ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ!

Καλημέρα. Ο Αστέρας από την μέρα που τον ανέλαβε ο Ράσταβατς, παρουσιάζεται βελτιωμένος. Το κύπελλο τον ενδιαφέρει και θεωρώ ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απόψε. Η φετινή ΑΕΚ παραμένει σχετικά… προβλέψιμη. Μακριά από την έδρα της πάντως δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην επίτευξη του γκολ καθώς στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει λιγότερα από ομάδες όπως είναι ο Βόλος, ο ΟΦΗ, η Ξάνθη, η Λάρισα κ.α. Δεν πρόκειται λοιπόν να την ποντάρω σε τιμές – φαβορί μέσα στην Τρίπολη. Ξεκινάω από το under και το Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέπουμε στο live…

Η Πάρμα τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος και σήμερα παίζει στο κύπελλο σε νοκ – άουτ αγώνα με αντίπαλο τη Ρόμα η οποία έχει πέσει εσχάτως. Στο πρωτάθλημα η Πάρμα είχε κερδίσει με 2-0 και αυτή ήταν η μοναδική εκτός έδρας ήττα της Ρόμα φέτος. Όπως και με την ΑΕΚ έτσι και εδώ δεν θα ποντάρω στο φαβορί, αλλά θα προτιμήσω είτε το over είτε να αφήσω το ματς για το live. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για τους Ρωμαίους λείπουν πολλοί και σημαντικοί παίκτες λόγω τιμωριών και τραυματισμών όπως είναι οι Τζέκο, Κλάιφερτ, Τζανιόλο, Φάτσιο κ.α.

Η Μπορντό δεν γίνεται να αδιαφορήσει για το κύπελλο αφού στο πρωτάθλημα έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους. Απόψε φιλοξενείται σε νοκ – άουτ αγώνα της φάσης των «32» από την Πο η οποία αγωνίζεται στη γ κατηγορία. Από τη στιγμή που οι Γιρονδίνοι δεν έχουν απουσίες, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και θα προκριθούν.

Κλείνουμε με Β Ισπανίας όπου σήμερα ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις. Η Λα Κορούνια που έκανε δύο σερί νίκες, θα επιδιώξει απόψε να πετύχει και μια τρίτη απέναντι στη Σανταντέρ που παραμένει η μοναδική χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Λόγω της ανεβασμένης ψυχολογίας των γηπεδούχων και των κακών επιδόσεων των φιλοξενούμενων μακριά από το γήπεδό τους θα ρισκάρω στον άσσο που πληρώνει 1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Η Αλμερία η οποία έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, είναι το φαβορί απέναντι στη μετριότατη Οβιέδο που διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Οι γηπεδούχοι τους τελευταίους δύο μήνες σκοράρουν κάθε αγωνιστική από δύο γκολ και πάνω και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το… σεβαστούμε.

Το 1.50 της Χιρόνα αντιθέτως, δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Η ομάδα συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-6 και φιλοξενεί την ανεβασμένη Εξτρεμαδούρα που δεν χάνει για 4 συνεχόμενα παιχνίδια. Προτιμώ να ρισκάρω στο under ή και στο Χ του ημιχρόνου καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν φέρει 4 σερί 0-0 ημίχρονο. Γενικότερα η Εξτρεμαδούρα δεν σκοράρει σε πρώτο 45λεπτο, ενώ το ίδιο συμβαίνει εσχάτως και με τη Χιρόνα.

Καλή τύχη. Θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ