ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Καλημέρα. Σήμερα πάλι θα την βγάλουμε… σπαρτιάτικα, αλλά από αύριο πιάνουμε και πάλι δουλειά… Επειδή έχω ήδη δει τα αυριανά παιχνίδια, προκύπτουν μια ντουζίνα σημεία που μπορούν να παιχτούν!

Σας υπενθυμίζω ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου αρκετά πρωταθλήματα (σκανδιναβικά και Νοτίου Αμερικής) φτάνουν στο φινάλε τους. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω και θα επιδιώξω να τα παρακολουθώ μέσα από το live όπου θα προκύψουν ευκαιρίες.

Σήμερα πάντως στο στοίχημα υπάρχουν τρία σημεία και αυτά με το ζόρι…

Στη Β Βραζιλίας απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε και απόψε κοντράρονται η Σαμπάιο Κορρέα με την Κρουζέιρο, οι οποίες έχουν από 46 βαθμούς. Η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 41 και όπως καταλαβαίνετε η ισοπαλία βολεύει απόλυτα. Έτσι και αλλιώς η Κρουζέιρο με 16 στα 36 είναι η ομάδα που μετρά τα περισσότερα Χ στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και ελπίζω σε κάτι ανάλογο και αντίστοιχο…

Στην Αργεντινή τώρα, η Λανούς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στην κακή φέτος Πατρονάτο που μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 20 αγωνιστικές. Να προσθέσουμε ότι η Λανούς έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με 6 διπλά σε 9 παιχνίδια. Η Πατρονάτο από την άλλη μεριά, τις τελευταίες 14 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη.

Τέλος, η φόρμα δείχνει Χ2 στον αγώνα της Σάντα Φε με την Ντιφένσα. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, έρχονται από έξι νίκες και μια ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα σημείωσαν 17 γκολ. Η Ουνιόν έχει βάλει 23 από την αρχή της σεζόν. Εδώ πάντως επειδή η απόδοση είναι υψηλή, θα μπορούσαμε να πάμε και στο Χ2 ή το 2 DNB…

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες για μια ακόμη φορά τα πήγαμε εξαιρετικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ