ΒΡΑΔΙΑ… ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι μικρό, οπότε θα είναι λιγοστές και οι επιλογές μας. Τα κύπελλα προσφέρονται μόνο για εκπλήξεις και δεν αποκλείω να δούμε μια από αυτές στη γειτονική αναμέτρηση της Τζένοα με τη Βίρτους Έντελα. Η ομάδα της Γένοβας που συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχει στρέψει πλέον την προσοχή της μόνο στο πρωτάθλημα καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό. Την προσεχή Κυριακή ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τη ΣΠΑΛ που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο και γι΄αυτό το λόγο ο προπονητής της θα χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς στο αποψινό ματς με τη Βίρτους Έντελα που τα πηγαίνει πολύ καλά στο δικό της πρωτάθλημα.

Και στην Ισπανία όμως το πρόγραμμα προσφέρεται για τους κυνηγούς… εκπλήξεων. Καταρχάς, η Εϊμπάρ δεν αξίζει το 1.35. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 2-0 από τη Σπόρτινγκ Χιχόν η οποία παίζει πολύ καλύτερα από την μέρα που την ανέλαβε ο Χοσέ Αλμπέρτο. Ούτως ή άλλως ούτε η Εϊμπάρ έχει τη στόφα της μεγάλης ομάδας, αλλά ούτε και η Σπόρτινγκ Χιχόν της μικρής…

Η Μπέτις θα κατέβει με τα… δεύτερα στον αποψινό αγώνα με τη Σανταντέρ. Η αλήθεια είναι ότι οι πολλαπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν κουράσει πολύ τους παίκτες του Κίκε Σετιέν. Θυμίζω ότι μέσα σε ένα διάστημα 10 ημερών έδωσε τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη (με τον Ολυμπιακό). Η Σανταντέρ μπορεί να αγωνίζεται στη Γ κατηγορία, αλλά εκεί προπορεύεται αποδίδοντας εξαιρετικά.

Το Ουέσκα – Μπιλμπαο ουσιαστικά είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού στο πρώτο ματς οι Βάσκοι επικράτησαν με σκορ 4-0! Και οι δύο ομάδες θα παίξουν με αναπληρωματικούς και είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το over το βρίσκουμε στο στρογγυλοποιημένο 2.00 στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”]

Από τους λιγοστούς αγώνες πρωταθλήματος που διεξάγονται απόψε, θα κράταγα μόνο το διπλό της Κραϊόβα στη Ρουμανία. (1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα, ενώ διαθέτει και την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση με 17 γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Φιλοξενείται από την ντεφορμέ Κονκόρντια που έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με μόλις τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της. Μέσα στο σπίτι της μετρά μόλις μια νίκη σε οκτώ παιχνίδια και λογικά θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες απέναντι σε μια ανώτερη αντίπαλο.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ