ΒΟΛΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με Πορτογαλία όπου η Μποαβίστα υποδέχεται τη Σετούμπαλ (φωτο). Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο Χ για δύο λόγους. Πρώτον, αρχικά… βολεύει, αφού οι δύο ομάδες έχουν από 32 και 30 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 20. Ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη δεν υφίσταται. Δεύτερον, η Σετούμπαλ με 12 στα 26, είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στην Πορτογαλία. Έρχεται μάλιστα από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Πάντως εκτός από το Χ υπάρχει και το… κλασικό under της Μποαβίστα η οποία μετρά 11 στα 12 μέσα στο 2020. Το μοναδικό που έσπασε ήταν στο φινάλε κόντρα στη Μπελενένσες και μάλιστα με αυτογκόλ!

Στη Β Ισπανίας η Νουμάνθια εξακολουθεί να φέρνει πολλά 2-3 γκολ. Ήδη έχει επτά σερί και σήμερα υποδέχεται την Κάντιθ που συμπλήρωσε πέντε στα επτά 2-3 τέρματα. Το διπλό έχει παιχτεί, αλλά προσωπικά θα ακολουθήσω για μια ακόμη φορά τα 2-3 γκολ.

Το Ουέσκα – Μιραντές αποτελεί ντέρμπι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων που διεκδικούν άνοδο. Και εδώ διακρίνω πιθανότητες ισοπαλίας, καθώς η Μιραντές έχει 15 Χ σε 32 αγωνιστικές! Τα οκτώ από τα 11 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έληξαν χωρίς νικητή!

Τα 2-3 γκολ στα οποία αναφερθήκαμε πριν… αρέσουν και στη Αλαβές αφού συμπλήρωσε 13 στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Από… κοντά έρχεται και η Σοσιεδάδ με 8 στα 10. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα, αλλά επειδή στην Ισπανία οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι μεγάλες, θα προτιμήσω και εδώ τα 2-3 γκολ.

Στη Β Τσεχίας αν κρίνουμε βάσει των πρόσφατων αποτελεσμάτων, τότε η Μπρνο έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην Χράντετς Κράλοβε. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 12 νίκες σε 14 αγωνιστικές, ενώ από τη μέρα που ξεκίνησε και πάλι η σεζόν, έχουν 5 νίκες και μια ισοπαλία έχοντας σκοράρει συνολικά 17 γκολ! Σίγουρα βέβαια πρόκειται για ένα σπουδαίο ντέρμπι, αλλά οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος εμπιστεύονται τη Μπρνο αν κρίνω από τις αποδόσεις σε πτώση… (2.30 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Πάλι βάσει φόρμας προκύπτει το διπλό της Ζίσκοφ η οποία διεκδικεί άνοδο. Η ομάδα έρχεται από επτά νίκες σε εννέα αγωνιστικές και απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Ζιχλάβα που αποδιοργανώθηκε πλήρως κατά τη διάρκεια της διακοπής. Η ομάδα πριν από τον… κορονοϊο τα πήγαινε περίφημα, καθώς διατηρούσε ένα αήττητο 10 αγωνιστικών. Η διακοπή όμως την επηρέασε αρνητικά, αφού σε αυτές τις έξι αγωνιστικές υπέστη τέσσερις ήττες και έφερε δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, δέχθηκε συνολικά 15 τέρματα. Όμως επειδή πρόκειται για ένα ντέρμπι, δεν θα σπεύσω να ποντάρω στο διπλό. Θα προτιμήσω το over και το G-G που το φέρνουν πάρα πολύ συχνά και οι δύο ομάδες. Ειδικά η Ζιχλάβα η οποία στα 19 τελευταία παιχνίδια της έφερε 18 g-g! Τα 12 από αυτά έληξαν και over…

Στον αγώνα της Τρίνετς με τη Βλάσιμ φαντάζει βολική η ισοπαλία καθώς επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 27 με τη γραμμή του υποβιβασμού να είναι στους 17. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί λοιπόν ο βαθμολογικός πίνακας, αν σήμερα φτάσουν στους 28, πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό…

Στη Σλοβενία η λογική και η παράδοση δείχνουν διπλό στον αγώνα της Τρίγκλαβ με τη Μάριμπορ. Οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι που διεκδικούν τίτλο,  είναι εξαιρετικοί μακριά από το γήπεδο τους καθώς έχουν ήδη επτά διπλά. Η Τρίγκλαβ δεν είναι σε καλή κατάσταση και παλεύει για τη σωτηρία της, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Μάριμπορ συμπλήρωσε οκτώ σερί διπλά εκεί μέσα και για μια ακόμη χρονιά θα την εμπιστευτώ…

Στη Β Λευκορωσίας τέλος, θα συνδυάσω το διπλό με το over στον αγώνα της Σλουτσκ Β με τη Νέμαν Β. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς έρχονται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία έχοντας πετύχει 15 γκολ. Από το 2014 που άρχισαν να δίνουν παιχνίδια, η Σλουτσκ δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει τη Νέμαν…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ