίς να ασχοληθούμε ακόμα, αλλά βάσει αυτών που ξέρουμε και γνωρίζουμε σήμερα στον δείχνουν να έχουν προβάδισμα η Λάρισα και η Καλαμάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ