ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ… ΔΙΧΟΝΟΙΑ!

Καλημέρα. Τελικά δεν αποφύγαμε τον… εμφύλιο στο Champions League αφού η κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ομόνοια έφερε… διχόνοια. Απόψε διεξάγεται το πρώτο ματς στο Φάληρο και οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί απέναντι στην κυπριακή ομάδα. Οι πειραιώτες υπερέχουν σε όλους τους τομείς και πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι αυτό που θα επιχειρήσουν πρωτίστως είναι να φυλάξουν τα νώτα τους. Δεν ξέρω για πόση διάρκεια θα μπορέσουν να τα καταφέρουν, αλλά αργά ή γρήγορα θα δεχθούν το τέρμα. Το 1.25 από μόνο του δεν τίποτα απολύτως στον άσσο, οπότε σκεφτόμουν είτε τη νίκη του Ολυμπιακού συνδυαστικά με το no – goal, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου μιας και η Ομόνοια διαθέτει αρκετά καλή άμυνα. (2.02 προσφέρει το τελευταίο ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Μόντε και η Φερεντσβάρος είναι από τη φύση τους δύο επιθετικές ομάδες και έτσι στον αποψινό μεταξύ τους αγώνα θα επιλέξω τον συνδυασμό του over με το g-g. Η ουγγρική ομάδα πάντως δεν πρόκειται να φοβηθεί γιατί μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα στα προκριματικά του Champions League αποκλείοντας τις Διναμό Ζάγκρεμπ, Σέλτικ και Τζουργκάρντεν.

Τη Γάνδη είχα σκοπό να την κοντράρω αλλά η αλλαγή τεχνικού μου άλλαξε τα σχέδια… Με τον Μπόλονι στον πάγκο η βελγική ομάδα αποδίδει καλύτερα και έτσι θα το αφήσω το ματς για το live. Αν έπρεπε πάντως να επιλέξω ένα σημείο, ίσως έπαιρνα το ρίσκο του Χ διότι η Διναμό Κιέβου είναι μια καλή ομάδα που χάνει δύσκολα…

Αφήνουμε τώρα το Champions League προκειμένου να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στο Αγγλικό Λιγκ Καπ επιλέγω το over (1.85 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]) στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Άρσεναλ αφού τόσο η μία όσο και η άλλη παίζουν πολύ επιθετικά.

Η Στόουκ αν επιθυμεί όντως να προχωρήσει στον θεσμό, τότε θα κερδίσει σήμερα την υποδεέστερη Τζίλιγχαμ που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω…

Στην Φινλανδία η Σεϊναγιόεν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα καθώς έρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Υποδέχεται την ντεφορμέ Λάχτι που παραμένει χωρίς «τρίποντο» για έξι διαδοχικά παιχνίδια. Ο άσσος πληρώνει 2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Εν γνώσει μου ότι η Ροβανιέμι είναι τελευταία και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, σκέφτομαι να κοντράρω αυτό το 1.50 του άσσου της Χάκα για δύο λόγους. Πρώτον, η Χάκα μετά από 8 παιχνίδια στην έδρα της από την αρχή της σεζόν, μετρά 6 ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας το χειρότερο συντελεστή τερμάτων! Δεύτερον, η Ροβανιέμι έχει νέο προπονητή τον Μανίλα και ίσως αυτή η αλλαγή βελτιώσει λίγο την εικόνα της ομάδας.

Στη Βραζιλία η Σεαρά ενδέχεται να διπλασιάσει τις νίκες της στο κύπελλο κόντρα στην Μπρούσκε η οποία αγωνίζεται στη Γ κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά και σημαντικά προβλήματα από τη μέση και μπροστά και θα αποτελέσει έκπληξη αν απόψε αποφύγουν την ήττα.

Στις ΗΠΑ εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων σε τρεις αναμετρήσεις! Πριν ποντάρετε στο 1.60 της Νιου Ίνγκλαντ, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η ομάδα αυτή παραμένει η μοναδική στην Ανατολή που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στην έδρα της! Το δε Μόντρεαλ έχει υποστεί μόνο μία ήττα εκτός έδρας φέτος, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νιου Ίνγκλαντ…

Το Ορλάντο αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία. Διατηρεί ένα αήττητο έξι αγωνιστικών σκοράροντας ακατάπαυστα και αυτή τη στιγμή είναι ο κάτοχος της παραγωγικότερης επίθεσης στην Ανατολή. Δεν θα το κοντράρω λοιπόν στο 1.80 απέναντι στο ντεφορμέ Κάνσας που αποδίδει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας.

Ούτε και ο φαβοριτισμός του Σολτ Λέικ έχει λογική, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ντεφορμέ ομάδα που στις τρεις τελευταίες ήττες της δέχθηκε συνολικά 11 γκολ. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα σε 5 παιχνίδια μακριά από το Λος Άντζελες και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Σολτ Λέικ έφυγαν με διπλό…

Για να κλείσουμε… καρέ δυσανάλογων αποδόσεων, θα προσθέσω και την αναμέτρηση της Ατλάντα με το Ντάλας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες ενώ οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες με μεγάλα σκορ. Και εδώ υπάρχει θετική παράδοση για το αουτσάιντερ αφού το Ντάλας τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι κέρδισε μέσα στην Ατλάντα…

Από την άλλη μεριά, βλέπω εύκολα ή δύσκολα να επικρατούν τα φαβορί στις αναμετρήσεις Κολόμπους – Μινεσότα και Κολοράντο – Σαν Χοσέ. Η Κολόμπους είναι αψεγάδιαστη στην έδρα της καθώς έχει 6 στα 6 με τέρματα 12-0! Ο Ζαρντές βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δεν αποκλείεται για μια ακόμη φορά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Το Κολοράντο έχει ανέβει αγωνιστικά και σήμερα υποδέχεται το ουραγό στη Δύση Σαν Χοσέ που παραμένει χωρίς νίκη για 8 σερί ματς. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που διατηρεί μακράν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία… Γι΄αυτό άλλωστε εκτός από τον άσσο επιλέγω και το over σε αυτή την αναμέτρηση… (2.20 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Το… σκέτο over κρατάω στον αγώνα του Πόρτλαντ με το Σιάτλ. Το Πορτλάντ έχει 10 στα 12 over και το Σιάτλ 9 στα 11. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε Ανατολή και Δύση και έχουν και παράδοση στα over καθώς την τελευταία πενταετία σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ!

Στο Περού η εξαιρετικά φορμαρισμένη Σπόρτινγκ Κριστάλ που έχει την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση, φιλοξενείται από την πεσμένη Γιακουμπάμπα και θεωρώ ότι η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται αυστηρά από τους φιλοξενούμενους.

Στην Ιαπωνία τέλος, αρχικά συνδυάζουμε τους άσσους με τα over στις αναμετρήσεις Καβασάκι – Γιοκοχάμα και Κασίμα – Σόναν καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και δεδομένη. Εγώ πάντως θα προσθέσω και το διπλό του 2.10 της Ουράβα η οποία έφτασε τα πέντε διπλά σε 8 παιχνίδια. Φιλοξενείται από την αρνητική Σιμίζου η οποία μετρά 7 ήττες σε 9 παιχνίδια στην έδρα της, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Ουράβα έχει και μια εξαιρετική παράδοση θετικών αποτελεσμάτων καθώς στις τελευταίες 7 επισκέψεις της, έφυγε με 6 διπλά και ένα Χ από εκεί μέσα!

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (1.37 – 5.34 – 11.65)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό… εμφύλιο στο Champions league.

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει 4-2-3-1 και βασικούς Φορτούνη και Μασούρα που έκαναν τη διαφορά και σκόραραν με τον Αστέρα, για να ξεκλειδώσει από νωρίς την κυπριακή άμυνα. Ο Κώστας Φορτούνης προσφέρεται στο 7.00 να σκοράρει για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA |

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ