ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ!

Καλημέρα. Χθες το Χ στο Ουκρανία – Αυστρία έπεσε ακόμα και στο 1.80 (!) αλλά δυστυχώς για τους παίκτες και… ευτυχώς για τους μπουκ, κέρδισαν οι Αυστριακοί και εκατοντάδες χιλιάδες δελτία χάθηκαν.

Βέβαια, το γεγονός ότι είχε πέσει τόσο χαμηλά η απόδοση ίσως λειτούργησε αποτρεπτικά στο να ποντάρουν αρκετοί παίκτες που δεν παίζουν πολλά λεφτά στο στοίχημα.

Σήμερα είχα ετοιμάσει ένα μεγάλο κείμενο για το Τσεχία – Αγγλία, αλλά τα χθεσινά αποτελέσματα καθιστούν πλέον βαθμολογικά αδιάφορη τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες βλέπετε έχουν από τέσσερις βαθμούς και έχουν προκριθεί και οι δύο στους «16» του θεσμού.

Το μόνο που θα κριθεί από το μεταξύ τους παιχνίδι είναι η τελική κατάταξη. Και εδώ όμως δεν μπορούμε εκ των προτέρων να ξέρουμε ποια ακριβώς θέση θα επιθυμούσαν διότι «παίζει» ο πρώτος του ομίλου να πέσει πάνω στους Γερμανούς! Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση και κυρίως με το 1.50 των Άγγλων οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν μας έχουν δείξει και σπουδαία πράγματα έως τώρα.

Στο άλλο ματς όμως του ομίλου θα γίνει χαμός διότι μόνο όποια κερδίσει θα περάσει στην επόμενη φάση. Με Χ θα αποκλειστούν και οι δύο. Αίμα και άμμος δηλαδή… Θα γίνει λοιπόν… μακελειό και σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνήθως επικρατεί ο ποιο δυνατός και όχι ο πιο ταλαντούχος! Τώρα βέβαια θα μου πείτε ότι οι Κροάτες δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος καθώς έχουν πάψει να… σφύζουν από ταλέντο.

Η δε Σκωτία παραμένει η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στη φάση των ομίλων. Αναμένεται λοιπόν ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι στο οποίο λογικά θα σημειωθούν λίγα τέρματα.

Τα στοιχήματα που έχω στο μυαλό μου είναι τρία: Το under, το Χ του ημιχρόνου και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέπτου, διότι όπως προαναφέραμε με το Χ δεν περνάει κανείς. Τα δύο τελευταία στοιχήματα πληρώνουν περίπου το ίδιο, οπότε δεν παίζει ρόλο η απόδοση ως προς την τελική επιλογή. Θεωρώ πάντως ότι θα δούμε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι και θα είναι αυτό που προσωπικά επιλέγω να παρακολουθήσω απόψε.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας δεν μου λέει τίποτα απολύτως, αλλά θα σας προέτρεπα να ρίξετε μια ματιά στις Αποδόσεις σε πτώση διότι υπάρχουν κάποια σημεία που έχουν πέσει παντού.

Καλή επιτυχία, καλή τηλεθέαση να έχουμε και με το… μαλακό.

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιό ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ