ΑΣΣΟΣ ΛΟΓΩ… ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Καλημέρα. Θα έχετε ασφαλώς προσέξει ότι ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό δεν χάνουν πλέον βαθμό από κανένα. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως έτσι θα πάει η… δουλειά μέχρι το τέλος. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κερδίσει εύκολα σήμερα τον ΟΦΗ, αλλά λόγω χαμηλής απόδοσης το σημείο αναγκαστικά θα συνδυαστεί με το no – goal μιας και ο δικέφαλος που έχει το απόλυτο σε οκτώ παιχνίδια στην Τούμπα, έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα.

Το έργο που έχει να επιτελέσει ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο δύσκολο καθώς αγωνίζεται σε μία έδρα από την οποία περνά πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα έχει μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στην Τρίπολη. Επειδή όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει ρυθμό, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα αυτή τη φορά θα επικρατήσουν. Ούτως ή άλλως ο φετινός Αστέρας δεν έχει σχέση με τις πολύ καλές ομάδες των προηγούμενων ετών. (1.78 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Ο Παναθηναϊκός είναι ντεφορμέ και αγωνιστικά και… ψυχολογικά. Το 2019 δεν μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους πράσινους, αφού αφενός δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και αφετέρου αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Λαμία των πολλών αλλαγών. Το 1.35 που συνοδεύει τον άσσο του, βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη βαριά φανέλα και όχι στα φετινά του επιτεύγματα. Η Λάρισα άλλωστε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν νομίζω ότι οι παίκτες της θα φοβηθούν τους αντιπάλους τους.

Στο Λαμία – Ατρόμητος τέλος, θα κρατήσω μόνο το προσφιλές 0-0 του ημιχρόνου των γηπεδούχων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αμφίρροπη αναμέτρηση και δεν αποκλείω αυτό το Χ να τραβήξει ως το τέλος… (2.25 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στην Κύπρο η ΑΕ Λεμεσού διαπρέπει στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου μετρά έξι διπλά σε οκτώ αγώνες. Σήμερα είναι έτοιμη για ένα ακόμα διπλό απέναντι στο Παραλίμνι που έχει μόλις τρεις νίκες σε 17 παιχνίδια, καθώς και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας η Ρέιντζερς λογικά θα επιστρέψει στις νίκες, διότι αλλιώς κινδυνεύει να μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Ενισχύθηκε μεταγραφικά με ποιοτικούς παίκτες και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ντεφορμέ Λίβινγκστον που δεν αποτελεί… φόβητρο στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα στην Ιταλία περιλαμβάνει πολλά αμφίρροπα ντέρμπι, όπως είναι το Λάτσιο – Γιουβέντους, το Αταλάντα – Ρόμα και το Τορίνο – Ίντερ. Δεν μπορώ βέβαια να μην επισημάνω την παράδοση της Γιούβε η οποία έχει να χάσει από το 2003 στη Ρώμη. Από τότε ακολούθησαν 10 διπλά και τρία Χ σε 13 παιχνίδια!

Την Ίντερ δεν την εμπιστεύομαι και το μόνο που προκύπτει από στατιστικής απόψεως είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι αν δείτε τα στατιστικά της θα διαπιστώσετε πως εδώ και δύο μήνες δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο και έχει πετύχει μόνο ένα! Παίζει με την Τορίνο που και αυτή το ίδιο διάστημα μόνο κόντρα στη Ρόμα δέχθηκε γκολ σε πρώτο ημίχρονο.

Στο Αταλάντα – Ρόμα αν έπαιζα κάτι θα ήταν το over, ενώ στο Μπολόνια – Φροζινόνε βλέπω νίκη των γηπεδούχων. Η Φροζινόνε δεν πρόκειται να τη γλιτώσει φέτος και σας θυμίζω ότι από την αρχή της σεζόν έχει μόνο μία νίκη σε 20 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, συνετρίβη μέσα στην έδρα της με σκορ 0-5 από την Αταλάντα!

Στον 1ο όμιλο της Γ Ιταλίας, θα συνδυάσω τον άσσο με το under στον αγώνα της Προ Βερτσέλι με την Αλμπισόλα. Οι ανώτεροι γηπεδούχοι που διεκδικούν άνοδο διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μέσα στην έδρα τους μετρούν εννέα στα 10 under.

Από τον 3ο όμιλο της Γ Ιταλίας θα κρατήσω τον άσσο της Κατάνια που είναι σχεδόν αλάνθαστη στην έδρα της, αφού μετά από εννέα ματς έχει οκτώ νίκες με συντελεστή τερμάτων 20-4. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Ρέντε που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα…

Στην Ισπανία η Μπέτις έχει να σκέφτεται και τη ρεβάνς με την Εσπανιόλ για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Απόψε έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη φορμαρισμένη Μπιλμπάο που διατηρεί ένα αήττητο έξι αγωνιστικών. Οι Βάσκοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αφού συμπλήρωσαν τέσσερις σερί νίκες… (2.12 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Ρεάλ ξαναβρήκε τα πατήματά της και σήμερα μπορεί να κερδίσει την ντεφορμέ Εσπανιόλ που όπως είπαμε και πριν, έχει και τον αγώνα του κυπέλλου με την Μπέτις. Θυμίζω ότι η Εσπανιόλ συμπλήρωσε πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η Ρεάλ έχει καλή παράδοση στη Βαρκελώνη και το διπλό προσφέρεται στο 1.80 από το ανανεωμένο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”]

Στην Β Ισπανίας δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, καθώς όλα ανεξαιρέτως τα σημερινά φαβορί, προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Το μόνο που οφείλω να υπενθυμίσω είναι ότι η Αλκορκόν μετρά 11 under σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της.

Στη Γαλλία υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια του πρόσφατου παρελθόντος στις αναμετρήσεις της Τουλούζ με την Ανζέ και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε κλικάροντας στη στήλη «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Έτσι πάντως όπως είναι διαμορφωμένος ο βαθμολογικός πίνακας, ο ένας βαθμός ενδέχεται να αποδειχθεί βολικός και για τις δύο ομάδες.

Η Μονπελιέ ποντάρεται, αλλά προσωπικά δεν δηλώνω ικανοποιημένος από την απόδοση του άσσου. Επειδή πάντως έχει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο από τον Νοέμβριο, μια εναλλακτική επιλογή θα μπορούσε να ήταν είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην Ολλανδία όλα τα ματς της Χέρενφεν έχουν πολλά γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται από πέντε σερί over 3.5 γκολ. Σήμερα αντιμετωπίζει την Άλκμααρ που συμπλήρωσε οκτώ over σε εννέα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Οι δύο αντίπαλοι φέρνουν over στα μεταξύ τους παιχνίδια για επτά συνεχόμενα χρόνια και τα πέντε από αυτά έληξαν στο over 3.5 γκολ. Το ίδιο λοιπόν επιλέγω και φέτος…

Το Φέγενορντ – Άγιαξ αποτελεί το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ολλανδίας και εννοείται πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχουν αποδόσεις της τάξεως του 1.65. Η Φέγενορντ έχει οκτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της και αναμένεται ένα πολύ σκληρό και αμφίρροπο ντέρμπι. Προσοχή λοιπόν…

Στην Τουρκία η Κόνιασπορ έως και την προηγούμενη αγωνιστική, είχε οκτώ σερί 0-0 ημιχρόνων. Την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε αυτό το ρεκόρ με ένα γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου. Βλέπουμε δηλαδή ότι οι συνήθειές της, καλά κρατούν…

Στο Μεξικό η ενισχυμένη Τολούκα έχει καλύτερο υλικό από την Τίγκρες και περιμένω να μας το δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου…

Στην Αργεντινή τέλος, η Ταγιέρες αυτή την εποχή ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το Κόπα Λιμπερταδόρες όπου την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχεται τη Σάο Πάολο.  Θα κατέβει λοιπόν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και αυτό είναι κάτι που μπορεί και οφείλει να το εκμεταλλευτεί η Ιντεπεντιέντε.

Καλή τύχη και τα λέμε στη συνέχεια της ημέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ