ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ Χ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγονται λιγότερα παιχνίδια οπότε και εμείς θα πάμε χαλαρά. Ξεκινώντας από το Καμπιονάτο, η Σασσουόλο που εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού, πρέπει σήμερα να ψάξει οπωσδήποτε για τη νίκη απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Κιέβο που από την αρχή της σεζόν έχει μόνο μία νίκη σε 29 αγωνιστικές!

Η Μπολόνια άλλαξε τελείως – προς το καλύτερο- αγωνιστικό προφίλ από την ημέρα που την ανέλαβε ο Μιχαϊλοβιτς. Η ομάδα συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και ξέφυγε από τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεν πρόκειται λοιπόν να την κοντράρω στο 1.40 απέναντι στην Αταλάντα που φέτος έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Στη Β Γερμανίας ενδέχεται να βολέψει το Χ στο Γκρόιτερ Φιρτ – Ντιναμό Δρέσδης, καθώς αν οι δύο ομάδες πάρουν από έναν πόντο θα έχουν πραγματοποιήσει ένα σημαντικό και καθοριστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστημα φέρνουν πολλές ισοπαλίες και οι δύο…

Στην Ισπανία οι ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα γκολ μέχρι στιγμής είναι η Λεγκανές με τη Βαγιαδολίδ που απόψε παίζουν μεταξύ τους. Να προσθέσουμε ότι για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι δύο βασικοί επιθετικοί και για τους φιλοξενούμενους ο Ουνάλ με τον Βίγια που επίσης σκοράρουν. Μετά τα παραπάνω λοιπόν, δεν γίνεται να μην επιλέξω τόσο το under όσο και το Χ του ημιχρόνου…

Η φόρμα αλλά και η παράδοση δεν συνάδουν με το 1.30 της Φέγενορντ στην αναμέτρηση με τη Χέρενφεν. Οι γηπεδούχοι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την προτελευταία Έμεν. Στα δύο τελευταία παιχνίδια τους μάλιστα, δέχθηκαν από τρία γκολ από Ουτρέχτη και Βίλεμ. Η δε Χέρενφεν έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Θα ήθελα όμως να σταθώ κυρίως στις εκτός έδρας επιδόσεις της που είναι εντυπωσιακές! Παρά το ότι βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 13 παιχνίδια, ενώ διαθέτει και την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα με 35 γκολ στο ενεργητικό της! Η δε παράδοση είναι σπάνια, καθώς στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Φέγενορντ κατάφερε να αποσπάσει επτά ισοπαλίες! Εννοείται λοιπόν ότι δεν με… αγγίζει το 1.30 του άσσου.

Μιας και αναφερθήκαμε σε προϊστορίες, να πούμε ότι η Σιόν τα τελευταία χρόνια παίρνει πολλά διπλά στην έδρα της Τουν. Η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της και η Τουν παραμένει χωρίς νίκη για πέντε σερί παιχνίδια. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με έναν ακόμα άσσο που θεωρώ ότι είναι επίφοβος για να μην περάσει.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, πιστεύω ότι η Λιμπερτάδ από την Παραγουάη μπορεί να επικρατήσει της Ροζάριο μέσα στην ισχυρή έδρα της, στο Ασουνσιόν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και φροντίζουν να το αποδεικνύουν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα το αναφέρουμε άμεσα στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Καλή τύχη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ