ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Καλημέρα. Απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας και σιγά σιγά αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι ενδιαφερόμενες από τις αδιάφορες… Υπάρχουν 5-6 ομάδες που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν ξεμείνει αμετάκλητα από στόχους. Δύο από αυτές είναι η Μπουργκ και η Χάβρη. Η πρώτη φιλοξενείται από την Ορλεάν, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η ομάδα του Νικόλ ψάχνει για βαθμούς μήπως και γλιτώσει την κατηγορία και πιθανολογώ ότι μπορεί να τους βρει απόψε, απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη αντίπαλό της.

Όσο για τη Χάβρη, αυτή φιλοξενεί την ουραγό Λαβάλ. Οι δύο ομάδες έχουν… πλούσιο παρελθόν στα μεταξύ τους παιχνίδια και για να πάρετε μια γεύση δεν έχετε παρά να κλικάρετε στη στήλη «Δεν Ξεχνώ». Αυτή τη στιγμή η Χάβρη δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως και δεν αποκλείω να προστεθεί ένα ακόμη συμβάν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ακόμα και ο ένας βαθμός πάντως, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικός και χρήσιμος για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Η ισοπαλία δείχνει να βολεύει στο Κλερμόν – Νιμ, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα ξεμπλέξουν οριστικά από την υπόθεση – παραμονή και οι δε φιλοξενούμενοι θα παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Κλερμόν πάντως είναι μια ομάδα που παραδοσιακά φέρνει πολλές ισοπαλίες…

Σε αρκετά υψηλές αποδόσεις βρίσκουμε – παραδόξως – τον άσσο της Μπρεστ. (2.10 η υψηλότερη τιμή στην INTERWETTEN.GR). Το… παράδοξο της υπόθεσης έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε αυτό το παιχνίδι κοντράρεται η πρωτοπόρος με μια ομάδα που βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού. Υποθέτω ότι οι υψηλές τιμές στον άσσο επιβλήθηκαν από την καλή φόρμα της Τουρ. Οι τρεις κολλητές νίκες που πέτυχε όμως, ήταν απέναντι σε ομάδες που βρίσκονταν πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα έχει βελτιωθεί πολύ από τότε που άλλαξε προπονητή, αλλά δεν παύει να παραμένει η ομάδα που έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Νομίζω λοιπόν, ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον τερματοφύλακά της να μπορέσει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του μέσα στην έδρα της Μπρεστ.

Στην τρίτη κατηγορία η φορμαρισμένη Μπεζιέρ η οποία διατηρεί μια από τις καλύτερες έδρες, διεκδικεί την άνοδο και σήμερα υποδέχεται την ουραγό Επινάλ η οποία πολύ δύσκολα θα γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις τρεις νίκες σε 27 αγωνιστικές, ενώ παραμένουν χωρίς «τρίποντο» για 12 σερί παιχνίδια. (1.75 στην VISTABET.GR)

Στην Μπουντεσλίγκα το σετ των αποδόσεων στο Άιντραχτ – Βέρντερ δεν ανταποκρίνεται στη φόρμα των δύο ομάδων. Η Άιντραχτ βρίσκεται στα χειρότερά της από την αρχή της σεζόν καθώς έρχεται από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας μάλιστα σκοράρει μόλις μία φορά απέναντι στη Φράιμπουργκ! Εννοείται ότι με αυτές τις επιδόσεις διατηρεί πλέον τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά από την υποβιβασμένη Ντάρμσταντ. Η Βέρντερ αντιθέτως, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία, καθώς συμπλήρωσε έξι νίκες και μία ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 18-4. Μετά από αυτές τις επιδόσεις, πώς γίνεται να δίνεις 1.90 στον άσσο και 3.40 στο διπλό; Αυτό ας μας το απαντήσει ο ΟΠΑΠ…

Στην Β Γερμανίας το Ανόβερο μετά από τις δύο κολλητές νίκες κόντρα σε Νυρεμβέργη και Ουνιόν, «πάτησε» κορυφή και τώρα θα επιδιώξει να παραμείνει εκεί ως το φινάλε της σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα φιλοξενείται από την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Αυτή είναι η Κίκερς Βουρζουνδίας η οποία έχει να κερδίσει από τις 18 Δεκεμβρίου. Από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν 10 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο! Αξίζει να σημειώσουμε πάντως, ότι η Κίκερς συμπλήρωσε 13 under σε 14 παιχνίδια στην έδρα της! Επειδή η άμυνα του Ανόβερου είναι μια από τις καλύτερες στη Γερμανία, θεωρώ ότι θα έπρεπε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο των λίγων τερμάτων. Με ένα συνδυασμό του under με το διπλό (0-1 ή 0-2 δηλαδή) θα μέναμε απολύτως ικανοποιημένοι. (4.30 ο συνδυασμός του διπλού με το under στην SPORTINGBET.GR)

Στην Ιρλανδία δεν βλέπω έκπληξη στο Ντροχέντα – Σάμροκ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν και συμπλήρωσαν πέντε σερί ήττες με συντελεστή 3-14. Η Σάμροκ είναι ανώτερη σαν ομάδα και έχει και μια εκπληκτική παράδοση με το μέρος της. Σπάνια βρίσκουμε ομάδα που να μετρά 13 (!) συνεχόμενες νίκες μέσα στην έδρα της αντιπάλου της.

Στην Τσεχία η πρωτοπόρος Βικτόρια Πλζεν (Φωτό) οφείλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αδύναμη Χράντετς που έχει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα (2-2-6). Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόνο νίκες εκεί μέσα από το 2010 και μετά, όπου η Χράντετς επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία.

Στην Πολωνία δεν αποκλείω την έκπληξη στον αγώνα της Κρακόβια με τη Σλασκ. Για μία ακόμη φορά βρίσκω… λάθος τους μπουκ, καθώς δεν δικαιολογείται να δίνεις σαφές προβάδισμα σε μια ομάδα που έχει τις λιγότερες (5) νίκες στην κατηγορία. Εδώ και 15 αγωνιστικές, κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Ρουχ! Η δε Σλασκ, είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και προσπαθεί να μπει στην πρώτη οκτάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς έχουν υποστεί μόνο δύο ήττες την τελευταία δεκαετία μέσα στην έδρα της Κρακόβια. (3.52 το διπλό στην GOALBET)

Στην Αργεντινή, η Ροζάριο έχει προβάδισμα απέναντι σε μια ομάδα που… θέλοντας και μη, θα έχει το μυαλό της στον αγώνα με την Χόρχε Βίλστερμαν για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά, ενώ έχουν και καλή παράδοση…

Αγώνα για το Λιμπερταδόρες όμως έχει να δώσει και η Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία, η οποία θα υποδεχθεί τη Βραζιλιάνικη Μποταφόγκο. Θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της στον αποψινό αγώνα με τη Λος Μιγιονάριος και γι΄αυτό αρχίζει να υποχωρεί η απόδοση του άσσου. (2.45 η υψηλότερη τιμή στον STOIXIMAN.GR)

Στη Χιλή τέλος, ο αγώνας της Παλεστίνο με την Κατόλικα θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα. Η Παλεστίνο τα πηγαίνει πολύ άσχημα καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Μέσα στην έδρα της μάλιστα, συμπλήρωσε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Κατόλικα είναι ανώτερη και ξαναβρήκε τη φόρμα της καθώς έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες…

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ