ΑΣΣΟΙ ΜΕ NO GOAL…

Καλημέρα. Σήμερα υπάρχουν τέσσερις άσσοι στη Σούπερ Λίγκα που πολύ δύσκολα θα σπάσουν… Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που εδώ και αρκετό καιρό κερδίζουν εύκολα τον όποιον αντίπαλό τους, παίζουν στις έδρες τους με υποδεέστερους αντιπάλους που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Εννοείται όμως ότι αυτά τα τρία σημεία μόνο με συνδυασμούς θα μπορούσε να τα ποντάρει κανείς.

Η ΑΕΚ δεν δέχεται γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές. Παίζει με τον Λεβαδειακό που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Άσσο και no – goal Λοιπόν…

Ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα έχει 9 στα 9 με συντελεστή τερμάτων 20-2! Υποδέχεται τον ΠΑΣ που μακριά από τα Γιάννενα έχει 7 στις 8 ήττες. Άσσο και no – goal λοιπόν και εδώ, με πιθανό σκορ 2-0.

Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί πολύ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δύσκολα θα δεχθεί και αυτός τέρμα από μια Λάρισα που έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ μακριά από τη Θεσσαλία. Ούτε εδώ λοιπόν βλέπω να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και δεν αποκλείω επίσης το 2-0 που προκύπτει από τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Ο τέταρτος άσσος είναι της φορμαρισμένης Λαμίας που έρχεται από τρεις πολύ μεγάλες επιτυχίες. Αναφέρομαι στην πρόκριση στο κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, καθώς και στις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Υποδέχεται τον ουσιαστικά υποβιβασμένο Απόλλωνα που μετρά μόλις μία νίκη σε 17 αγωνιστικές. Εδώ βέβαια εκτός από τον άσσο, για μία ακόμη φορά θα ρισκάρω στο 0-0 του ημιχρόνου που φέρνει συνεχώς η Λαμία. Ουσιαστικά δηλαδή βλέπω Χ ημίχρονο – άσσο τελικό(3.70 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν χάσει προ πολλού τη φρεσκάδα τους και αυτό είναι πλέον οφθαλμοφανές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Παναιτωλικός είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 8 παιχνίδια στην έδρα του. Το πρώτο σημείο που επιλέγω είναι το Χ του ημιχρόνου και δεν αποκλείω να… τραβήξει έτσι ως το φινάλε.

Ο Πανιώνιος, διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Είναι η δεύτερη φέτος, μετά από εκείνη των πρώτων αγωνιστικών. Τώρα πλέον συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», έχοντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Αυτή η εξέλιξη όμως θεωρώ ότι λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη, καθώς αφενός αποχώρησαν παίκτες όπως είναι ο Μασούρας και Πιρίς και αφετέρου δεν αποκτήθηκαν νέοι ποδοσφαιριστές. Παίζουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι και η κόπωση εκτός από εύλογη, είναι πλέον και εμφανής.

Ούτε και ο Αστέρας όμως πραγματοποιεί καμία… σπουδαία σεζόν, αφού ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Έχω την αίσθηση ότι από εδώ και πέρα θα επικεντρωθεί στο κύπελλο, διότι μονό εκεί μπορεί να περιμένει διάκριση. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, βρίσκουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά στις δύο ομάδες που απαρτίζουν αυτό το ζευγάρι. Συνεχίζουν και οι δύο στο κύπελλο, πραγματοποιούν μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα και οι παίκτες τους είναι αρκετά κουρασμένοι…

Θεωρώ λοιπόν ότι ένα Χ θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τον Πανιώνιο, όσο και τον Αστέρα ο οποίος έχει μόνο ένα διπλό στο ενεργητικό του. Στην πιθανή ισοπαλία βοηθάει και η πρόσφατη παράδοση, αφού τα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην Αθήνα, έληξαν χωρίς νικητή…

Στην Πρέμιερ η Τσέλσι με τον Ιγουαΐν στην σύνθεσή της πιστεύω ότι θα αποδίδει καλύτερα από εδώ και στο εξής. Μακριά από το Λονδίνο έχει 7 διπλά σε 11 παιχνίδια και σήμερα παίζει στο Μπόρνμουθ από το οποίο φεύγει νικήτρια για τρεις σερί σεζόν.

Η Τότεναμ αποκλείστηκε μέσα σε λίγες μέρες τόσο από το κύπελλο όσο και από το Λιγκ Καπ. Πλέον θα αφοσιωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που καταβάλει για έξοδο στο Champions League. Η Γουότφορντ δεν είναι κακή ομάδα, αλλά η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική πλέον για τους γηπεδούχους, που έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Ο άσσος της Λίβερπουλ μόνο με το over θα μπορούσε να συνδυαστεί μιας και η ομάδα πετυχαίνει τρία γκολ ανά αναμέτρηση στο Άνφιλντ. Η Λέστερ δεν πρόκειται να κλειστεί, γιατί και αυτή αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Όσο για το Σαουθάμπτον – Κρ. Πάλας επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δεχθεί γκολ σε πρώτο ημίχρονο στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 5 ματς δέχθηκαν συνολικά 7 γκολ. Όλα στο 2ο ημίχρονο…

Στη Β Γερμανίας το πρωτοπόρο Αμβούργο αναμένεται να επικρατήσει της υποδεέστερης Σαντχάουζεν που μετρά μόλις 2 νίκες σε 18 αγωνιστικές.

Σημαντικό πρόβλημα στα χαφ προέκυψε για την Χολστάιν καθώς θα απουσιάσουν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές. Δύο λόγω τραυματισμών και ένας (Λι) λόγω ασιατικού κυπέλλου. Μένει να δούμε αν η Χαϊντενχάιμ θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτές τις απουσίες των φιλοξενούμενων…

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ πανηγυρίζει για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στην Πόρτο. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της είναι ανεβασμένη και απόψε θα πάνε για το διπλό στην έδρα της αρνητικής το τελευταίο διάστημα Σετούμπαλ που έρχεται από πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στο Ισπανικό κύπελλο η Μπέτις υποδέχεται την Εσπανιόλ στη ρεβάνς του 1-1 και παρατήρησα ότι η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση από χθες. Υποθέτω ότι αυτό οφείλεται στο ότι η Εσπανιόλ αφενός είναι αρνητική μακριά από την έδρα της (1-3-7) και αφετέρου την απασχολεί περισσότερο το πρωτάθλημα διότι κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Την Κυριακή μάλιστα ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «εξάποντο».

Στην Κολομβία δεν βλέπω έκπληξη στα παιχνίδια των Ατλέτικο Τζούνιορ και Σάντα Φε καθώς οι δύο γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι των Πατριότας και Κούκουτα αντίστοιχα.

Αντιθέτως δεν μπορώ να αποκλείσω την μίνι έκπληξη στην αναμέτρηση της Τζαγκουάρες με την Ντεπορτίβο Κάλι διότι οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν ιδιαίτερα φέτος.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων αναγκάζουν την Νασιονάλ Ασουνσιόν από την Παραγουάη και την Μπολιβάρ από τη Βολιβία να παίξουν φουλ επίθεση μήπως και καταφέρουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους 3-0 και 2-4 αντίστοιχα. Γενικότερα με το Λιμπερταδόρες δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα (ειδικά αυτή την περίοδο) αλλά από τη στιγμή που οι ηττημένοι χρειάζονται από 3 γκολ και πάνω, το Over είναι το μόνο στοίχημα που θα μπορούσα να επιλέξω σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Καλή τύχη.

To νέο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”] είναι εδώ!

Με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, πλούσιο live streaming* και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

To νέο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”], η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ