ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ…

Καλημέρα. Στην Ιταλία απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε, αλλά δυστυχώς το βαθμολογικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι εξαιρετικά περιορισμένο, καθώς έχουν κριθεί σχεδόν τα πάντα σε όλα τα μέτωπα. Υπάρχει βέβαια ακόμα μια μικρή εκκρεμότητα για τον υποβιβασμό, καθώς η Λέτσε εξακολουθεί να απειλεί τη Τζένοα απέχοντας τέσσερις βαθμούς από εκείνη. Ουσιαστικά όμως ακόμα και να κερδίσει σήμερα την Ουντινέζε και να χάσει η Τζένοα από τη Σασοσυόλο πολύ δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, καθώς την τελευταία αγωνιστική η Τζένοα φιλοξενεί την αδιάφορη και αρκετά φιλική προς αυτήν, Βερόνα. Δεν είμαι διατεθειμένος λοιπόν να ασχοληθώ σήμερα με την Ιταλία, και απλά θα περιμένω το live στις 20.30, μήπως προκύψει κάτι ενδιαφέρον εκεί.

Στην Λετονία, η Ρίγας των 8 νικών σε 10 αγωνιστικές, θα συνδυαστεί με το over στην αναμέτρηση με την υποδεέστερη Βαλμιέρα. Αυτό άλλωστε το επιτάσσει και η παράδοση των τελευταίων ετών που θέλει τη Ρίγας να μετρά 10 νίκες σε 11 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Οι οκτώ από αυτές τις νίκες συνδυάστηκαν με το over.

Στην Ουκρανία το κίνητρο και η δυναμικότητα των ομάδων οδηγεί στο διπλό στην αναμέτρηση της Μικολάιβ με την Μέταλιστ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μια από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη έξι διπλά στο ενεργητικό τους.

Στη Β Σουηδίας τέλος, αν παίξουμε βάσει των ρόστερ των δύο αντιπάλων, τότε η Χάλμσταντ (φωτο) διατηρεί σαφές προβάδισμα απέναντι στην αποδυναμωμένη Βαστέρας, η οποία τις τελευταίες επτά αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Λιουνγκσκίλε με γκολ που σημειώθηκε στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης! Η Χάλμσταντ αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο και παραμένει η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ μακριά από την έδρα της. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορεί να τα καταφέρει να περάσει νικηφόρα από εκεί μέσα όπως το έπραξε και πέρσι.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο  live  μέσα από το  [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Οι υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά.

21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ