ΑΛΛΟ ΟΥΡΑΛ… ΑΛΛΟ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ!

Καλημέρα. Οι Ρώσοι και οι Τούρκοι έχουν απομείνει να παίζουν ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και με αυτούς θα ασχοληθούμε.

Στη Ρωσία η Κράσνονταρ (φωτο) που διεκδικεί τον τίτλο έχοντας υποστεί μόνο δύο ήττες σε 21 αγωνιστικές, σήμερα το μεσημέρι φιλοξενείται από την 14η Σότσι που έχει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα βέβαια οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν με τις δύο συνεχόμενες νίκες τους, αλλά άλλο η Όρενμπουργκ και η Ουράλ και άλλο η Κράσνονταρ των αστέρων και των εκατομμυρίων… Το διπλό πληρώνει 2.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ποτέ δεν την εμπιστεύτηκα φέτος, καθώς η ομάδα παρουσιάζει από την αρχή μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της. Το ποσοστό των επιτυχιών της είναι κάτω από 50% (10 στα 21) και δεν θα την ποντάρω σε τιμές – φαβορί απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Ούφα. Θα προτιμήσω το under διότι η Ούφα μετρά τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα έχει 16 στα 21 με 9 στα 11 μακριά από το γήπεδό της. Διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση, αλλά συνάμα και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα! Η δε ΤΣΣΚΑ με 12 γκολ εντός, διαθέτει μια από τις μετριότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Η Ροστόφ αντιθέτως, είναι η… πρωταθλήτρια των over καθώς έφτασε τα 16 στα 21. Η επίθεσή της είναι η παραγωγικότερη, η άμυνά της όμως είναι χειρότερη και από αυτές των ουραγών! Απόψε έχει το ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ η οποία δεν συνηθίζει να κλείνεται μακριά από το γήπεδό της. Παίζει επιθετικά και έχει ήδη έξι διπλά στο ενεργητικό της. Αναμένεται λοιπόν ένα ενδιαφέρον και… δραστήριο ματς από δύο καλές ομάδες και γι΄αυτό θα επιλέξω το gg που πληρώνει 1.87 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Στην Τουρκία και τα τρία σημερινά παιχνίδια αποτελούν αμφίρροπα ντέρμπι. Προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορούν να γίνουν, αλλά στατιστικά συνήθως σε τόσο κρίσιμα ματς, στα πρώτα ημίχρονα δεν γίνονται πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Έτσι λοιπόν πρωτίστως στο Καϊσέρισπορ – Μαλάτιασπορ και δευτερευόντως στο Τράμπζονσπορ – Μπασακσεχίρ, αρχικά επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου και μετά βλέποντας και παίζοντας στο live

Στη Β Τουρκίας θα παίξω το under στην αναμέτρηση της Αντανασπορ με την Κεσιορένγκου. Εδώ λοιπόν έχουμε τους φιλοξενούμενους να κάνουν ρεκόρ στα under καθώς συμπλήρωσαν 23 στα 27! Πρόκειται για την ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα αλλά και τη χειρότερη επίθεση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η δε Αντάνασπορ έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση και ειδικά τον τελευταίο μήνα σκοράρει πάρα πολύ σπάνια.

Στο Μεξικό τέλος, η Πατσούκα που παραμένει αήττητη στην έδρα της, μπορεί να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα της Άτλας που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες με τέρματα 2-10. Στα υπόψη πάντως και ότι η Πατσούκα παραμένει η μοναδική ομάδα στο Μεξικό η οποία μέσα στην έδρα της μετρά μόνο under…

Το Κλαμπ Αμέρικα – Κρουζ Αζουλ αποτελεί κλασικό τοπικό ντέρμπι και η παράδοση των τελευταίων ετών δείχνει αρκετές ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες έρχονται από δύσκολα ματς για τους «16» του εκεί Champions League και επειδή θα είναι κουρασμένες ίσως τελικά συμβιβαστούν με τον ένα βαθμό. Τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντα παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη φορά ίσως να μην διεξαχθεί ένα παιχνίδι ιδιαίτερα πλούσιο σε φάσεις.

Φίλες και φίλοι εμείς θα παραμείνουμε… on line και σήμερα, καθώς στον υπόλοιπο πλανήτη συνεχίζεται κανονικά η πλειονότητα των πρωταθλημάτων. Ραντεβού στο live λοιπόν μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]...

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Η διασκέδαση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σε κινητό ή tablet στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]! Το νόμιμο online καζίνο που προσφέρει πάνω από 2000 παιχνίδια με νέες αφίξεις κάθε εβδομάδα, μεγάλες προσφορές* και έπαθλα* όλο τον χρόνο και τμήμα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ