ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΑΖΟ…

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τελικά το παραλίγο… κάζο και έστω και στην παράταση, κατάφερε να νικήσει την Αρούκα και να πάρει την πρόκριση. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να επέστρεφε σε εποχές αλήστου μνήμης, των πολλών… κορνέδων. Κατά πάσα πιθανότητα θα γινόταν και η πρώτη ελληνική ομάδα η οποία θα άλλαζε δύο προπονητές πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα…

Τέλος καλό, όλα καλά; Θα δείξει στην συνέχεια… Αν κρίνω πάντως από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» πιο κοντά ήταν στο να αφιερώσουν στους παίκτες της ομάδας τους το επίσης σεξπηρικό… «Να ζει κανείς ή να μην ζει».

Θα τα καταφέρει κάποια στιγμή να στρώσει φέτος ο Ολυμπιακός; Ιδού η απορία…

Οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας πέρασαν με συνοπτικές διαδικασίες και έτσι σήμερα θα έχουμε τρεις ελληνικές ομάδες στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 ώρα Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο και ο ΠΑΟ στον τέταρτο. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα τύχουν μίας σαφώς πιο δύσκολης κλήρωσης. Όλα αυτά βέβαια είναι… φαινομενικά πράγματα και ουχί ουσιαστικά. Η ουσία αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνο στον αγωνιστικό χώρο και εκεί μέχρι στιγμής η αθηναϊκή ομάδα έχει επιδείξει πρωτόγνωρη σοβαρότητα και αφοσίωση στον στόχο της.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, ακόμα δεν μπορώ να το… χωνέψω πως αποκλείστηκε από τον φετινό Άγιαξ που πραγματικά δεν βλέπεται. Είναι κρίμα, γιατί οι θεσσαλονικείς μας έχουν αποδείξει εμπράκτως πως όταν θέλουν, μπορούν…

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας. Εμείς θα τα ξαναπούμε μετά τις 13.00 με το πρόγραμμα της Παρασκευής…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ