ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Καλημέρα. Ξεκινάμε όπως κάθε Σάββατο την περιήγησή μας στο κουπόνι από τις Βρετανικές κατηγορίες…

ΠΡΕΜΙΕΡ

Από το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στα καλύτερά τους από την αρχή της φετινής περιόδου, καθώς έρχονται από έξι σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 19-3! Με λίγα λόγια, σκορπίζουν στο… διάβα τους όποιον αντίπαλο βρουν μπροστά τους. Η δε Σίτι δεν τα πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη βαριά ήττα από την Έβερτον με σκορ 4-0. Θεωρώ λοιπόν ότι οι αποδόσεις αδικούν τους Λονδρέζους, οι οποίοι δείχνουν ικανοί να βρουν θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μάντσεστερ. Η λύση των πολλών τερμάτων πάντως, αποτελεί μια πολύ λογική επιλογή…

Η Γιουνάιτεντ, εμένα ακόμα δεν έχει καταφέρει να με πείσει… Μπορεί να έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά η πλειοψηφία των νικών της, επιτυγχάνεται ασθμαίνοντας. Ο Μουρίνιο δίνει έμφαση στην άμυνα, αλλά η Στόουκ είναι ομάδα που σκοράρει. Κάτι μου λέει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους φιλοξενούμενους συγκριτικά με αυτό που φανερώνουν οι αποδόσεις. Να σημειώσουμε επίσης, ότι η Μάντσεστερ υπέστη δύο ήττες και έφερε και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Στόουκ Σίτι.

Εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα για την Κρίσταλ Πάλας και την Έβερτον, καθώς οι μεν γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς τρίποντο για επτά αγωνιστικές. Στην ουσία εδώ και 15 παιχνίδια, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τη Σαουθάμπτον. Η Έβερτον από την άλλη μεριά, εκτός του ότι έρχεται από την τεσσάρα επί της Σίτι, συμπλήρωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Κρίσταλ Πάλας εξακολουθεί να διατηρεί τη χειρότερη έδρα της Πρέμιερ με επτά ήττες σε δέκα παιχνίδια και πιστεύω ότι δύσκολα θα πάρει κάτι καλό από το αποψινό παιχνίδι. (2.40 η υψηλότερη απόδοση του διπλού στην GOALBET)

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Το πρόγραμμα δεν βοηθά για σπουδαία ανοίγματα. Λογικά η Κάρντιφ θα κερδίσει την ντεφορμέ Μπέρτον η οποία έρχεται από έξι ήττες σε επτά παιχνίδια. Οι Ουαλοί έχουν ανέβει αγωνιστικά, καθώς εδώ και πολύ καιρό ηττήθηκαν μόνο από τη Μπάρνσλεϊ. (1.85 ο άσσος στην VISTABET.GR)

Οι φίλοι των over ας ρίξουν μια δεύτερη ματιά στις αναμετρήσεις Νόριτς – Γουλβς και Νότιγχαμ – Μπρίστολ Σίτι. Τα «καναρίνια» έφτασαν τα 19 over σε 26 παιχνίδια και η Γουλβς το τελευταίο διάστημα πετυχαίνει σχετικά εύκολα το τέρμα. Η Νότιγχαμ συμπλήρωσε 17 over σε 26 αγωνιστικές και διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Σήμερα υποδέχεται τη Μπρίστολ Σίτι που έρχεται από πέντε σερί over και που μακριά από την έδρα της έφτασε τα 10 over σε 13 παιχνίδια…

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ούτε και εδώ υπάρχει πολύ… υλικό για ποντάρισμα. Η πρωτοπόρος Σέφιλντ Γιουν. λογικά θα… ξεσπάσει πάνω στη Τζίλιγχαμ από την τεσσάρα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τη μέτρια Γουόλσολ. Μέχρι το προηγούμενο Σάββατο είχε έξι σερί νίκες και η Τζίλιγχαμ διατηρεί τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Θα λειτουργήσω συνδυαστικά λοιπόν, παίζοντας τον άσσο με το over…

Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και τον άσσο της Ρότσντεϊλ, η οποία έχει τις περισσότερες (10) εντός έδρας νίκες στην κατηγορία. Η Όξφορντ δεν έχει κακή ομάδα, αλλά αποδυναμώνεται αρκετά όταν απομακρύνεται από την Οξφόρδη.

Λανθασμένο σετ αποδόσεων θεωρώ ότι έχουμε στο Τσέστερφιλντ – Γουίμπλεντον. Οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή τον πρώην τεχνικό της Γουίγκαν τον Κάλντγουελ και οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται πολύ τον τελευταίο καιρό όταν απομακρύνονται από την έδρα τους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι έχουν να σκοράρουν ακριβώς τρεις μήνες!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εδώ, υπάρχουν τέσσερις φιλοξενούμενοι που θεωρώ ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τις έδρες των σημερινών τους αντιπάλων. Η δυνατή και ενισχυμένη Καρλάιλ που έχει τις λιγότερες (3) ήττες στο πρωτάθλημα, φιλοξενείται από την μέτρια και ντεφορμέ Άκρινγκτον, η οποία μέσα στο γήπεδο της έχει μόλις τρεις νίκες σε 12 παιχνίδια. Η Άκρινγκτον διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στη Λιγκ 2 και η Καρλάιλ τη δεύτερη παραγωγικότερη μετά από την πρωτοπόρο Ντόνκαστερ. Το σετ των αποδόσεων, θεωρώ ότι είναι είναι λανθασμένο. (2.75 το διπλό στην INTERWETTEN.GR)

Η Πλίμουθ συνεχίζει πορεία πρωταθλητισμού και είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία, καθώς συμπλήρωσε 8 στα 11. Σήμερα φιλοξενείται από την Τσέλτεναμ που παλεύει για την παραμονή της. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο τρεις νίκες σε 14 παιχνίδια στο γήπεδό τους και λογικά δεν θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα…

Αν η Πόρτσμουθ επιθυμεί να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, παιχνίδια όπως το σημερινό θα πρέπει να τα κερδίζει εύκολα. Η Κρόουλι βλέπετε, είναι μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων που δέχεται τέρμα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ο μοναδικός της στόχος παραμένει η άνετη παραμονή της στην κατηγορία.

Όσοι κυνηγάτε τις μεγάλες αποδόσεις, δείτε λίγο την αναμέτρηση της Γκρίμσμπι με τη Νοτς Κάουντι… Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην έδρα τους και συνηθίζουν να τα πηγαίνουν καλύτερα όταν αγωνίζονται μακριά από αυτήν. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την… αλλοπρόσαλλη Νοτς Κάουντι, η οποία εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 14 παιχνίδια, αλλά εκτός συμπλήρωσε ήδη πέντε διπλά! Οφείλουμε επίσης να σημειώσουμε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών του συλλόγου στον φιλόδοξο Άλαν Χάρντι. Εκείνος, την επόμενη αμέσως μέρα προσέλαβε τον ικανό Κέβιν Νόλαν στο τιμόνι της ομάδας…

Από πλευράς γηπεδούχων θα συζητούσα μόνο τον συνδυασμό του άσσου με το over στο Ντόνκαστερ – Κρου. Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα εδώ και 12 αγωνιστικές ηττήθηκαν μόνο από την Πλίμουθ. Παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας ήττα (10-3-0), ενώ διατηρεί και την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η δε Κρου τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς έρχεται από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ πιο πρόσφατα, διατηρώντας μια από τις χειρότερες εκτός έδρας άμυνες στη Λιγκ 2.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Οι αποδόσεις όλων των φαβορί είναι πολύ χαμηλές και ουσιαστικά λειτουργούν αποτρεπτικά για το οποιοδήποτε ποντάρισμα. Προσωπικά θα πάω πάσο, αλλά αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω κάτι, ίσως λάμβανα το ρίσκο του συνδυασμού του διπλού με το over στην αναμέτρηση της Γουόκινγκ με την Τρανμίρ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν βαριά φανέλα για τα δεδομένα της κατηγορίας και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι από την άλλη μεριά, βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι αμυντικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γουόκινγκ είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία, καθώς συμπλήρωσε 22 σε 28 αγωνιστικές…

Στη Σκωτία αυτή τη φορά οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, διότι πραγματοποιείται ο τέταρτος γύρος του κυπέλλου με το οποίο προσωπικά δεν ασχολούμαι. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να παίξω κάτι, ίσως πήγαινα στο διπλό της φορμαρισμένης Ντανφέρμλιν, η οποία υπερέχει της Αλόα που αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία.

Από αγώνες πρωταθλημάτων διεξάγονται μόλις τέσσερα παιχνίδια. Στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος της κατηγορίας Φόρφαρ, η οποία πραγματοποιεί ξέφρενη πορεία σκοράροντας ασταμάτητα, είναι σε θέση να περάσει νικηφόρα και από τη χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος που είναι αυτή του Εδιμβούργου.

Στο Άρμπροουθ – Ανάν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τα πολλά γκολ. Αυτό το… δικαίωμα μας το δίνουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι συμπλήρωσαν έξι σερί over. Στα πέντε από αυτά τα παιχνίδια μάλιστα σημειώθηκαν από τέσσερα γκολ και πάνω!

Πάμε τώρα να ρίξουμε μία ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας…

Στην Ιταλία η Φιορεντίνα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να κερδίσει τη Γιουβέντους και η ψυχολογία των παικτών είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σκοράρει ακατάπαυστα. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Κιέβο που στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, δέχθηκε συνολικά δέκα γκολ. Η ομάδα της Φλωρεντίας έχει καλή παράδοση εκεί μέσα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι μπορεί να την διατηρήσει. (2.25 στην SPORTINGBET.GR)

Σε… ξέφρενη κατάσταση βρίσκονται οι επιθετικοί της Νάπολι, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό σημειώνουν σε κάθε παιχνίδι τους, από δύο έως και πέντε τέρματα. Έχει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και συμπλήρωσε 14 over σε 20 παιχνίδια. Μακριά από τη Νάπολι έχει επτά στα εννέα over. Δεν ξέρω αν το αποψινό ντέρμπι θα καταλήξει σε κανένα 0-4 όπως και πέρσι, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην κατάσταση που βρίσκεται η Νάπολι, δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί. Προσωπικά πάντως προτιμώ να επιλέξω το over και το γκολ – γκολ.

Στην δεύτερη κατηγορία η Λατίνα συμπλήρωσε 14 Χ σε 21 παιχνίδια. Μέσα στην έδρα της έχει 8 στα 10 Χ, ενώ έρχεται και από επτά συνεχόμενα! Αν αυτό το… αλλόκοτο ρεκόρ πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, ας το σπάσει σήμερα η πρωτοπόρος Βερόνα, η οποία δεν καταλαβαίνει από έδρες…

Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Τραπάνι αποδυναμώθηκε αισθητά, καθώς αποχώρησαν πέντε ποδοσφαιριστές. Οι αντικαταστάτες τους αναζητούνται και έως ότου βρεθούν, δεν νοείται αυτή η ομάδα να προβάλλεται ως φαβορί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σας θυμίζω ότι βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και ότι στον πρώτο γύρο πέτυχε μόλις μία νίκη σε 21 παιχνίδια! Σήμερα φιλοξενεί τη φιλόδοξη Νοβάρα (Φωτό) η οποία εδώ και έξι παιχνίδια έχασε μόνο εκτός έδρας από τη Βίρτους Έντελα που δεν έχει ήττα στο γήπεδό της και το διπλό πληρώνει το υψηλό 2.90 στον STOIXIMAN.GR.

Στην Ισπανία, η Εσπανιόλ τα πήγαινε καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα έχασε αρκετούς βαθμούς λόγω δύσκολου προγράμματος. Σήμερα όμως έχει ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, καθώς φιλοξενεί την αδύναμη Γρανάδα που μετρά μόλις μία νίκη μετά από 18 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη απέναντι σε έναν σύλλογο που έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν είναι η Σεβίλλη, η οποία βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ, την οποία κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο. Σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Οσασούνα που μετρά μόλις μία νίκη σε 18 παιχνίδια. Προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση σκέφτηκα να συνδυάσω το διπλό με το over.

Στο Αλαβές – Λεγκανές αντιθέτως, δεν βλέπω να σημειώνονται πολλά γκολ. Αυτές οι δύο ομάδες άλλωστε, διατηρούν τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Η Αλαβές συμπλήρωσε 12 under σε 18 ματς και έξι στα οκτώ στα γήπεδό της. Η Λεγκανές είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα λιγότερα έως τώρα τέρματα (13) στο πρωτάθλημα. Λογικά θα διεξαχθεί ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και δεν αποκλείω μια επανάληψη του περσινού 0-0.

Στην Γαλλία το πρόγραμμα δυστυχώς δεν ευνοεί για στοιχηματισμό, καθώς όλα τα παιχνίδια φαντάζουν δύσκολα και αμφίρροπα. Ούτως ή άλλως, παραδοσιακά και διαχρονικά, το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο δύσκολα στην Ευρώπη.

Οι φίλοι των παραδόσεων πάντως, οφείλουν να λάβουν υπόψη τους ότι η Νανσί μετρά τέσσερα σερί διπλά μέσα στην έδρα της Καέν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανέβει αγωνιστικά και θεωρώ ότι αδικούνται από τις αποδόσεις που έχουν δοθεί.

Από τη δεύτερη κατηγορία όμως, θα αγοράσω τον άσσο της Λανς, η οποία πραγματοποιεί πρωταθλητισμό. Υποδέχεται τη μέτρια Νιμ που έχει γεμίσει από απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του πρώτου της σκόρερ του Αλιουί, ο οποίος έχει πετύχει σχεδόν τα μισά τέρματα της ομάδας!

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται μετά από ακριβώς ένα μήνα, αλλά λόγω της μεγάλης αυτής αποχής, θα ήταν λάθος να ασχοληθούμε μαζί τους. Το πιθανότερο βέβαια είναι η Σάλκε και η Γκλάντμπαχ να πάρουν θετικά αποτελέσματα απέναντι στις ουραγούς Ίνγκολσταντ και Ντάρμσταντ αντίστοιχα, αλλά θα προτιμήσω να παραμείνω… απαθής, ή να αφήσω τα συγκεκριμένα παιχνίδια για το live bet.

Στην Ολλανδία θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το over στον αγώνα της Άλκμααρ και τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και διατηρούν την τρίτη παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα μετά από Φέγενορντ και Άγιαξ. Οι φιλοξενούμενοι… χάνονται όταν φεύγουν από το Ρότερνταμ, ενώ έχουν και τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα μετά από την Ντεν Χάαγκ. Διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς έρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-10. Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονται αφάνταστα στην έδρα της Άλκμααρ. Αν κοιτάξουμε τα δέκα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, θα βρούμε εννέα άσσους και ένα Χ! 

Το… σκέτο over επέλεξα στην αναμέτρηση της Γκρόνινγκεν με τη Φίτεσε, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που συνηθίζουν να παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Τα μεταξύ τους παιχνίδια είθισται να εξελίσσονται σε ένα είδους… ροντέο. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους, είτε η μία, είτε η άλλη, σημείωσαν από τρία και τέσσερα γκολ…

Στο Βέλγιο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι αντιπαλότητας μεταξύ της Κόρτραϊκ και της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση καθώς συμπλήρωσαν έξι σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-18! Η Ζούλτε Βάρεγκεμ από την άλλη μεριά, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της μάλιστα, ηττήθηκε μόνο από τη Σταντάρ Λιέγης. Αν δεν υπήρχε αυτή η μεγάλη… τοπικιστική αντιπαλότητα, το διπλό θα αποκτούσε ακόμα μεγαλύτερη αξία…

Στο Έουπεν – Γκενκ βλέπω διπλό και over, αλλά τελικά αποφάσισα να επιλέξω τη λύση των πολλών τερμάτων διότι η Έουπεν είναι η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία. Συμπλήρωσε 17 στα 21, ενώ μέσα στο γήπεδό της έφτασε τα εννιά στα δέκα! Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις καλύτερες επιθέσεις.

Στην Τουρκία η Κόνιασπορ η οποία έχει καλό ρόστερ, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη μέτρια Ρίζεσπορ. Μέσα στο Ικόνιο άλλωστε, έχει κερδίσει καλύτερες ομάδες.

Ανεβασμένη αγωνιστικά είναι η Γαλατά, η οποία έρχεται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα φιλοξενείται από την Καρντερμίρ που εξακολουθεί να έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών λόγω του Κόπα Άφρικα. Αυτός πιθανολογώ ότι είναι και ο λόγος που πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του διπλού…

Μιας και αναφερθήκαμε στο Κόπα Άφρικα, σήμερα διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Ουγκάντα. Στην Πρεμιέρα η Αίγυπτος έφερε 0-0 με το Μάλι και αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα, θα δυσκολέψει πολύ η υπόθεση πρόκριση, καθώς στο ίδιο γκρουπ συμμετέχει και η Γκάνα που έχει μια πολύ καλή ομάδα. Η Ουγκάντα θα το… παλέψει παίζοντας αμυντικά, αλλά έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα διατηρηθεί η παράδοση που θέλει την Αίγυπτο να μετρά οκτώ σερί νίκες. Θα δώσω προβάδισμα λοιπόν στην ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Καλή τύχη…  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ