ΒΑΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε αμέσως την περιήγησή μας στο κουπόνι από τα πρωταθλήματα της… Ανατολής. Στην Ιαπωνία η Χιροσίμα υποδέχεται την ουραγό Σόναν που μετρά 6 ήττες σε 8 αγωνιστικές. Η πρόσφατη παράδοση είναι 13-4-1 υπέρ της Χιροσίμα ανεξαρτήτως έδρας. Πιστεύω ότι θα διευρυνθεί…

Στην Κίνα η πρωτοπόρος Γκουανγκζού Εβεργκράντε, έχει τρία στα τρία με τέρματα 10-1 μέχρι στιγμής. Απέναντι στη Σάντονγκ μετρά 5 σερί νίκες και λόγω της επιθετικής δεινότητας των γηπεδούχων σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over…

Στην Κορέα η ουραγός Ίντσεον εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά από 14 αγωνιστικές. Η Σέονγκναμ διατηρεί πολύ καλή παράδοση εκεί μέσα καθώς παραμένει αήττητη για 11 σερί παιχνίδια! Εδώ το διπλό πληρώνει καλά και θα μπορούσε να παιχτεί ως DNB.

Αφήνουμε την Ανατολή για να περάσουμε στην… Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα στη Σουηδία για τον συνδυασμό του διπλού με το over της Μάλμε. Οι πρωτοπόροι έρχονται από 6 σερί νίκες και over μαζί και σήμερα παίζουν με τη Φάλκενμπεργκ που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Από το 2014 που η Φάλκενμπεργκ ανέβηκε στο πρωτάθλημα, η Μάλμε μετρά 8 νίκες και μια ισοπαλία τις 9 φορές που έχουν συναντηθεί. Σε αυτά τα 9 ματς έβαλε συνολικά 29 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τρία ανά αναμέτρηση!

Η Χάκεν είναι σαφώς ανώτερη της Κάλμαρ η οποία παραμένει χωρίς νίκη για 10 σερί παιχνίδια. Θεωρώ ότι η έκβαση του ματς θα εξαρτηθεί από τα… κέφια των γηπεδούχων.

Στη Νορβηγία η Μιοντάλεν τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς συμπλήρωσε 7 σερί ήττες! Η φορμαρισμένη Χάουγκεσουντ έχει πονταριστεί και το διπλό πληρώνει 2.45 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Ρόζενμποργκ μπορεί να μην έχει την ίδια μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει πολύ βαριά φανέλα για να προσφέρεται σε τιμές της τάξεως του 2.05 (στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]). Η Σάρπσμποργκ άλλωστε δεν καταφέρνει σπουδαία πράγματα μακριά από την έδρα της και η παράδοση – εννοείται – ότι είναι συντριπτική υπέρ των γηπεδούχων.

Η Στρόμσγκοντσετ έχει παιχτεί απέναντι στη Σάντεφιορντ που έχει 5 ήττες σε 6 ματς μακριά από την έδρα της. Η παράδοση έρχεται να ενισχύσει τον άσσο καθώς η πρόσφατη είναι 9-3-0 υπέρ της Στρόμσγκοντσετ.

Στη Φινλανδία η Ίντερ Τούρκου λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη μετριότατη Χάκα που ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι θα την βρει κόντρα σε έναν αντίπαλο από τον οποία μετρά έξι συνεχόμενες ήττες με τέρματα 2-13.

Στην Ιρλανδία η Σάμροκ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει καθώς έχει το απόλυτο μετά από έξι αγωνιστικές. Η Ντέρι αντιθέτως δεν τα πηγαίνει καλά και από χθες η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση. Η Σάμροκ έχει πάρει τον… αέρα της αποψινής της αντιπάλου, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είχε 6 νίκες και δύο ισοπαλίες στις 8 αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες.

Στη Ρωσία τέλος, η Κράσνονταρ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της Ούφα (φωτο). Αν κρίνουμε βάσει των ρόστερ των δύο ομάδων, ούτε και φέτος θα… χάσει καθώς η Ούφα εξακολουθεί να πουλάει τον ένα παίκτη πίσω από τον άλλο λόγω χρεών. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.92 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ