ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ…

Καλημέρα. Έχω δηλώσει στο παρελθόν ότι για μένα η στοιχηματική σεζόν αρχίζει όταν ξεκινούν τα βρετανικά πρωταθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα μπορώ να ευχηθώ: Καλή στοιχηματική χρονιά να έχουμε…

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα… πλακωθούμε στα πονταρίσματα από τώρα. Αύριο όμως που θα έχουμε περισσότερο υλικό στο στοίχημα, όλο και κάτι θα προτείνουμε από Αγγλία, έτσι για να πάει καλά η χρονιά.

Σήμερα λίγα πράγματα με παιχνίδια που είναι στοιχηματικά αδιάφορα. Δεν θα παραβλέψω βέβαια τη φόρμα της Γιοκοχάμα Μαρίνος στην Ιαπωνία, η οποία συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες, και 10 στα 12 πιο πρόσφατα. Έχει έξι διπλά σε εννέα ματς και φιλοξενείται από τη μετριότατη φέτος Γκάμπα Οσάκα. Η παράδοση είναι ευνοϊκή για τους φιλοξενούμενους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχουν υποστεί μόνο τέσσερις ήττες στα 22 πιο πρόσφατα. Το διπλό γνωρίζει σημαντική πτώση από χθες και ελπίζω να περάσει.

Στην Αυστρία υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Άμστεντεν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αν κρίνουμε από της έως τώρα κάκιστη παρουσία της Βόρβατς.

Στην Πολωνία η Ποντμπεσκίτζιε έχει φτιάξει αρκετά καλή ομάδα που φιλοδοξεί να χτυπήσει άνοδο. Η Όντρα Όπολε αντιθέτως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και γι΄αυτό ποντάρονται οι γηπεδούχοι.

Στην Ισλανδία η Θροτούρ μετρά 13 over σε 14 αγωνιστικές! Νομίζω ότι απέναντι στην φορμαρισμένη Κορντενγκίρ το εύλογο ποντάρισμα είναι ο συνδυασμός του over 3.5 με το g-g.

Πρεμιέρα στη Β Ολλανδίας σήμερα και σκέφτομαι να κρατήσω δύο σημεία ομάδων που αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδο. Αναφέρομαι στη Φόλενταμ και την Εξέλσιορ. Η Φόλενταμ (το διπλό της οποίας πέφτει παντού), φιλοξενείται από την ΦΚ Αϊντχόφεν που είναι μια ομάδα χωρίς φιλοδοξίες. Η Εξέλσιορ η οποία ενδυναμώθηκε, φιλοξενεί τη μέτρια Ος με την οποία διατηρεί φιλικότατες σχέσεις. Στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες…

Στη Γαλλία δεν βλέπω έκπληξη στο Μονακό – Ναντ. Οι Μονεγάσκοι έχουν πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά και μια εξαιρετική πρόσφατη παράδοση με 13 νίκες σε 15 αναμετρήσεις και στις δύο έδρες. (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Θα… τα αφήσω εδώ επειδή πραγματικά δεν κατάφερα να βρω κάτι άλλο αξιόλογο από τη σημερινή μέρα. Ραντεβού στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου όλη την εβδομάδα ο “Asian Dealer” πραγματικά… οργιάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ