ΑΠΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΩΣ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ…

Καλημέρα. Τα διεθνή φιλικά συνεχίζονται και από αυτά που διεξάγονται σήμερα – προσωπικά – σκέφτομαι να κρατήσω τον άσσο της Ρωσίας και το καλοπληρωμένο under της Σουηδίας. Οι Ρώσοι υπερέχουν ποιοτικά των Βούλγαρων οι οποίοι προσπαθούν να προβούν σε ανανέωση με πιο νεαρούς παίκτες. (το να κερδίσει η Ρωσία το πρώτο ημίχρονο και το ματς προσφέρεται στο… ενισχυμένο 2.45* από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Σουηδία ετοιμάζεται για το Euro και οι παίκτες της δεν έχουν λόγο να βάλουν τα πόδια τους στην… φωτιά λίγες μέρες πριν από την έναρξη του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού. Ούτως ή άλλως η Αρμενία έχει βελτιωθεί πολύ αμυντικά καθώς πλέον δέχεται δύσκολα το τέρμα. Σημειώστε επίσης ότι στα 6 τελευταία διεθνή παιχνίδια της, όπου έβαλε και δέχθηκε συνολικά 16 γκολ, τα 14 από αυτά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου. Στα υπόψη και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δηλαδή… (1.93 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Β Σουηδίας σκεφτόμουν το 2 DNB της Βάρναμο η οποία έρχεται από 5 νίκες και μια ισοπαλία. Η Έργκριτε αντιθέτως, δεν έχει νίκη εντός και είναι μια ομάδα με πάρα πολύ κακή άμυνα.  (1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Χιλή η ουραγός Σαντιάγο μετρά 7 ήττες και μια ισοπαλία μετά από 8 αγωνιστικές! Ευκαιρία λοιπόν για την Κατόλικα η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά εως τώρα, να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της.

Στην Β Πολωνίας η Μιεντζ Λέγκνικα ψάχνει βαθμούς για να εισχωρήσει στην τετράδα των play off ανόδου. Έχει ήδη επτά διπλά στο ενεργητικό της και σήμερα φιλοξενείται από τη βαθμολογικά αδιάφορη Στόμιλ η οποία αφενός έχει τη χειρότερη άμυνα και αφετέρου τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία.

Στην Γ Πολωνίας, αρχικά θεωρώ ότι βολεύει το Χ στον αγώνα της Ζνιτσζ με την Κάλιτζ. Με τον ένα βαθμό οι γηπεδούχοι ουσιαστικά θα σωθούν και οι φιλοξενούμενοι θα διατηρηθούν σε θέση ισχύος στα Play off ανόδου.

Η Ολίμπια Έλμπλακ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Υποδέχεται την αδιάφορη Σλασκ Βρότσλαβ και από τη στιγμή που ο άσσος πληρώνει καλά δεν έχω λόγο να μην ακολουθήσω…

Στην Β Ισλανδίας θα ποντάρω στις νίκες των δύο φαβορί σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ. Η πρωτοπόρος Φραμ που έχει τέσσερα στα τέσσερα υποδέχεται την Βέστρι που τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 8 γκολ!

Η Θορ που μέχρι τώρα φέρνει μόνο over, φιλοξενείται από την ουραγό Βίκινγκουρ η οποία μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με 14 γκολ παθητικό που είναι το χειρότερο στην κατηγορία.

Στη Νότια Αφρική τέλος, η Τσίπα αναζητά νίκη σωτηρίας απέναντι στην αδιάφορη Σούπερσπορτ. Είναι η τελευταία αγωνιστική και αν δεν κερδίσει θα παίξει μπαράζ. Αν όμως τα καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σωθεί καθώς η Στέλενμπος από την οποία απέχει δύο βαθμούς, έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ισχυρότατη Γκόλντεν Άροους.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ