ΒΟΛΙΚΑ Χ…

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι μικρό και περιλαμβάνει κυρίως αμφίρροπα παιχνίδια. Προσωπικά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο πολλών ισοπαλιών ξεκινώντας από τις δύο ελληνικές αναμετρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ατρόμητος δυσκολεύεται πολύ όταν επισκέπτεται το Ηράκλειο. Πιο συγκεκριμένα, έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα. Η ομάδα του Περιστερίου δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται ένα αμφίρροπο ματς, από το οποίο θεωρώ ότι δύσκολα θα προκύψει νικητής. Ο ΟΦΗ παλεύει για τη σωτηρία του και μέσα στην έδρα του έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία ματς που έδωσε εκεί. Παρεμπιπτόντως, μήπως θυμάστε ποιο ήταν αυτό το παιχνίδι; Το 1-2 από τον Άρη, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0, με δύο γκολ που πέτυχε ο Χαμζά Γιουνές, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης! Από εκείνη τη μέρα οι παίκτες του ΟΦΗ έβαλαν… μυαλό, έγιναν πιο προσεκτικοί και δεν ξαναέχασαν ποτέ…

Και στο Ξάνθη – Άρης όμως βλέπω πιθανή ισοπαλία. Πρωτίστως βέβαια, θα «αγοράσουμε» το προσφιλές για την Ξάνθη under (12 σε 17 αγωνιστικές) και ακολούθως το Χ του ημιχρόνου, αφού καμία από τις δύο δεν σκοράρει εύκολα πριν από την ανάπαυλα. Το τελικό Χ, το επιλέγω ως μία βολική και συμβιβαστική λύση. Ούτως ή άλλως, τα τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, έληξαν χωρίς νικητή. (ο αγώνας προσφέρεται με πριμ 5% από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]*)

Στη Β Γερμανίας διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στην Ουνιόν και την Κολωνία. Η ομάδα του Βερολίνου διαθέτει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχει υποστεί ακόμα ούτε μία ήττα. Η Κολωνία από την άλλη μεριά όμως, είναι εξαιρετική στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας 6 νίκες σε 8 αγωνιστικές. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν χάνει ούτε η μία αλλά ούτε και η άλλη, εννοείται πως για μια ακόμη φορά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια συμβιβαστική ισοπαλία.

Η Ρεάλ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες άρχισε να θυμίζει και πάλι τη μεγάλη ομάδα που ξέραμε. Έχει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στο κύπελλο κέρδισε στο πρώτο ματς τη Χιρόνα με σκορ 4-2. Σήμερα διεξάγεται ο επαναληπτικός και η Χιρόνα είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά. Αυτό ενδέχεται να το… πληρώσει απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη και εμπειρότερη ομάδα. Για το πρωτάθλημα η μεταξύ τους αναμέτρηση είχε λήξει με νικήτρια τη Ρεάλ με σκορ 1-4.  Εκεί κάπου προσανατολίζομαι και απόψε. Το διπλό σε συνδυασμό με το over δηλαδή…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (1.42 – 3.35)

Απόψε διεξάγεται ο κρίσιμης σημασίας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα για τη Euroleague και στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] μπορείτε να βρείτε πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Για μία ακόμη φορά ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει τον νικητή της αναμέτρησης σε μηδενική γκανιότα.

**ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ