ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

Καλημέρα. Σήμερα έχει τρία ματς στο στοίχημα στο Champions League για τα προκριματικά, αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρονται για μεγάλες στοιχηματικές… συγκινήσεις. Το Αϊντχόφεν – Μπενφίκα είναι μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισχυρούς αντιπάλους και το 2-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα περάσει η Μπενφίκα, αλλά θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου… (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που προσφέρει το ματς σε μηδενική γκανιότα για το νικητή)

Η Γιούνγκ Μπόις κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι τη Φερεντσβάρος  με σκορ 3-2, αλλά και αυτό το αποτέλεσμα ανατρέπεται. Η ουγγρική ομάδα υπολείπεται ποιοτικά, αλλά υπερέχει στον τομέα της εμπειρίας. Έχοντας παρακολουθήσει πάντως και τις δύο, μάλλον θα πάω στο g-g και Over.

Όσο για τη Λουντογκόρετς η οποία ως γνωστό απέκλεισε τον Ολυμπιακό, έχει δύσκολο έργο μετά από το 2-0 του πρώτου ματς. Η Μάλμε παραμένει αήττητη σε επτά ευρωπαϊκά παιχνίδια και το πιθανότερο είναι στο τέλος να βρεθεί στην επόμενη φάση. Βέβαια η Λουντογκόρετς δεν θα πετάξει… λευκή πετσέτα, και επειδή έχει αρκετά καλή ομάδα, θα την παίξω να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Το 2-0 άλλωστε την αναγκάζει να επιτεθεί από το πρώτο λεπτό…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Θα ξεκινήσω με αφρικανικά παιχνίδια, όπου στην Αίγυπτο έχει παιχτεί πολύ το διπλό της Σμούχα. Χρειάζεται νίκη για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην Αλγερία η ΜC Αλγέρ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για είσοδο στην εξάδα απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Χουσείν Ντέι. Τον ίδιο στόχο έχει και η Καμπιλιέ και θεωρώ ότι αδικείται από τις αποδόσεις στο ματς με την αδιάφορη και ντεφορμέ Παραντού η οποία έρχεται από τρεις σερί ήττες.

Η Τιέμτσεν παρά το ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ο άσσος της έχει παιχτεί πολύ γιατί χρειάζεται τη νίκη για την παραμονή. Η ΕΣ Σετίφ ότι και αν γίνει τερματίζει δεύτερη…

Ουσιαστικά η Τιέμτσεν παλεύει μαζί με την ASO Κλεφ για την παραμονή, καθώς είναι στην γραμμή του υποβιβασμού έχοντας από 42 βαθμούς η κάθε μία. Η Κλεφ υποδέχεται στην έδρα της την Ρελιζάνε που την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε οριστικά.

Η Οράν διεκδικεί είσοδο στην τετράδα και υποδέχεται τη Μάγκρα που έχει ξεμείνει από στόχους…

Αυτά αναφορικά με κάποια αφρικανικά παιχνίδια (κυρίως αλγερινά) διότι το πρωτάθλημα τελειώνει και οφείλουμε να εξετάσουμε ενδελεχώς τις ομάδες που έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Εννοείται βέβαια ότι όλα αυτά τα παιχνίδια θα τα δούμε ένα προς ένα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπως άλλωστε κάνουμε κάθε φορά.

Στη Β Βραζιλίας η Οπεράριο συμπλήρωσε εννιά συνεχόμενα under! Το ματς με την Γκουαρανί είναι ντέρμπι και θα πάω στο under και το X του ημιχρόνου.

Στην Αργεντινή πέρασαν ήδη επτά αγωνιστικές και η Ιντεπεντιέντε παραμένει η μοναδική αήττητη έχοντας δεχθεί μόλις δυο τέρματα. Επειδή το διπλό πληρώνει καλά, θα προσπαθήσω να μειώσω το ρίσκο ποντάροντας στο 2 DNB στο αποψινό ματς με τη μέτρια Τουκουμάν. (1.70 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Φαβορί είναι και η φορμαρισμένη Ρασίνγκ Κλουμπ η οποία έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε επτά αγωνιστικές! Υποδέχεται την Σεντράλ Κόρδοβα που μετρά μόνο μία νίκη σε επτά παιχνίδια.

Στην Ισλανδία οι επιδόσεις της Θροτούρ και της Φραμ είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Η αήττητη Φραμ έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν ρίξει τουλάχιστο τρία γκολ στην κάκιστη έως τώρα Θροτούρ η οποία μέσα στην έδρα της έχει 7 ήττες σε 8 παιχνίδια! Θα συνδυάσω λοιπόν το διπλό με το over 3.5 γκολ εδώ!

Στον ίδιο ακριβώς συνδυασμό θα προβώ και στην αναμέτρηση της Βέστρι με την ουραγό Όλαφσβικ η οποία έχει προλάβει να δεχθεί 56 τέρματα σε 16 παιχνίδια. Αν ρίξετε μια ματιά στα πρόσφατα αποτελέσματά της θα δείτε ήττες της τάξεως του 5-3, του 6-1 και (δις) του 7-0. Την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε 7 γκολ μέσα στο σπίτι της από την Φιολνίρ. Ο Γιόχαν Γκούναρσον μάλιστα έκανε ρεκόρ καριέρας με την επίτευξη πέντε  τερμάτων.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ