ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες τα ματς είναι λιγότερα από το σύνηθες λόγω των εθνικών ομάδων.

Στην Αγγλία πάντως, διεξάγονται αρκετοί αγώνες κυπέλλου οι οποίοι εμένα δεν με ενδιαφέρουν στοιχηματικά. Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που αν οι παίκτες τους έχουν… όρεξη λογικά θα επικρατήσουν.

Αναφέρομαι στις Κέμπριτζ, Σάντερλαντ, Ίπσουιτς και Γουίγκαν. Και οι τέσσερις είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους, αλλά δεν είμαι σε θέση δυστυχώς να γνωρίζω αν και κατά πόσο ασχολούνται με το συγκεκριμένο θεσμό.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ πάντως, η Ρέξαμ πρέπει να βρει πόντους μέσα στη χειρότερη έδρα ολόκληρης της Ευρώπης! Η Όλντερσοτ βλέπετε, μετρά 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της! Συνολικά έχει 10 στις 13 ήττες και η Ρέξαμ είναι μια ομάδα που πριν από την έναρξη της σεζόν, θεωρείτο ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Το 2.02 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] αυτή τη στιγμή είναι μια από τις υψηλότερες αποδόσεις παγκοσμίως.

Στη Β Βραζιλίας απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και υπάρχει ένα… ψιλοβολικό Χ στην αναμέτρηση της Οπεράριο με τη Ρέμο. Οι δύο ομάδες έχουν από 42 και 41 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 38. Σίγουρα το τρίποντο θα ήταν σαφώς προτιμότερο, αλλά μερικές φορές αναγκαζόμαστε να συμβιβαζόμαστε για να μην έρθει το χειρότερο…

Βάσει κινήτρου και μόνο, θα μπορούσαμε να δούμε και τον άσσο της Κονφιάνσα που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή της στην κατηγορία. Υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Ναούτικο η οποία δεν προλαβαίνει τετράδα. Η Κονφιάνσα βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες σε έξι αγωνιστικές. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στον πρώτο γύρο συνέτριψε εκτός έδρας την Ναούτικο με σκορ 0-4. Το διπλό είχε πάνω από 5.0 απόδοση! Ίσως ρισκάρω κάτι ψιλά στον άσσο, αφενός λόγω κινήτρου και αφετέρου επειδή δεν έχω κανένα άλλο περιθώριο επιλογών.

Αυτά προς το παρόν και τα υπόλοιπα στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ