ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΙ ΔΑΝΟΙ…

Καλημέρα. Ο χθεσινός ημιτελικός κρίθηκε στα πέναλτι και τώρα η Ιταλία περιμένει την αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ.

Το μεγάλο φαβορί λόγω έδρας και… φόρας είναι οι Βρετανοί οι οποίοι πραγματοποιούν ένα εξαιρετικό Euro. Οι επιδόσεις τους σε άμυνα και επίθεση είναι… σαγηνευτικές καθώς γενικότερα μετρούν 10 νίκες και μια ισοπαλία έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 10 από αυτά τα παιχνίδια! Οι Άγγλοι οπαδοί τραγουδούν ολημερίς και ολονυχτίς το “It’s coming home” και μετά το τέλος του κειμένου σας έχω ένα αφιέρωμα ειδικά για αυτό το κομμάτι γιατί θα μάθετε πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσασταν!

Η Δανία από την άλλη μεριά, θυμίζει την ομάδα του 92 που κατέκτησε το Euro κυριολεκτικά από το πουθενά, όταν αναγκάστηκαν να επιστρατευτούν οι παίκτες της από τις… παραλίες, προκειμένου να πάρουν τη θέση της Σερβίας η οποία είχε αποκλειστεί λόγω του πολέμου!

Η ομάδα έρχεται από τρεις σερί νίκες με Τσεχία, Ουαλία και Ρωσία, σημειώνοντας συνολικά 10 τέρματα! Οι παίκτες του Χιούλμαντ αγωνίζονται με περίσσιο πάθος και γυαλίζει το μάτι τους. Σήμερα λοιπόν θα δούμε αν είναι έτοιμη για μια τεράστια υπέρβαση, ή αν κάπου εδώ έφτασε το τέλος.

Οι Δανοί θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τους Άγγλους, διότι πάνω κάτω παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο. Πιο πολύ θα δυσκολευτεί σήμερα η Αγγλία από ότι με τη Γερμανία… Ο άσσος αυτός έχει δεχθεί την μεγάλη πλειονότητα των στοιχημάτων και αυτό λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο. Εγώ πάλι θεωρώ ότι σήμερα ήρθε η ώρα να παραβιαστεί μετά από πολύ καιρό η εστία του Πίκφορντ διότι οι Δανοί αφενός είναι πολύ επιθετικοί (ίσως οι πιο επιθετικοί σε όλη τη διοργάνωση) και αφετέρου έχουν άγνοια κινδύνου. Με αυτήν την… άγνοια έφτασαν ως τα ημιτελικά και με αυτήν την άγνοια ίσως φτάσουν ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Τα δύο βασικά στοιχήματα που έχω στο μυαλό μου είναι το g-g σε καλή απόδοση (2.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου σε εξίσου καλή (2.07 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Από εκεί και πέρα θα παρακολουθήσω το παιχνίδι στο Live ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]) και όταν κρίνω σκόπιμο πως πρέπει να ποντάρω σε έναν από τους δύο αντιπάλους, θα το πράξω… άμεσα.

Καλή τηλεθέαση να έχουμε…

==================================

ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ (10.50πμ)

Λίγο από όλα έχει το σημερινό πρόγραμμα και εγώ θα ξεκινήσω από ένα ματς της Β Λιθουανίας ανάμεσα στην Ζαλγκίρις Β και την Μπάνγκα Β. Η Ζαλγκίρις μετρά 12 over σε 13 παιχνίδια! Διαθέτει εξαιρετική επίθεση, αλλά μια πολύ μέτρια άμυνα. Σήμερα θα αναμετρηθεί με μια ομάδα η οποία έρχεται και από 7 over σε 9 αγωνιστικές. Νομίζω λοιπόν ότι το λογικό είναι να πάμε προς τον συνδυασμό του over με το g-g.

Έχουν ήδη ξεκινήσει τα προκριματικά του Champions League αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ στην παρούσα φάση θα προτιμούσα να μην εμπλακώ. Δεν μπορώ να μην επισημάνω όμως ότι πέφτει παντού η απόδοση του άσσου της Μπόντο Γκλιμτ και ίσως αυτό έχει να κάνει και με το βαθμό ετοιμότητας των δύο αντιπάλων αφού το Πολωνικό πρωτάθλημα στο οποία συμμετέχει η Λέγκια Βαρσοβίας δεν διεξάγεται αυτή την περίοδο.

Από εκεί και πέρα ούτε η Λουντογκόρετς είναι τόσο… φοβερή, αλλά ούτε και η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ τόσο ασήμαντη για να μπορεί να δικαιολογηθεί το 1.50 του άσσου σε αυτή την αναμέτρηση. Έξω μάλιστα αρχίζει και πέφτει το Χ2…

Στο Μαρόκο απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 25. Στο σημερινό ματς ανάμεσα στην Ολιμπίκ Κλαμπ Σάφι και την Σπόρτινγκ Κλαμπ Σαμπάμπ, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν από 29 και 31 βαθμούς αντίστοιχα. Βλέπουμε λοιπόν ότι το Χ βολεύει και αυτή τη στιγμή η απόδοσή του βρίσκεται γύρω στο 2.70. Ενδέχεται να πέσει…

Στη Βραζιλία για τη Μπραγκαντίνο τα έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι η μοναδική αήττητη και σήμερα αναμένεται να επικρατήσει και της Κουιάμπα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη από την αρχή της σεζόν.

Στις ΗΠΑ τέλος, η πρωτοπόρος της Ανατολής Νιού Ίνγκαλντ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Τορόντο η οποία έρχεται από έξι σερί ήττες δεχόμενη πάρα πολλά τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα δέχθηκε 7 (!) γκολ από την Ουάσινγκτον και το αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξαν επτά διαφορετικοί σκόρερ. Μόνο… εγώ δεν έχω βάλει φέτος γκολ στο Τορόντο και όπως καταλαβαίνετε θα είναι δύσκολοι οι Καναδοί να σταθούν όρθιοι μέσα σε μια έδρα όπου οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο νίκες φέτος.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιό ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

===================================

3 LIONS

Το τραγούδι (3 Lions) ή αλλιώς “It’s coming home” το έγραψαν οι κωμικοί  David Baddiel και Frank Skinner (φωτο)  σε συνεργασία με την μπάντα  Lightning Seeds. Γράφτηκε για την διοργάνωση του ευρωπαϊκού κυπέλου το οποίο θα διεξαγόταν στην Αγγλία το 1996. Η αρχική ιδέα να το τραγουδήσουν Άγγλοι ποδοσφαιριστές εγκαταλείφθηκε γιατί ήθελαν να είναι το τραγούδι των οπαδών και όχι μόνο των Άγγλων. Οι ιαχές των οπαδών στην εισαγωγή του τραγουδιού είναι από τους οπαδούς της δανέζικης Μπρόντμπι που αγωνιζόταν με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ τον Οκτώβριο του 1995.

Η ιδέα του Its coming home ήταν ότι ύστερα από 30 χρόνια διεξάγονταν ξανά μεγάλη διοργάνωση στην Αγγλία (Η προηγούμενη ήταν το 1966 όπου και κατέκτησαν το Μουντιάλ).

Το τραγούδι είναι… αυτοσαρκαστικό και μιλάει περισσότερο για τις ήττες των Άγγλων. Πάντα γνώριζαν ότι θα χάσουν, αλλά στο τέλος είχαν την ελπίδα μήπως κερδίσουν.

It’s coming home

It’s coming

Football’s coming home

Everyone seems to know the score

They’ve seen it all before

They just know

They’re so sure

That England’s gonna throw it away

Gonna blow it away

But I know they can play

‘Cause I remember

I know that was then but it could be again

Never stopped me dreaming…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ