ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ…

Καλημέρα. Επειδή… εκνευρίζομαι, δεν είδα ούτε λεπτό από τον προχθεσινό αγώνα της εθνικής μας με τους Ισπανούς. Έκατσα όμως και παρακολούθησα όλον τον αγώνα ανάμεσα στη Γεωργία και τη Σουηδία. Οι σουηδοί έχασαν δικαιότατα και θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί και άλλα τέρματα, αφού οι γεωργιανοί απέδωσαν εξαιρετικά.

Αυτή η Σουηδία που είδα εγώ λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στη Σεβίλλη και να κερδίσει την Ισπανία που πλέον προηγείται στον όμιλο. Επειδή όμως η απόδοση είναι μικρή, θεωρώ ότι είναι προτιμότερα τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου, διότι πιστεύω ότι οι Σουηδοί θα επιδιώξουν να επιτεθούν από το 2ο ημίχρονο και μετά. Στο τέλος θα το πληρώσουν βέβαια και θα χάσουν. (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Εμείς παίζουμε στο ΟΑΚΑ με το Κόσοβο που είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Αν θα κερδίσουμε; Ούτε ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρει! Σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και εμείς εδώ ζούμε μέσα στη μιζέρια και σε εθνικό και σε ομαδικό επίπεδο.

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω στο 1.60 του άσσου, οπότε πάω στα 2-3 γκολ που τα φέρνουμε σχεδόν συνέχεια και εμείς και οι Κοσοβάροι.

Το κακό με την εθνική μας είναι, ότι ενώ υπάρχει το πρωτογενές υλικό δεν μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αλλάξει… 100 προπονητές, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ειλικρινά πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα μπορούσε να δράσει άμεσα θετικά και να αλλάξουμε αγωνιστικό προφίλ.

Τα προβλήματά μας φαντάζουν δυσεπίλυτα και το χειρότερο, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή, δεν είναι το να μην έχεις παρόν, αλλά το να μην βλέπεις μέλλον…

Στον 1ο όμιλο στο Πορτογαλία – Σερβία κρίνεται η πρωτιά. Οι μπουκ έλαβαν την απόφαση να χαρίσουν τεράστιο προβάδισμα στους Πορτογάλους, αλλά εγώ έχω αντίθετη άποψη. Οι Σέρβοι βλέπετε έχουν πολύ καλή ομάδα και δεν θα έπρεπε να υποτιμούνται τόσο. Οι επιδόσεις των δύο ομάδων είναι ακριβώς ίδιες (5-2-0) και υπάρχει παράδοση ισοπαλιών στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κάτι 1.40 που βλέπω είναι απορριπτέα και θα επαναλάβω ότι δεν αποκλείω ενδεχόμενο έκπληξης.

Στον 8ο όμιλο, η Κροατία υποδέχεται τη Ρωσία στο Σπλιτ και για μια ακόμη φορά υπάρχει εμφανέστατη δυσαναλογία αποδόσεων. Οι Κροάτες χρειάζονται μόνο νίκη για την πρωτιά, απέναντι σε μια ομάδα η οποία έρχεται από 5 σερί νίκες με τέρματα 13-1!

Καταρχάς η εθνική Κροατίας δεν έχει καμία σχέση με την ομαδάρα των προηγούμενων ετών. Οι περισσότεροι είναι γερασμένοι και πλέον δεν εμπνέουν την εμπιστοσύνη για να αξίζει να συνοδεύονται από τόσο χαμηλές αποδόσεις. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι Ρώσοι θα τους φοβηθούν και θα πραγματοποιήσουν αρκετές επιθέσεις για να σημειώσουν ένα τέρμα. Προσωπικά g-g και ίσως και έκπληξη εδώ.

Στον 10ο όμιλο τέλος, η πρώτη θέση ανήκει στη Γερμανία, αλλά παίζεται ακόμα η δεύτερη μεταξύ Β. Μακεδονίας και Ρουμανίας. Οι γείτονές μας, προηγούνται με ένα βαθμό διαφορά και αυτό σημαίνει πως αν επικρατήσουν των αδιάφορων Ισλανδών, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στα play off. Αν όχι, εκτός απροόπτου θα τερματίσουν τρίτοι, διότι οι Ρουμάνοι θα κερδίσουν σίγουρα το ανύπαρκτο Λιχτενστάιν. Εδώ οφείλουμε λοιπόν να πάμε με το κίνητρο και να ποντάρουμε στον άσσο της Β. Μακεδονίας και ας μην αξίζει και αυτή τις αποδόσεις του 1.55. Εδώ όμως μιλάει το κίνητρο και μέσα στα Σκόπια, είτε με το καλό, είτε με το κακό, θα επικρατήσει.

Αυτά φίλες και φίλοι αναφορικά με τα ματς των εθνικών ομάδων που διεξάγονται σήμερα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα, δυστυχώς είναι φτωχό και έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να αντλήσουμε πολλά σημεία.

Στη Βραζιλία πάντως, έχω όλη την… καλή διάθεση να ρισκάρω στο καλοπληρωμένο διπλό της Ζουβεντούδε η οποία παίζει τα ρέστα της για την παραμονή στην κατηγορία. Φιλοξενείται από την ουραγό Σαπεκοένσε, η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε 31 αγωνιστικές και εννοείται ότι είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν λέω βέβαια ότι θα χαριστεί, αλλά εγώ αν ήμουν μπουκ το πολύ πολύ να σας έδινα 1.80 στο διπλό… (2.47 το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Βραζιλίας απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές και η Βιτόρια Μπαΐα χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή. Υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Κρουζέιρο που την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και μαθηματικά. Ο άσσος προσφέρεται στο υψηλό 2.55 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] και θα προτιμηθεί καθαρά λόγω κινήτρου.

Στη Β Ολλανδίας η Εξέλσιορ οδεύει ολοταχώς προς την άνοδο έχοντας 9 νίκες σε 14 αγωνιστικές. Η Αλμίρε Σίτι αντιθέτως, βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τρεις μόνο νίκες. Ο άσσος πληρώνει αρκετά καλά και τον… μαζεύουμε και αυτόν.

Λέω να τον κάνω δυάδα με τον άσσο της Ντε Γκράαφστσαπ που έχει ίσως την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Τέλσταρ που μόνο τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχθηκε 17 γκολ. Η Ντε Γκράαφστσαπ έχει δεχθεί ένα λιγότερο (16) από την αρχή της σεζόν…

Στην Β Ισπανίας κανείς δεν έχει… καταλάβει για ποιο λόγο είναι το φαβορί η Μπούργος στο ματς με την Πονφεραντίνα. Οι γηπεδούχοι είναι στα χειρότερά τους, ενώ μετρούν μόνο τέσσερις νίκες σε 15 αγωνιστικές. Η Πονφεραντίνα είναι ανεβασμένα αγωνιστικά και δείχνει ικανή να διεκδικήσει άνοδο έως το τέλος.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ