ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Νικαράγουα!

Η Ρεάλ Εστέλι υποδέχεται την… άλλη Ρεάλ την Μαδρίς. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και λογικά θα επικρατήσουν καθώς οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Επειδή όμως η απόδοση είναι χαμηλή, σκεφτόμουν τον συνδυασμό του άσσου με το no – goal. Η Εστέλι έχει πολύ καλή άμυνα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίς σκοράρει δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς την τελευταία πενταετία ανεξαρτήτως έδρας μετρούν 16 νίκες σε 19 παιχνίδια!

Κοντά στην επικράτηση δείχνει να είναι και η πρωτοπόρος και φορμαρισμένη Ντιριάνχεν η οποία έρχεται από 6 νίκες και μια ισοπαλία έχοντας δεχθεί μόνο ένα τέρμα. Εν τω μεταξύ τα 13 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έληξαν στο under. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνδυάσω τον άσσο της με τα λίγα γκολ. Ούτως ή άλλως η Οκοτάλ διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Η Γουόλτερ Φερρέτι τέλος, φιλοξενείται από την Τζαλάπα και εδώ έχω την αίσθηση ότι η ισοπαλία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης. Η Τζαλάπα είναι αήττητη εντός και η Φερρέτι αήττητη εκτός. Γενικότερα φέρνουν αρκετές ισοπαλίες, ενώ μετρούν και δύο σερί Χ τις τελευταίες φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες.

Φίλες και φίλοι όπως έχουμε ξαναπεί διανύουμε μια περίοδο με ελάχιστη κίνηση λόγω του κορωνοϊού. Αυτό που προέχει πάντως αυτή τη στιγμή είναι να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτήν την κρίση που μαστίζει ολόκληρο τον κόσμο. Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν, ας κλειστούμε στα σπίτια μας και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Εμείς θα τα πούμε στην πορεία με ότι… υπάρχει στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Virtual Sports με ελληνικές ομάδες & περιγραφή στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Παιχνίδι κάθε λεπτό, στοίχημα κάθε λεπτό, στα Virtual Sports του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που σου… μιλούν στα ελληνικά!

Η δράση στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και όχι μόνο δεν σταματά όταν μιλάμε για τα Virtual Sports του Stoiximan.gr. Και μάλιστα με ελληνικές ομάδες στην μπάλα όπως τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με ελληνικό σχολιασμό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, συνεχείς προσφορές* & Cash Out*!

Τι είναι όμως τα Virtual Sports για όσους δεν γνωρίζουν; Πρόκειται για παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας τα οποία είναι βασισμένα σε δημοφιλή σπορ. Η βάση τους είναι ο RNG αλγόριθμος, ο οποίος παράγει στην τύχη τα αποτελέσματα των αγώνων.

Στα Virtuals το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο και ο χρόνος αναμονής ελάχιστος. Για παράδειγμα, η διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] είναι 3 λεπτά τα οποία περιλαμβάνουν την κάρτα με την προβολή των αποδόσεων, το ranking, τα τελευταία 5 αποτελέσματα κάθε ομάδας, το βίντεο του αγώνα (90’’) και την κάρτα με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Επιπλέον το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο και μάλιστα 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, ενώ έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξη  του στοίχηματός σου από κινητό, υπολογιστή ή tablet όπου κι αν είσαι!

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ