ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Β Γερμανίας, η Σαντχάουζεν συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-13! Τις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τους Κίκερς και η ομάδα δικαίως βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού μετά από τέτοιες επιδόσεις. Απόψε φιλοξενεί την ανώτερη και φορμαρισμένη Χαιντενχάιμ η οποία έρχεται από πέντε νίκες σε 8 παιχνίδια. Το διπλό το βρίσκουμε στο δυάρι από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στο Καρλσρούη – Γκρόιτερ Φιρτ αντί του… δημοφιλούς διπλού, θα προτιμήσω τον συνδυασμό του over με το g-g. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, έρχονται από πέντε σερί οver και g-g μαζί, ενώ έχουν και 8 over στα 9 τελευταία παιχνίδια τους. Παρόμοιες επιδόσεις έχει και η Γκρόιτερ Φιρτ με 8 over σε 10 παιχνίδια.

Στην Β Ολλανδίας η Ναϊμέγκεν θα επιδιώξει την επιστροφή της στις νίκες απέναντι στη μέτρια Εξέλσιορ και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει μέσα στην ισχυρή έδρα της. Η Εξέλσιορ δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο 1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] που είναι η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί.

Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος όμως είναι και παραμένει η πρωτοπόρος Καμπούρ με 15 νίκες σε 18 αγωνιστικές. Μέσο όρο σημειώνει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση και έτσι ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το over στο αποψινό ματς με τη Φόλενταμ που μετά από την Καμπούρ έχει τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση.

Στη Β Γαλλίας, στην παρούσα φάση η Τρουά δείχνει να έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ Δουνκέρνη των τεσσάρων διαδοχικών ηττών. Η Τρουά είναι πρώτη και φέτος έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες…

Στη Γ Γαλλίας η ισχυρή και φορμαρισμένη Ρεντ Σταρ φιλοδοξεί σε επάνοδο και μέχρι στιγμής δείχνει ικανή να τα καταφέρει καθώς χάνει σπανίως. Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες 12 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο σε ένα παιχνίδι. Η Μπαστιά Μποργκό αντιθέτως, μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 16 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν είναι ανώτεροι και το πολύ καλό διπλό του 2.20 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, η Μπραζίλ Ντε Πελότας με την Αβάι ισοβαθμούν στους 44 βαθμούς και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 35. Απομένουν 6 αγωνιστικές για το φινάλε και όπως καταλαβαίνετε, αν σήμερα πάρουν από έναν πόντο στο μεταξύ τους παιχνίδι, ουσιαστικά θα έχουν σωθεί οριστικά. Ούτως ή άλλως η Μπραζίλ Ντε Πελότας με τα 14 Χ στο ενεργητικό της, είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Επί προσθέτως να σημειώσουμε, ότι αφενός η απόδοση του Χ υποχωρεί και αφετέρου τα τρία από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν χωρίς νικητή.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ (1.56 – 2.77)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague. Με πάνω από 360 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 21.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ