ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Καλημέρα. Προτελευταία αγωνιστική των play off και το ενδιαφέρον εξαντλήθηκε, αφού όλα πλέον έχουν κριθεί. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι τα τρία αποψινά ματς δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε θα τα προσπεράσω αμέσως και θα πάω στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από την πρέμιερ Σκωτίας.

Η Κιλμάρνοκ (φωτο) παίζει την επιβίωσή της στο αποψινό ματς με τη Σεντ Μίρεν και θέλω να πιστεύω ότι αυτό το μεγάλο κίνητρο θα την οδηγήσει σε μια… περήφανη νίκη. Η Σεντ Μίρεν έχει ξεμείνει από στόχους, ενώ είναι και απογοητευμένη διότι ηττήθηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου από τη Σεντ Τζόνσον με 2-1. Το πρώτο σημείο λοιπόν που θα κρατήσω είναι ο άσσος της Κιλμάρνοκ. (1.98 πληρώνει στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Γερμανία η φορμαρισμένη Χέρτα έχει μια μεγάλη ευκαιρία απόψε σχεδόν να σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία απέναντι στην υποβιβασμένη εδώ και καιρό Σάλκε. Το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει, αλλά 1.40 σε διπλό στην Μπουντεσλίγκα θα έπαιζα μόνο αν η φιλοξενούμενη ομάδα λεγόταν… Μπάγερν Μονάχου.

Στη Β Γαλλίας αν η Τουλούζ σήμερα κερδίσει την Πο, τότε θα πλησιάσει στον πόντο την 2η Κλερμόν και μετά θα περιμένει γκέλα της την τελευταία αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με την Καέν η οποία καίγεται για βαθμούς σωτηρίας. Η Τουλούζ διαθέτει εξαιρετική έδρα καθώς και την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι στα χέρια της…

Στην Ιταλία τώρα, μαζεύτηκαν πολλά φαβορί χαμηλών αποδόσεων (π.χ. Λάτσιο, Αταλάντα) που δεν αξίζει να παιχτούν σε αυτές τις τιμές.

Γιουβέντους παίζουμε στο 1.50; Δεν νομίζω… Η Σασσουόλο είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες πλέον, έξοδο στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τη Μίλαν και δεν ξέρω αν οι παίκτες του Πίρλο έχουν καταφέρει να συνέλθουν από αυτήν την ηχηρή… σφαλιάρα.

Η Ίντερ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, οπότε ούτε αυτή αξίζει να παιχτεί στο 1.60 απέναντι στη Ρόμα που καίγεται για βαθμό. Τι απέμεινε; Σκέφτομαι τη Σπέτσια στο Χ2 στο ματς με τη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι που δεν διεκδικούν κάτι, έχουν ήδη υποστεί 7 ήττες στην έδρα τους. Η Σπέτσια σκοράρει εκτός και την έχω ικανή για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Περνάμε τώρα στην Ισπανία όπου τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Η πρωτοπόρος και επίδοξη πρωταθλήτρια Ατλέτικο σήμερα έχει ένα σχετικά δύσκολο ματς με την ισχυρή Σοσιεδάδ η οποία όμως ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Οι Μαδριλένοι που έχουν και την παράδοση με το μέρος της (53-15-8) οφείλουν να εκμεταλλευτούν την ισχυρότερη έδρα της κατηγορίας.

Θα ολοκληρώσουμε με Β Αυστρίας όπου η Λίφερινγκ με τη Λιντζ ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας από 59 βαθμούς. Το θέμα όμως είναι ότι προς το παρόν τουλάχιστο, από τη συγκεκριμένη κατηγορία μόνο οι Γκράτσερ, Αούστρια Κλάγκενφουρτ και Βάκερ Ίνσμπουργκ πήραν την ειδική άδεια συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία!

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά εγώ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε οφείλω να στηρίξω τόσο τη Λίφερινγκ όσο και τη Λιντζ. Αν πάντως ισχύουν αυτά περί της άδειας συμμετοχής, τότε έχουν κίνητρο και η Βάκερ Ίνσμπουργκ με την Κλάγκενφουρτη που έχουν από 51 και 50 βαθμούς αντίστοιχα. Την Κλάγκενφουρτ δεν θα την εμπιστευτώ διότι παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Λίφερινγκ.

Η Βάκερ Ίνσμπουργκ όμως, θα μπορούσε να παιχτεί στο διπλό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την αδιάφορη Λάφνιτζ. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ίνσμπουργκ έρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες καθώς και ότι έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες μακριά από την έδρα της.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΕΛΛΗΝΙΚΑ PLAY OFF

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τους δύο από τους τρεις σημερινούς αγώνες για τα ελληνικά play off.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (2.14 – 3.46 – 4.09)

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (1.87 – 3.78 – 4.98)

Με πάνω από 350 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στο LIVE.   (ώρα έναρξης: 19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ