ΑΛΛΟ ΜΠΕΡΝΛΙ, ΑΛΛΟ ΛΟΥΚΕΡΝΗ…

Καλημέρα. Μετά τον ΠΑΟΚ ήρθε και η ΑΕΚ να βάλει ακόμα πιο γερά θεμέλια για την πρόκριση, καθώς το 1-2 δεν γίνεται να ανατραπεί από μια τόσο μέτρια ομάδα όπως είναι η Βιντεότον. Σήμερα πέφτει στη μάχη ο Ολυμπιακός και περιμένουμε το 3 στα 3 των επιτυχιών από τις ελληνικές ομάδες.

Η Λουκέρνη αποδείχθηκε ένας εξαιρετικά εύκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αφού σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να απειλήσει τους ερυθρόλευκους. Αν θυμάστε είχαμε γράψει με το που έγινε η κλήρωση, ότι αν η Λουκέρνη αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ψάχναμε να βρούμε σε ποια… κατηγορία παίζει. Η Μπέρνλι όμως είναι μια καλή ομάδα της Πρέμιερ και θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε από τους αγώνες του προηγούμενου γύρου… Οι Άγγλοι δεν πρόκειται να φάνε τέσσερα γκολ όπως οι Ελβετοί και σίγουρα θα παλέψουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

Παρατήρησα πάντως ότι ειδικά εδώ στην Ελλάδα έχει τζιραριστεί υπερβολικά ο άσσος. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι απόψε ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε οπαδούς του Πειραϊκού συλλόγου, αλλά σε φιλάθλους και άλλων ομάδων. Η απόδοση του άσσου είναι σε πτώση και ίσως πέσει και άλλο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αυτό που έχουμε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι μέχρι στιγμής, είναι ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί πάρα πολύ καλά επιθετικά. Ο Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται σε… ξέφρενη κατάσταση, ο Ποντένσε έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία και ο μόνος που δεν έχει αλλάξει συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Φορτούνης. Η Μπέρνλι από την άλλη μεριά, λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά. Έχοντας δει δύο φετινά της παιχνίδια, θεωρώ βέβαιο πως ο Ντάιτς θα φροντίσει πρωτίστως να καλύψει τα νώτα του και κυρίως να μην αφήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν παιχνίδι στον χώρο του κέντρου. Θεωρώ ότι θα πιέσει από ψηλά δηλαδή. Σε τέτοιες περιπτώσεις είθισται να δημιουργούνται λίγες φάσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ελληνική ομάδα δεν πιστεύω ότι θα βιαστεί και γι΄αυτό το λόγο το πρώτο στοίχημα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. (2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Στο τέλος πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει με ένα σκορ της τάξεως είτε του 2-0, είτε του 2-1. Εννοείται ότι θα προτιμούσαμε την… πρώτη εκδοχή, αλλά εδώ που τα λέμε, νίκη να’ναι και ότι να’ναι. Ουσιαστικά λοιπόν τα τρία στοιχήματα που κρατάω κατά σειρά προτίμησης, είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, τα 2-3 γκολ, και ο άσσος.

Όπως σας έχω ξαναπεί, εγώ με Europa League δεν ασχολούμαι στο στοίχημα διότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που προτιμούν να δίνουν προτεραιότητα στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν συνηθίζω να παίζω σχεδόν ποτέ πρώτα σημεία. Συνήθως κυνηγάω είτε τις εκπλήξεις, είτε τα over.

Βάσει αυτών που ξέρουμε και έχουμε δει έως τώρα λοιπόν, θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους στις αναμετρήσεις Μάλμε – Μίντιλαντ, Βασιλεία – Απόλλων Λεμεσού και Ραπίντ Βιέννης – Στεάουα.

Πιθανά over βλέπω στις αναμετρήσεις Ζενίτ – Μόλντε, Σίγκμα Όλομουτς – Σεβίλλη, και Γκενκ – Μπρόντμπι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα Ολυμπιακού – Μπέρνλι  (έναρξη στις 21.00). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ